20
Борко ја спаси Барса од пораз

Борко ја спаси Барса од пораз

пред 6 месеци - Весник - Спорт

Македонскиот голман Борко Ристовски беше најзаслужен за неочекувано тешката победа на Барселона на домашен терен против Кристијанштад со 31-29 во натпреварот од 2.

Борко ја спаси Барса од пораз

Борко ја спаси Барса од пораз

пред 6 месеци - Република - Ракомет

Македонскиот голман Борко Ристовски беше најзаслужен за неочекувано тешката победа на Барселона на домашен терен против Кристијанштад со 31-29 во натпреварот од 2.

Борко ја спаси Барса од пораз

Борко ја спаси Барса од пораз

пред 6 месеци - Весник - Спорт

Македонскиот репрезентативец Борко Ристовски беше најзаслужен за неочекувано тешката победа на Барселона на домашен терен против Кристијанштад со 31:29 во натпреварот од 2.

Борко ја спаси Барса од пораз

Борко ја спаси Барса од пораз

пред 6 месеци - Вечер - Спорт

Македонскиот репрезентативец Борко Ристовски беше најзаслужен за неочекувано тешката победа на Барселона на домашен терен против Кристијанштад со 31:29 во натпреварот од 2.

Борко ја спаси Барселона од пораз

Борко ја спаси Барселона од пораз

пред 6 месеци - Екипа - Ракомет

Борко Ристовски беше најзаслужен за неочекувано тешклата победа на Барселона на домашен терен против Кристијанштад со 31-29 во натпреварот од 2.

Времеплов
x