20
КСС обвини дека нема социјален дијалог и најави протести

КСС обвини дека нема социјален дијалог и најави протести

пред 4 месеци - +Инфо - Економија

Конфедерацијата на слободни синдикати (КСС) денеска најави протести доколку и натаму се спречува социјалниот дијалог и се кршат законите и Деловникот за работа на Економско-социјалниот совет .

КСС бара порамнување на платите во јавната администрација

пред 4 месеци - ТВ Нова - Македонија

Порамнување на платите во јавната администрација согласно минималната плата  и промени на општиот колективен договор за јавниот сектор бара Конфедерацијата на слободни синдикати.

Конфедерацијата на слободни синдикати тврди дека нема социјален дијалог и најавува протести

Конфедерацијата на слободни синдикати тврди дека нема социјален дијалог и најавува протести

пред 4 месеци - Телма - Економија

Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија денеска повторно обвини дека не функционира социјалниот дијалог и оти...

КСС тврди дека нема социјален дијалог и најавува протести

КСС тврди дека нема социјален дијалог и најавува протести

пред 4 месеци - Сител - Економија

Конфедерацијата на слободнисиндикати (КСС) на Македонија денеска повторно обвини дека не функционира социјалниот дијалог...

КСС бара зголемување на платите во јавниот сектор  најавува протести

КСС бара зголемување на платите во јавниот сектор, најавува протести

пред 4 месеци - МТВ 1 - Економија

Преговори за зголемување на платите во јавниот сектор согласно висината на минималецот и законски корекции за право на регрес за годишен одмор- бара Конфедерацијата на слободни синдикати.

КСС тврди дека нема социјален дијалог и најавува протести

КСС тврди дека нема социјален дијалог и најавува протести

пред 4 месеци - A1on - Економија

Конфедерацијата на слободни синдикати (КСС) на Македонија денеска повторно обвини дека не функционира социјалниот дијалог...

КСС тврди дека нема социјален дијалог и најавува протести

КСС тврди дека нема социјален дијалог и најавува протести

пред 4 месеци - Либертас - Македонија

Конфедерацијата на слободнисиндикати (КСС) на Македонија денеска повторно обвини дека не функционира социјалниот дијалог...

Времеплов
x