20
Две деца од градинката  Црничка  во Аеродром заразени со коксаки вирус

Две деца од градинката „Црничка“ во Аеродром заразени со коксаки вирус

пред 5 месеци - Весник - Македонија

Две деца кои ја посетувале градинката Срничка во објектот Штркче во скопската населба Аеродром заболеле од опасниот Коксаки вирус, дознава НОВА.

Две деца од градинката  Црничка  во Аеродром заразени со коксаки вирус

Две деца од градинката „Црничка“ во Аеродром заразени со коксаки вирус

пред 5 месеци - Република - Скопје

Две деца кои ја посетувале градинката Срничка во објектот Штркче во скопската населба Аеродром заболеле од опасниот Коксаки вирус, дознава НОВА.

Коксаки вирус кај две деца од градинката Срничка во скопската населба Аеродром

Коксаки вирус кај две деца од градинката Срничка во скопската населба Аеродром

пред 5 месеци - Весник - Живот

Две деца кои ја посетувале градинката Срничка во објектот Штркче во скопската населба Аеродром заболеле од опасниот Коксаки вирус, дознава НОВА.

Коксаки вирус кај две деца од градинката Срничка во скопската населба Аеродром

Коксаки вирус кај две деца од градинката Срничка во скопската населба Аеродром

пред 5 месеци - Република - Живот

Две деца кои ја посетувале градинката Срничка во објектот Штркче во скопската населба Аеродром заболеле од опасниот Коксаки вирус, дознава НОВА.

Две деца од градинката  Срничка  во Аеродром заразени од Коксаки вирус

Две деца од градинката „Срничка“ во Аеродром заразени од Коксаки вирус

пред 5 месеци - Локално - Македонија

Две деца кои ја посетувале градинката Срничка во објектот Штркче во скопската населба Аеродром заболеле од опасниот Коксаки вирус, дознава НОВА .

Две деца од скопска градинка се заразени од Коксаки вирус

Две деца од скопска градинка се заразени од Коксаки вирус

пред 5 месеци - Нова ТВ - Македонија

Во градинката се оградуваат од случајот и сметаат дека изворот на заразата не е од таму, туку дека децата се заболени од...

Две деца од градинката  Срничка  во Аеродром заразени од Коксаки вирус

Две деца од градинката „Срничка“ во Аеродром заразени од Коксаки вирус

пред 5 месеци - Либертас - Македонија

Две деца кои ја посетувале градинката Срничка во објектот Штркче во скопската населба Аеродром заболеле од опасниот Коксаки вирус, дознава НОВА .

Времеплов
x