20
Скопје трча 10 километри на 8 октомври

Скопје трча 10 километри на 8. октомври

пред 6 месеци - Сител - Спорт

Embedded video for Скопје трча 10 километри на 8. октомври

Скопје трча 10КМ Изненадување од Виз Ер Скопски маратон

Скопје трча 10КМ: Изненадување од Виз Ер Скопски маратон

пред 6 месеци - еМАГАЗИН - Спорт

Организаторите на Виз Ер Скопскиот маратон подготвува нова трка во спортскиот календар на градот. Скопје трча 10КМ е изненадувањето...

Скопје ке трча на 10 километри во соработка со Визер скопскиот маратон и Агенцијата за млади и спорт

Скопје ке трча на 10 километри во соработка со „Визер скопскиот маратон“ и Агенцијата за млади и спорт

пред 6 месеци - ТВ Нова - Спорт

Организаторите на Виз Ер Скопскиот маратон подготвуваат нова трка во спортскиот календар на градот. Скопје трча 10 км е изненадувањето...

Скопје трча 10 км Изненадување од Виз Ер Скопски маратон

Скопје трча 10 км: Изненадување од Виз Ер Скопски маратон

пред 6 месеци - Екипа - Спорт

Организаторите на Виз Ер Скопскиот маратон подготвуваат нова трка во спортскиот календар на градот. Скопје трча 10 км е изненадувањето...

Скопје трча 10КМ Изненадување од Виз Ер Скопски маратон

Скопје трча 10КМ: Изненадување од Виз Ер Скопски маратон

пред 6 месеци - Бизнис вести - Економија

Организаторите на Виз Ер Скопскиот маратон подготвува нова трка во спортскиот календар на градот. Скопје трча 10КМ е изненадувањето...

Улична трка Скопје трча 10 км

Улична трка „Скопје трча 10 км“

пред 6 месеци - Сител - Спорт

Во организација на „Виз Ер Скопски маратон“ и под покровителство на Агенцијата за млади и спорт во Скопје на 8.октомври (недела) ќе се одржи улична трка „Скопје трча 10км“.

Скопје трча 10КМ Изненадување од Виз Ер Скопски маратон

Скопје трча 10КМ: Изненадување од Виз Ер Скопски маратон

пред 6 месеци - Денар - Економија

Организаторите на Виз Ер Скопскиот маратон подготвува нова трка во спортскиот календар на градот. Скопје трча 10КМ е изненадувањето...

 Скопје трча 10 км на 8 октомври

„Скопје трча 10 км“ на 8 октомври

пред 6 месеци - A1on - Спорт

Во организација на „Виз Ер Скопски маратон“, а под покровителство на Агенцијата за млади и спорт во Скопје на 8 октомври (недела) ќе се одржи улична трка „Скопје трча 10 км“.

Пријавете се за маратонот Скопје трча 10 км

Пријавете се за маратонот Скопје трча 10 км

пред 6 месеци - +Инфо - Спорт

Mаратон на 10 км ќе се одржи во Скопје на 08 октомври во организација на поддржувачите на Визер скопски маратон и под покровителство на Агенцијата за млади и спорт (АМС).

Нова маратонска трка  Скопје трча 10 километри

Нова маратонска трка - "Скопје трча 10 километри"

пред 6 месеци - Вечер - Спорт

Трката на 10 километри ќе се одржи на 8-ми октомври, долж улиците на Скопје, во пресрет на 11-ти октомври – "Денот на востанието"...

Се одржа прес конференција по повод маратонската трка  Skopje Run 10km

Се одржа прес-конференција по повод маратонската трка ,,Skopje Run 10km”

пред 6 месеци - Дерби - Спорт

Во организација на поддржувачите на Визер скопскиот маратон и покровителството на Агенцијата за млади и спорт, Скопје на 08.

Скопје трча 10КМ  Skopje Run 10K

Скопје трча 10КМ - Skopje Run 10K

пред 6 месеци - Karas4Training - Здравје

Gymnastics & Athletics Локација: Скопје Држава: Македонија Датум: Недела, 8 Октомври, 2017 - 09:00 Контакт Web / Facebook: http://www.

Времеплов
x