20
ДИК го достави избирачкиот материјал   Се е подготвено за гласањето в недела

ДИК го достави избирачкиот материјал - Се е подготвено за гласањето в недела

пред 5 месеци - Сител - Македонија

Embedded video for ДИК го достави избирачкиот материјал - Се е подготвено за гласањето в недела ДИК ја започна дистрибуцијата...

ОИК на Кочани и Виница подготвени за гласање

ОИК на Кочани и Виница подготвени за гласање

пред 5 месеци - Курир - Македонија

Во општина Кочани наместо на 63 ќе се гласа на 62 избирачки места, при што 33.264 гласачи треба да го остварат своето гласачко право.

Доверливиот изборен материјал дистрибуиран до општинските комисии

Доверливиот изборен материјал дистрибуиран до општинските комисии

пред 5 месеци - Алфа - Македонија

Државната изборна комисија од утрово започна и со дистрибуција на доверливиот материјал до општинските изборни комисии, за изборите закажани за в недела.

ОИК на Кочани и Виница подготвени за гласање

ОИК на Кочани и Виница подготвени за гласање

пред 5 месеци - Вистина - Без катеторија

Во Општинските изборни комисии на Кочани и Виница денеска беа доставени доверливите изборни материјали. Во општина Кочани наместо на 63 ќе се гласа на 62 избирачки места, при што 33.

ОИК на Кочани и Виница подготвени за гласање

ОИК на Кочани и Виница подготвени за гласање

пред 5 месеци - A1on - Македонија

Во Општинските изборни комисии на Кочани и Виница денеска беа доставени доверливите изборни материјали. Во општина Кочани наместо на 63 ќе се гласа на 62 избирачки места, при што 33.

ОИК на Кочани и Виница подготвени за гласање

ОИК на Кочани и Виница подготвени за гласање

пред 5 месеци - Локално - Македонија

Во Општинските изборни комисии на Кочани и Виница денеска беа доставени доверливите изборни материјали. Во општина Кочани наместо на 63 ќе се гласа на 62 избирачки места, при што 33.

ДИК  Во тек е дистрибуцијата на изборниот материјал

ДИК: Во тек е дистрибуцијата на изборниот материјал

пред 5 месеци - МТВ 1 - Македонија

Државната изборна комисија изутрината почна со дистрибуцијата на доверливиот изборен материјал до општинските изборни комисии за локалните избори, закажани за 15-ти октомври.

До ОИК во Делчево доставени доверливите изборни материјали

До ОИК во Делчево доставени доверливите изборни материјали

пред 5 месеци - A1on - Македонија

Во ОИК во Делчево денеска беа доставени доверливите изборни материјали. Портпаролката на ДИК, Љупка Гугучевска која ги предаде...

Почна дистрибуцијата на доверливиот изборен материјал

Почна дистрибуцијата на доверливиот изборен материјал

пред 5 месеци - Алфа - Македонија

Државната изборна комисија (ДИК) денеска започна со дистрибуција и примопредавање на доверливиот изборен материјал на општинските изборни комисии (ОИК) за локалните избори закажани за во недела.

До ОИК во Делчево доставени доверливите изборни материјали

пред 5 месеци - ТВ Нова - Македонија

Во ОИК во Делчево денеска беа доставени доверливите изборни материјали. Портпаролката на ДИК, Љупка Гугучевска која ги предаде...

Почана дистрибуцијата на изборниот материјал

Почана дистрибуцијата на изборниот материјал

пред 5 месеци - МТВ 1 - Македонија

Државната изборна комисија изутрината почна со дистрибуцијата на доверливиот изборен материјал на општинските изборни комисии за локалните избори закажани за 15-ти октомври.

ДИК почна со дистрибуција на доверливиот изборен материјал

ДИК почна со дистрибуција на доверливиот изборен материјал

пред 5 месеци - Либертас - Македонија

Државната изборна комисија (ДИК) денеска започна со дистрибуција и примопредавање на доверливиот изборен материјал на општинските изборни комисии (ОИК) за локалните избори закажани за во недела.

ДИК почна со распределба на изборниот материјал

ДИК почна со распределба на изборниот материјал

пред 5 месеци - Весник - Македонија

Државната изборна комисија денеска почна со дистрибуција и примопредавање на доверливиот изборен материјал на општинските изборни комисии за локалните избори закажани за во недела.

ДИК почна со распределба на изборниот материјал

ДИК почна со распределба на изборниот материјал

пред 5 месеци - Република - Македонија

Државната изборна комисија денеска почна со дистрибуција и примопредавање на доверливиот изборен материјал на општинските изборни комисии за локалните избори закажани за во недела.

ДИК почна со дистрибуцијата на доверливиот изборен материјал

ДИК почна со дистрибуцијата на доверливиот изборен материјал

пред 5 месеци - Телма - Македонија

Државната изборна комисија (ДИК) денеска започна со дистрибуција и примопредавање на доверливиот изборен материјал на општинските изборни комисии (ОИК) за локалните избори закажани за во недела.

Почна дистрибуцијата на доверливиот изборен материјал

Почна дистрибуцијата на доверливиот изборен материјал

пред 5 месеци - 24 вести - Без катеторија

Државната изборна комисија (ДИК) денеска започна со дистрибуција и примопредавање на доверливиот изборен материјал на општинските изборни комисии (ОИК) за локалните избори закажани за во недела.

Почна дистрибуцијата на доверливиот изборен материјал

пред 5 месеци - ТВ Нова - Македонија

Државната изборна комисија (ДИК) денеска започна со дистрибуција и примопредавање на доверливиот изборен материјал на општинските изборни комисии (ОИК) за локалните избори закажани за во недела.

ДИК почна со дистрибуција на доверливиот изборен материјал

ДИК почна со дистрибуција на доверливиот изборен материјал

пред 5 месеци - Весник - Македонија

Државната изборна комисија (ДИК) денеска започна со дистрибуција и примопредавање на доверливиот изборен материјал на општинските изборни комисии (ОИК) за локалните избори закажани за во недела.

ДИК почна со дистрибуција на доверливиот изборен материјал

ДИК почна со дистрибуција на доверливиот изборен материјал

пред 5 месеци - Сител - Македонија

Државната изборна комисија (ДИК) денеска започна со дистрибуција и примопредавање на доверливиот изборен материјал на општинските изборни комисии (ОИК) за локалните избори закажани за во недела.

ДИК почна со дистрибуција на доверливиот изборен материјал

ДИК почна со дистрибуција на доверливиот изборен материјал

пред 5 месеци - Идивиди - Македонија

Државната изборна комисија (ДИК) денеска започна со дистрибуција и примопредавање на доверливиот изборен материјал на општинските изборни комисии (ОИК) за локалните избори закажани за во недела.

ДИК почна со дистрибуција на доверливиот изборен материјал

ДИК почна со дистрибуција на доверливиот изборен материјал

пред 5 месеци - Вечер - Македонија

Државната изборна комисија (ДИК) денеска започна со дистрибуција и примопредавање на доверливиот изборен материјал на општинските изборни комисии (ОИК) за локалните избори закажани за во недела.

ДИК почна со дистрибуција на доверливиот изборен материјал

ДИК почна со дистрибуција на доверливиот изборен материјал

пред 5 месеци - Вистина - Без катеторија

Државната изборна комисија (ДИК) денеска започна со дистрибуција и примопредавање на доверливиот изборен материјал на општинските изборни комисии (ОИК) за локалните избори закажани за во недела.

ДИК почна со дистрибуција на доверливиот изборен материјал

ДИК почна со дистрибуција на доверливиот изборен материјал

пред 5 месеци - Курир - Македонија

За почетокот на активностите на караванот со изборен материјал во изјава за медиумите најавена за во девет часот изутрина во печатницата „Полиестердеј“ во Визбегово ќе информира потпретседателот на ДИК, Реџеп Прекопуца.

ДИК почна со дистрибуција на доверливиот изборен материјал

ДИК почна со дистрибуција на доверливиот изборен материјал

пред 5 месеци - Канал 5 - Македонија

За почетокот на активностите на караванот со изборен материјал во изјава за медиумите најавена за во девет часот изутрина во печатницата „Полиестердеј“ во Визбегово ќе информира потпретседателот на ДИК, Реџеп Прекопуца.

ДИК почна со дистрибуција на доверливиот изборен материјал

ДИК почна со дистрибуција на доверливиот изборен материјал

пред 5 месеци - +Инфо - Македонија

Државната изборна комисија (ДИК) денеска започна со дистрибуција и примопредавање на доверливиот изборен материјал на општинските изборни комисии (ОИК) за локалните избори закажани за во недела.

ДИК почна со дистрибуција на доверливиот изборен материјал

ДИК почна со дистрибуција на доверливиот изборен материјал

пред 5 месеци - еМАГАЗИН - Македонија

Државната изборна комисија (ДИК) денеска започна со дистрибуција и примопредавање на доверливиот изборен материјал на општинските изборни комисии (ОИК) за локалните избори закажани за во недела.

ДИК почна со дистрибуција на доверливиот изборен материјал

ДИК почна со дистрибуција на доверливиот изборен материјал

пред 5 месеци - A1on - Македонија

Државната изборна комисија (ДИК) денеска започна со дистрибуција и примопредавање на доверливиот изборен материјал на општинските изборни комисии (ОИК) за локалните избори закажани за во недела.

ДИК почна со дистрибуција на доверливиот изборен материјал

пред 5 месеци - ТВ Нова - Македонија

Државната изборна комисија (ДИК) денеска започна со дистрибуција и примопредавање на доверливиот изборен материјал на општинските изборни комисии (ОИК) за локалните избори закажани за во недела.

ДИК почна со доставување на гласачкиот материјал

ДИК почна со доставување на гласачкиот материјал

пред 5 месеци - Нова ТВ - Македонија

Државната изборна комисија (ДИК) денеска започна со дистрибуција и примопредавање на доверливиот изборен материјал на општинските изборни комисии (ОИК) за локалните избори закажани за в недела.

ДИК почна со распределба на изборниот материјал

ДИК почна со распределба на изборниот материјал

пред 5 месеци - Кајгана - Македонија

Државната изборна комисија денеска почна со дистрибуција и примопредавање на доверливиот изборен материјал на општинските изборни комисии за локалните избори закажани за во недела.

Времеплов
x