20
Денеска почнува есента

Денеска почнува есента

пред 5 месеци - Весник - Живот

Есента во Македонија и на северната хемисфера на Земјата почнува денеска во 22 часот и две минути. Во истовреме на јужната Земјина полутопка почнува пролетта.

Денеска почнува есента

Денеска почнува есента

пред 5 месеци - Република - Живот

Есента во Македонија и на северната хемисфера на Земјата почнува денеска во 22 часот и две минути. Во истовреме на јужната Земјина полутопка почнува пролетта.

Облачно и свежо викендов зголемување на температурите

Облачно и свежо, викендов зголемување на температурите

пред 5 месеци - Весник - Живот

Времето во Македонија ќе биде променливо облачно и свежо со умерен до засилен северозападен ветер, повеќе изразен во источните делови.

Почнува есента

Почнува есента

пред 5 месеци - Денар - Економија

Есента во Македонија и на северната хемисфера на Земјата почнува денеска во 22 часот и две минути. Во истовреме на јужната Земјина полутопка почнува пролетта.

Облачно и свежо викендов зголемување на температурите

Облачно и свежо, викендов зголемување на температурите

пред 5 месеци - Република - Живот

Времето во Македонија ќе биде променливо облачно и свежо со умерен до засилен северозападен ветер, повеќе изразен во источните делови.

Дојде есента дојдоа и есенските температури

Дојде есента, дојдоа и есенските температури

пред 5 месеци - Весник - Македонија

Времето во Македонија ќе биде променливo облачно и свежо со умерен до засилен северозападен ветер, повеќе изразен во источните делови.

Почнува есента

Почнува есента

пред 5 месеци - +Инфо - Македонија

Есента во Македонија и на северната хемисфера на Земјата почнува денеска во 22 часот и две минути. На јужната Земјина полутопка пак истиот момент почнува пролетта.

И денеска студено со температурата до 23 степени

И денеска студено со температурата до 23 степени

пред 5 месеци - +Инфо - Македонија

Времето денеска ќе биде променливo облачно и свежо со умерен до засилен северозападен ветер, повеќе изразен во источните делови.

Денеска почнува есента

Денеска почнува есента

пред 5 месеци - 24 вести - Македонија

Есента во Македонија и на северната хемисфера на земјата почнува денеска во 22 часот и две минути. Во исто време на јужната земјина полутопка почнува пролетта.

Променливо облачно време температура до 23 степени

Променливо облачно време, температура до 23 степени

пред 5 месеци - 24 вести - Македонија

Времето во Македонија ќе биде променливo облачно и свежо со умерен до засилен северозападен ветер. Температурата ќе се движи од 10 до 23 степени.

Од денеска почнува есента

Од денеска почнува есента

пред 5 месеци - Весник - Македонија

На почетокот на есента, Сонцето во Скопје ќе изгрее во 6 часот и 19 минути, а ќе зајде во 18 часот и 33 минути. Денот ќе трае 12 часа и 14 минути.

Од денеска почнува есента

Од денеска почнува есента

пред 5 месеци - Весник - Македонија

На почетокот на есента, Сонцето во Скопје ќе изгрее во 6 часот и 19 минути, а ќе зајде во 18 часот и 33 минути. Денот ќе трае 12 часа и 14 минути.

Дојде есента дојдоа и есенските температури

Дојде есента, дојдоа и есенските температури

пред 5 месеци - Вечер - Македонија

Времето во Македонија ќе биде променливo облачно и свежо со умерен до засилен северозападен ветер, повеќе изразен во источните делови.

Од денеска почнува есента

Од денеска почнува есента

пред 5 месеци - ТВ Нова - Македонија

Есента во Македонија и на северната хемисфера на Земјата почнува денеска во 22 часот и две минути. Во истовреме на јужната Земјина полутопка почнува пролетта.

Почнува есента

Почнува есента

пред 5 месеци - Сител - Македонија

Есента во Македонија и на северната хемисфера на Земјата ќе почне во 22 часот и две минути. Во истовреме на јужната Земјина полутопка ќе почне пролетта.

ВРЕМЕТО ДЕНЕСКА Променливо облачно со температури до 23 степени

ВРЕМЕТО ДЕНЕСКА: Променливо облачно со температури до 23 степени

пред 5 месеци - ТВ Нова - Македонија

Времето во Македонија ќе биде променливo облачно и свежо со умерен до засилен северозападен ветер, повеќе изразен во источните делови.

Денес променливо облачно и свежо максималната температура до 23 степени

Денес променливо облачно и свежо, максималната температура до 23 степени

пред 5 месеци - Денар - Економија

Времето денес ќе биде променливо облачно и свежо, со умерен до засилен северозападен ветер, повеќе изразен во источните делови на земјата.

Почнува есента

Почнува есента

пред 5 месеци - Курир - Македонија

На почетокот на есента, Сонцето во Скопје ќе изгрее во 6 часот и 19 минути, а ќе зајде во 18 часот и 33 минути. Денот ќе трае 12 часа и 14 минути.

Времето денес променливо облачно температурата до 23 степени

Времето денес променливо облачно, температурата до 23 степени

пред 5 месеци - Курир - Македонија

Утринската температура ќе се движи од седум до два, а дневната 10 до 23 степени. Во Скопје слично време, променливo облачно и свежо со умерен до засилен северозападен ветер.

Почнува есента

пред 5 месеци - Денешен - Македонија

Есента во Македонија и на северната хемисфера на Земјата почнува денеска во 22 часот и две минути. Во истовреме на јужната Земјина полутопка почнува пролетта.

Почнува есента

Почнува есента

пред 5 месеци - Вистина - Без катеторија

Есента во Македонија и на северната хемисфера на Земјата почнува денеска во 22 часот и две минути. Во истовреме на јужната Земјина полутопка почнува пролетта.

Почнува есента

Почнува есента

пред 5 месеци - Идивиди - Македонија

Скопје, 22 септември 2017 (МИА) - Есента во Македонија и на северната хемисфера на Земјата почнува денеска во 22 часот и две минути.

Времето денес променливо облачно температурата до 23 степени

Времето денес променливо облачно, температурата до 23 степени

пред 5 месеци - Вистина - Сцена

Времето во Македонија ќе биде променливo облачно и свежо со умерен до засилен северозападен ветер, повеќе изразен во источните делови.

Променливо облачно, температурата до 23 степени

пред 5 месеци - Денешен - Македонија

Времето во Македонија ќе биде променливo облачно и свежо со умерен до засилен северозападен ветер, повеќе изразен во источните делови.

Магијата на жолтата боја  денес почнува есента

Магијата на жолтата боја - денес почнува есента

пред 5 месеци - Прес 24 - Македонија

Есента во Македонија и на северната хемисфера на Земјата почнува денеска во 22 часот и две минути. Во истовреме на јужната Земјина полутопка почнува пролетта.

Свежо утро потопол ден

Свежо утро, потопол ден

пред 5 месеци - Сител - Македонија

Времето во Македонија ќе биде променливo облачно и свежо со умерен до засилен северозападен ветер, повеќе изразен во источните делови.

Од денеска почнува есента

Од денеска почнува есента

пред 5 месеци - Вечер - Македонија

На почетокот на есента, Сонцето во Скопје ќе изгрее во 6 часот и 19 минути, а ќе зајде во 18 часот и 33 минути. Денот ќе трае 12 часа и 14 минути.

Почнува есента

Почнува есента

пред 5 месеци - Канал 5 - Македонија

На почетокот на есента, Сонцето во Скопје ќе изгрее во 6 часот и 19 минути, а ќе зајде во 18 часот и 33 минути. Денот ќе трае 12 часа и 14 минути.

Променливо облачно температурата до 23 степени

Променливо облачно, температурата до 23 степени

пред 5 месеци - Канал 5 - Македонија

Утринската температура ќе се движи од седум до два, а дневната 10 до 23 степени. Во Скопје слично време, променливo облачно и свежо со умерен до засилен северозападен ветер.

Викенд временска прогноза  надвор како да е зима доаѓа влажен бран

Викенд временска прогноза - надвор како да е зима, доаѓа влажен бран

пред 5 месеци - Прес 24 - Македонија

Времето во Македонија ќе биде променливo облачно и свежо со умерен до засилен северозападен ветер, повеќе изразен во источните делови.

Времеплов
x