20
Четири години затворска казна за напаѓачот на Шеќеринска

Четири години затворска казна за напаѓачот на Шеќеринска

пред 5 месеци - Телма - Македонија

Молчешкум - без реакција, Панче Ангелов ја дочека 4 годишната пресуда за нападот на Шекеринска, но на излегување од судот упати пцовка кон медиумите затоа што го снимале.

Четири години затвор за напаѓачот на Шекеринска

Четири години затвор за напаѓачот на Шекеринска

пред 5 месеци - МТВ 1 - Македонија

Четири години казна затвор за насилство му изрече Кривичниот суд на Панче Ангелов, обвинет за нападот врз Радмила Шекеринска во Собранието на 27-ми април.

Напаѓачот на Шекеринска доби четири години затвор

Напаѓачот на Шекеринска доби четири години затвор

пред 5 месеци - MK News - Македонија

Панче Ангелов кој ја нападна Радмила Шекеринска за време на насилствата во Собранието на РМ на 27 април, денеска доби четири години казна затвор од скопскиот Кривичен суд.

Напаѓачот на Шекеринска доби четири години затвор

Напаѓачот на Шекеринска доби четири години затвор

пред 5 месеци - Популарно - Македонија

Панче Ангелов кој ја нападна Радмила Шекеринска за време на насилствата во Собранието на РМ на 27 април, денеска доби четири години казна затвор од скопскиот Кривичен суд.

Напаѓачот на Шекеринска доби четири години затвор

Напаѓачот на Шекеринска доби четири години затвор

пред 5 месеци - Сител - Македонија

Панче Ангелов кој ја нападна Радмила Шекеринска за време на насилствата во Собранието на РМ на 27 април, денеска доби четири години казна затвор од скопскиот Кривичен суд.

Напаѓачот на Шекеринска доби четири години затвор

Напаѓачот на Шекеринска доби четири години затвор

пред 5 месеци - Весник - Македонија

Панче Ангелов кој ја нападна Радмила Шекеринска за време на насилствата во Собранието на РМ на 27 април, денеска доби четири години казна затвор од скопскиот Кривичен суд.

Четири години затвор за напаѓачот на Шекеринска

Четири години затвор за напаѓачот на Шекеринска

пред 5 месеци - +Инфо - Македонија

Панче Ангелов, човекот кој ја влечеше Радмила Шекеринска за коса во Собранието, е осуден на казна затвор од четири години.

Напаѓачот на Шеќеринска доби 4 години затвор

Напаѓачот на Шеќеринска доби 4 години затвор

пред 5 месеци - Прес 24 - Хроника

Панче Ангеловски денеска седна на обвинителна клупа за настаните во македонското Собрание на 27. април, и за нападот на Радмила Шеќеринска доби четири години затвор.

Четири години затвор за напаѓачот на Шекеринска

Четири години затвор за напаѓачот на Шекеринска

пред 5 месеци - еМАГАЗИН - Македонија

Панче Ангелов, напаѓачот на министерката за одбрана Радмила Шекеринска, која како пратеник беше нападната во Собранието на 27.

Четири години затвор за напаѓачот на Шеќеринска

Четири години затвор за напаѓачот на Шеќеринска

пред 5 месеци - Телма - Македонија

Четири години затворска казна доби напаѓачот на Радмила Шеќеринска, во немирите во Собранието на 27 април. Пресвртот во целата...

Напаѓачот на Шекеринска доби четири години затвор

Напаѓачот на Шекеринска доби четири години затвор

пред 5 месеци - Вечер - Македонија

Панче Ангелов кој ја нападна Радмила Шекеринска за време на насилствата во Собранието на РМ на 27 април, денеска доби четири години казна затвор од скопскиот Кривичен суд.

Четири години затвор за кубачот на Шекеринска во Собрание

Четири години затвор за кубачот на Шекеринска во Собрание

пред 5 месеци - Бриф - Хроника

Човекот кој ја кубеше Радмила Шеќеринска за време на крвавите насилства во Собранието на 27 април, Панче Ангелов, доби казна од четири годинизатвор.

Четири години затвор за напаѓачот на Шекеринска

Четири години затвор за напаѓачот на Шекеринска

пред 5 месеци - A1on - Македонија

Кривичниот суд го осуди на затворска казна од 4 години, напаѓачот на министерката Радмила Шекеринска од 27 април, Панче Ангелов.

Четири години затвор за напаѓачот на Шекеринска

Четири години затвор за напаѓачот на Шекеринска

пред 5 месеци - Канал 77 - Хроника

Панче Ангелов, кој ја нападна Радмила Шекеринска за време на насилствата во Собранието на РМ на 27 април, денеска доби четири години казна затвор од скопскиот Кривичен суд.

Четири години казна затвор за напаѓачот на Шекеринска

Четири години казна затвор за напаѓачот на Шекеринска

пред 5 месеци - 24 вести - Македонија

Четири години казна затвор му пресуди Судот на Панче Ангелов кој е обвинет за напад на тогашната пратеничка, а сегашна министерка за одбрана, Радмила Шекеринска на крвавиот четврток што се случи на 27 април во Собранието.

Четири години затвор за Панче Ангелов  напаѓачот на Шеќеринска

Четири години затвор за Панче Ангелов, напаѓачот на Шеќеринска

пред 5 месеци - Нова ТВ - Македонија

Панче Ангелов, насилникот кој на 27 април ја влечеше за коса пратеничката, сега министерка за одбрана Радмила Шеќеринска е осуден на казна затвор од 4 години.

Денеска пресуда за напаѓачот на Шеќеринска

Денеска пресуда за напаѓачот на Шеќеринска

пред 5 месеци - Прес 24 - Македонија

Во Основниот суд Скопје 1 денеска напладне треба да биде соопштена пресудата за за Панче Ангелов кој ја повлече за коса Радмила шеќеринска.

Ќе биде соопштена пресудата за напаѓачот на Шекеринска

Ќе биде соопштена пресудата за напаѓачот на Шекеринска

пред 5 месеци - 24 вести - Македонија

Во Основниот суд Скопје 1 денеска напладне треба да биде соопштена пресудата за за Панче Ангелов кој е обвинет за напад на...

Ќе биде соопштена пресудата за кубачот на Шекеринска

Ќе биде соопштена пресудата за кубачот на Шекеринска

пред 5 месеци - 24 вести - Македонија

Во Основниот суд Скопје 1 денеска напладне треба да биде соопштена пресудата за за Панче Ангелов кој е обвинет за напад на...

Напаѓачот на Шекеринска доби четири години затвор

Напаѓачот на Шекеринска доби четири години затвор

пред 5 месеци - Либертас - Македонија

Панче Ангелов кој ја нападна Радмила Шекеринска за време на насилствата во Собранието на РМ на 27 април, денеска доби четири години казна затвор од скопскиот Кривичен суд.

Четири години затвор за напаѓачот на Шекеринска

Четири години затвор за напаѓачот на Шекеринска

пред 5 месеци - Кајгана - Македонија

Судот му изрече пресуда од четири години затвор за обвинетиот Панче Ангелов, кој на 27-ми април изврши насилство над тогашната пратеничка Радмила Шекеринска.

Четири години затвор за кубачот на Шекеринска

Четири години затвор за кубачот на Шекеринска

пред 5 месеци - Локално - Македонија

Панче Ангелов, човекот кој ја влечеше Радмила Шекеринска за коса во Собранието, е осуден на казна затвор од четири години.

Времеплов
x