20
Боздаг  Договорена е средба за надминување на дипломатската криза

Боздаг: Договорена е средба за надминување на дипломатската криза

пред 4 месеци - A1on - Балкан

Турски и американски претставници одлучија да имаат средба со цел да се реши дипломатскиот спор меѓу двете земји-членки на НАТО, изјави денеска турскиот вицепремир Бекир Боздаг.

Боздаг: Договорена е средба за надминување на дипломатската криза

пред 4 месеци - ТВ Нова - Свет

Турски и американски претставници одлучија да имаат средба со цел да се реши дипломатскиот спор меѓу двете земји-членки на НАТО, изјави денеска турскиот вицепремир Бекир Боздаг.

Телефонски разговор Тилерсон   Чавушоглу за дипломатската криза

Телефонски разговор Тилерсон - Чавушоглу за дипломатската криза

пред 4 месеци - Алфа - Свет

Тилерсон ја повика турската Влада да изнесе докази за обвинувањата против двајцата членови на дипломатскиот персонал на САД, кој годинава беа уапсени во Турција, се наведува во соопштението.

Телефонски разговор Тилерсон – Чавушоглу за дипломатската криза

пред 4 месеци - ТВ Нова - Свет

Американскиот државен секретар Рекс Тилерсон синоќа телефонски разговараше со турскиот министер за надворешни работи Мевлут...

Телефонски разговор Тилерсон   Чавушоглу за дипломатската криза

Телефонски разговор Тилерсон - Чавушоглу за дипломатската криза

пред 4 месеци - +Инфо - Свет

Американскиот државен секретар Рекс Тилерсон синоќа телефонски разговараше со турскиот министер за надворешни работи Мевлут...

Телефонски разговор Тилерсон   Чавушоглу за дипломатската криза

Телефонски разговор Тилерсон – Чавушоглу за дипломатската криза

пред 4 месеци - A1on - Свет

Американскиот државен секретар Рекс Тилерсон синоќа телефонски разговараше со турскиот министер за надворешни работи Мевлут...

Наскоро ќе ја надминеме дипломатската криза меѓу САД и Турција

Наскоро ќе ја надминеме дипломатската криза меѓу САД и Турција

пред 4 месеци - Весник - Балкан

Дипломатската криза меѓу САД и Турција е „претерана" и набрзо ќе биде надмината, изјави турскиот вицепремиер Мехмет Шимшек...

Наскоро ќе ја надминеме дипломатската криза меѓу САД и Турција

Наскоро ќе ја надминеме дипломатската криза меѓу САД и Турција

пред 4 месеци - Вечер - Балкан

Дипломатската криза меѓу САД и Турција е „претерана" и набрзо ќе биде надмината, изјави турскиот вицепремиер Мехмет Шимшек...

Шимшек  Наскоро ќе биде надмината дипломатската криза меѓу САД и Турција

Шимшек: Наскоро ќе биде надмината дипломатската криза меѓу САД и Турција

пред 4 месеци - Либертас - Свет

Дипломатската криза меѓу САД и Турција е „претерана“ и набрзо ќе биде надмината, изјави синоќа турскиот вицепремиер Мехмет Шимшек во Вашингтон.

Шимшек  Наскоро ќе биде надмината дипломатската криза меѓу САД и Турција

Шимшек: Наскоро ќе биде надмината дипломатската криза меѓу САД и Турција

пред 4 месеци - A1on - Балкан

Дипломатската криза меѓу САД и Турција е „претерана“ и набрзо ќе биде надмината, изјави синоќа турскиот вицепремиер Мехмет Шимшек во Вашингтон.

Шимшек  Наскоро ќе биде надмината дипломатската криза меѓу САД и Турција

Шимшек: Наскоро ќе биде надмината дипломатската криза меѓу САД и Турција

пред 4 месеци - Сител - Балкан

Дипломатската криза меѓу САД и Турција е „претерана“ и набрзо ќе биде надмината, изјави синоќа турскиот вицепремиер Мехмет Шимшек во Вашингтон.

Шимшек: Наскоро ќе биде надмината дипломатската криза меѓу САД и Турција

пред 4 месеци - ТВ Нова - Свет

Дипломатската криза меѓу САД и Турција е „претерана“ и набрзо ќе биде надмината, изјави синоќа турскиот вицепремиер Мехмет Шимшек во Вашингтон.

Шимшек  Наскоро ќе биде надмината дипломатската криза меѓу САД и Турција

Шимшек: Наскоро ќе биде надмината дипломатската криза меѓу САД и Турција

пред 4 месеци - Локално - Балкан

Дипломатската криза меѓу САД и Турција е „претерана“ и набрзо ќе биде надмината, изјави синоќа турскиот вицепремиер Мехмет Шимшек во Вашингтон.

Времеплов
x