20
Претседателот на Сион доби 14 меча суспензија за нападот врз телевизискиот водител

Претседателот на Сион доби 14 меча суспензија за нападот врз телевизискиот водител

пред 5 месеци - Екипа - Фудбал

Претседателот на фудбалскиот клуб Сион, Кристијан Константин доби 14 натпревари суспензија поради физичкиот напад врз поранешниот тренер Ролф Фрингер, кој сега работи како телевизиски водител.

14 месеци забрана за претседателот на Сион кој удри коментатор

14 месеци забрана за претседателот на Сион кој удри коментатор

пред 5 месеци - Бриф - Без катеторија

Претседателот на швајцарскиот фудбалски клуб Сион, Кристијан Константин, е казнет со 14 месеци забрана да извршува раководни функции, поради удирање на телевизиски коментатор.

Изречена казна за претседателот на Сион кој удри коментатор

Изречена казна за претседателот на Сион кој удри коментатор

пред 5 месеци - Курир - Фудбал

Дисциплинската комисија на Швајцарската фудбалска лига го разгледуваше случајот и донесе тешка санкција. Константин за периодот на казната нема право да влегува на стадионите.

Изречена казна за претседателот на Сион кој удри тв коментатор

Изречена казна за претседателот на Сион кој удри тв коментатор

пред 5 месеци - Канал 5 - Фудбал

Дисциплинската комисија на Швајцарската фудбалска лига го разгледуваше случајот и донесе тешка санкција. Константин за периодот на казната нема право да влегува на стадионите.

Изречена казна за претседателот на Сион кој удри тв коментатор

Изречена казна за претседателот на Сион кој удри тв коментатор

пред 5 месеци - A1on - Фудбал

Претседателот на швајцарскиот фудбалски клуб Сион, Кристијан Константин е казнет со 14 месеци забрана да ги извршува раководни функции, поради удирање шамар на телевизиски коментатор.

Времеплов
x