20
Милошоски Со истрајност и правни аргументи пратениците на ВМРО ДПМНЕ оневозможија гласање на неуставниот Закон за јазици

Милошоски: Со истрајност и правни аргументи, пратениците на ВМРО-ДПМНЕ оневозможија гласање на неуставниот Закон за јазици

пред 6 месеци - Сител - Македонија

-Со истрајност, деноноќни дискусии и правни аргументи, пратениците на ВМРО-ДПМНЕ успејаа да го оневозможат гласањето за неуставниот...

НИШТО ОД ПОПРЕЧУВАЊЕТО Законот за јазици ќе се носи по локалните избори

НИШТО ОД ПОПРЕЧУВАЊЕТО: Законот за јазици ќе се носи по локалните избори!

пред 6 месеци - Infomax - Македонија

Собранието на Република Македонија попладнево ја прекина работата по 15. седница и како што најави претседателот на Парламентот Талат Џафери пратениците ќе продолжат по локалните избори.

Пратениците работеа турбо  двојазичноста се турка по секоја цена

Пратениците работеа турбо – двојазичноста се турка по секоја цена

пред 6 месеци - Алфа - Македонија

Пратениците и денеска расправаа за предлог законот за употреба на јазиците. Од ВМРО-ДПМНЕ потенцираа дека законот е неуставен,...

Милошоски Со истрајност и правни аргументи пратениците на ВМРО ДПМНЕ оневозможија гласање на неуставниот Закон за јазици

Милошоски: Со истрајност и правни аргументи, пратениците на ВМРО-ДПМНЕ оневозможија гласање на неуставниот Закон за јазици

пред 6 месеци - Весник - Македонија

-Со истрајност, деноноќни дискусии и правни аргументи, пратениците на ВМРО-ДПМНЕ успејаа да го оневозможат гласањето за неуставниот...

Милошоски Со истрајност и правни аргументи пратениците на ВМРО ДПМНЕ оневозможија гласање на неуставниот Закон за јазици

Милошоски: Со истрајност и правни аргументи, пратениците на ВМРО-ДПМНЕ оневозможија гласање на неуставниот Закон за јазици

пред 6 месеци - Република - Македонија

-Со истрајност, деноноќни дискусии и правни аргументи, пратениците на ВМРО-ДПМНЕ успејаа да го оневозможат гласањето за неуставниот...

6 ти ден дебата за Законот за јазици ВМРО ДПМНЕ бара закон кој нема да биде противуставен

6-ти ден дебата за Законот за јазици- ВМРО- ДПМНЕ бара закон кој нема да биде противуставен

пред 6 месеци - Сител - Македонија

Embedded video for 6-ти ден дебата за Законот за јазици- ВМРО- ДПМНЕ бара закон кој нема да биде противуставен Собранието на Република Македонија  шести ден расправа за Предлог-законот за употреба на јазиците, во прво читање.

Милошоски Со истрајност и правни аргументи пратениците на ВМРО ДПМНЕ оневозможија гласање на неуставниот Закон за јазици

Милошоски: Со истрајност и правни аргументи, пратениците на ВМРО-ДПМНЕ оневозможија гласање на неуставниот Закон за јазици

пред 6 месеци - Курир - Македонија

-Со истрајност, деноноќни дискусии и правни аргументи, пратениците на ВМРО-ДПМНЕ успејаа да го оневозможат гласањето за неуставниот...

Собранието на распуст до локални избори Законот за албански не ја помина првата фаза

Собранието на распуст до локални избори, Законот за албански не ја помина првата фаза

пред 6 месеци - 24 вести - Македонија

Законот за употреба на јазиците не го помина ни првото читање пред да почне изборната кампања. По неколкунеделните натегања и седници до раните утрински часови, пратениците одат на распуст за избори.

Дебатата за законот за јазиците ќе продолжи по локалните избори

Дебатата за законот за јазиците ќе продолжи по локалните избори

пред 6 месеци - Весник - Македонија

Собранието на Република Македонија попладнево ја прекина работата по 15. седница и како што најави претседателот на Парламентот Талат Џафери пратениците ќе продолжат по локалните избори.

Дебатата за Законот за јазиците ќе продолжи по локалните избори

Дебатата за Законот за јазиците ќе продолжи по локалните избори

пред 6 месеци - Весник - Македонија

Собранието на Република Македонија попладнево ја прекина работата по 15. седница и ќе продолжи по локалните избори. Пратениците денеска шести ден во рамки на 15.

Дебатата за Законот за јазиците ќе продолжи по локалните избори

Дебатата за Законот за јазиците ќе продолжи по локалните избори

пред 6 месеци - Република - Македонија

Собранието на Република Македонија попладнево ја прекина работата по 15. седница и ќе продолжи по локалните избори. Пратениците денеска шести ден во рамки на 15.

Дебатата за законот за јазиците ќе продолжи по локалните избори

Дебатата за законот за јазиците ќе продолжи по локалните избори

пред 6 месеци - Сител - Македонија

Собранието на Република Македонија попладнево ја прекина работата по 15. седница и како што најави претседателот на Парламентот Талат Џафери  пратениците ќе продолжат по локалните избори.

Дебатата за законот за јазиците ќе продолжи по локалните избори

Дебатата за законот за јазиците ќе продолжи по локалните избори

пред 6 месеци - +Инфо - Македонија

Собранието на Република Македонија попладнево ја прекина работата по 15. седница и како што најави претседателот на Парламентот Талат Џафери пратениците ќе продолжат по локалните избори.

Дебатата за законот за јазиците засега ставена во мирување ќе продолжи после локалните избори

Дебатата за законот за јазиците, засега ставена во мирување, ќе продолжи после локалните избори

пред 6 месеци - Прес 24 - Македонија

Собранието на Република Македонија попладнево ја прекина работата по 15. седница и како што најави претседателот на Парламентот Талат Џафери  пратениците ќе продолжат по локалните избори.

Собранието ја продолжи дебатата за законот за употреба на јазиците

Собранието ја продолжи дебатата за законот за употреба на јазиците

пред 6 месеци - Сител - Македонија

Собранието на Република Македонија  шести ден расправа за Предлог-законот за употреба на јазиците, во прво читање. Пратениците...

Прекината дебатата за Законот за јазиците  продолжува по изборите

Прекината дебатата за Законот за јазиците – продолжува по изборите

пред 6 месеци - Канал 5 - Македонија

Пратениците денеска шести ден во рамки на 15. седница дебатира по Предлог законот за употреба на јазиците, во прво читање.

Дебатата за законот за јазиците ќе продолжи по локалните избори

Дебатата за законот за јазиците ќе продолжи по локалните избори

пред 6 месеци - ТВ Нова - Македонија

Собранието на Република Македонија попладнево ја прекина работата по 15. седница и како што најави претседателот на Парламентот Талат Џафери  пратениците ќе продолжат по локалните избори.

Дебатата за законот за јазиците ќе продолжи по локалните избори

Дебатата за законот за јазиците ќе продолжи по локалните избори

пред 6 месеци - 24 вести - Македонија

Собранието попладнево ја прекина работата по 15. седница и како што најави претседателот на Парламентот Талат Џафери  пратениците ќе продолжат по локалните избори.

Дебатата за законот за јазиците ќе продолжи по локалните избори

Дебатата за законот за јазиците ќе продолжи по локалните избори

пред 6 месеци - Вечер - Македонија

Собранието на Република Македонија попладнево ја прекина работата по 15. седница и како што најави претседателот на Парламентот Талат Џафери пратениците ќе продолжат по локалните избори.

Шести ден остра дебата за Законот за употреба на јазиците

Шести ден остра дебата за Законот за употреба на јазиците

пред 6 месеци - Канал 5 - Македонија

Пратениците продолжија со реплики на излагањето на пратеникот Никола Поповски од ВМРО-ДПМНЕ во тек на собраниската расправа во текот на изминатата ноќ.

Собранието ќе продолжи да работи по локалните избори прекината расправата за законот за јазици

Собранието ќе продолжи да работи по локалните избори, прекината расправата за законот за јазици

пред 6 месеци - еМАГАЗИН - Македонија

Претседателот на Собранието, Талат Џафери, по паузата во 15 часот ја прекина 15. седница на која се расправаше за Законот за употреба на јазиците, а со тоа ја прекина и работата на Собранието до одржувањето на локалните избори на 15 октомври.

Дебатата за законот за јазиците ќе продолжи по локалните избори

Дебатата за законот за јазиците ќе продолжи по локалните избори

пред 6 месеци - A1on - Македонија

Собранието на Република Македонија попладнево ја прекина работата по 15. седница и како што најави претседателот на Парламентот Талат Џафери пратениците ќе продолжат по локалните избори.

Собранието работи уште викендов од понеделник започнува кампањата

Собранието работи уште викендов, од понеделник започнува кампањата

пред 6 месеци - Infomax - Македонија

Собранието денеска на напладне ќе ја продолжи расправата за Предлог законот за употреба на јазиците во прво читање. Пратениците шести ден ќе расправаат за потребата од донесување на овој закон.

Собранието ја продолжи дебатата за законот за употреба на јазиците

Собранието ја продолжи дебатата за законот за употреба на јазиците

пред 6 месеци - 24 вести - Македонија

Продолжи расправата за предлог законот за употреба на јазиците во прво читање. Пратениците шести ден  расправаат за потребата од донесување на овој закон.

Во Собранието продолжение на расправата по законот за јазиците

Во Собранието продолжение на расправата по законот за јазиците

пред 6 месеци - MK News - Македонија

Во Собранието на Република Македонија денеска напладне продолжи дебатата по Предлог-законот за употреба на јазиците. Пратениците...

Собранието ја продолжи дебатата за законот за употреба на јазиците

Собранието ја продолжи дебатата за законот за употреба на јазиците

пред 6 месеци - Канал 5 - Македонија

Пратениците продолжија со реплики на излагањето на пратеникот Никола Поповски од ВМРО-ДПМНЕ во тек на собраниската расправа во текот на изминатата ноќ.

Жестока дебата во Собранието за закон за употреба на јазиците

Жестока дебата во Собранието за закон за употреба на јазиците

пред 6 месеци - Прес 24 - Македонија

Во Собранието на Република Македонија денеска напладне продолжи дебатата по Предлог-законот за употреба на јазиците, во прво читање.

Собранието ја продолжи дебатата за законот за употреба на јазиците

Собранието ја продолжи дебатата за законот за употреба на јазиците

пред 6 месеци - A1on - Македонија

Во Собранието на Република Македонија денеска напладне продолжи дебатата по Предлог-законот за употреба на јазиците. Пратениците...

Во Собранието продолжува расправата по Законот за јазиците

Во Собранието продолжува расправата по Законот за јазиците

пред 6 месеци - ТВ Нова - Македонија

Во законодавниот дом продолжува расправата за предлог Законот за употреба на јазиците. Пратениците шести ден ќе расправаат за потребата од донесување на овој закон.

Расправата за законот за јазиците ќе продолжи по локалните избори

Расправата за законот за јазиците ќе продолжи по локалните избори

пред 6 месеци - Нова ТВ - Македонија

Собранието попладнево ја прекина работата по 15. седница и како што најави претседателот на Парламентот Талат Џафери  пратениците ќе продолжат по локалните избори.

Времеплов
x