20
Југохром ќе почне со работа заседум месеци

Југохром ќе почне со работа заседум месеци

пред 4 месеци - 24 вести - Економија

Југохром од Јегуновце ќе биде рестартиран на крајот на мај, најдоцна на почетокот на јуни идната година, откако прво ќе ги изгради филтрите за отпрашување.

„Југохром“ ќе почне со работа идната година

пред 4 месеци - ТВ Нова - Без катеторија

Еден од најголемите загадувачи во Тетовско, фабриката „Југохром“ од Јегуновце повторно ќе почне со работа кон крајот на мај или почетокот на јуни наредната година.

Владата и Југохром потпишаа меморандум  Вклучување на печките по инсталирање на филтрите

Владата и Југохром потпишаа меморандум - Вклучување на печките по инсталирање на филтрите

пред 4 месеци - Сител - Економија

Embedded video for Владата и Југохром потпишаа меморандум - Вклучување на печките по инсталирање на филтрите Југохром повторно ќе почне со работа до пролет идната  година.

Југохром ќе проработи во јуни

Југохром ќе проработи во јуни

пред 4 месеци - Телма - Економија

Комбинатот Југохром ќе биде пуштен во употреба на почетокот на јуни. Дотогаш се очекува да бидат поставени филтрите на печките 7 и 8 а работниците ќе се вратат на работа.

Владата и Југохром потпишаа меморандум за разбирање

Владата и Југохром потпишаа меморандум за разбирање

пред 4 месеци - Денар - Економија

Вицепремиерот за економски прашања д-р Кочо Анѓушев во име на Владата на Република Македонија, управителот на Друштвото за...

 Југохром ќе се рестартира до средината на идната година

„Југохром“ ќе се рестартира до средината на идната година

пред 4 месеци - Канал 5 - Македонија

Претставниците на  800  вработени,  кои речиси една година се без работа, го поздравија денешното потпишување на меморандумот  за разбирање меѓу раководството, синдикатот и владата.

 Југохром ќе почне да работи во мај или јуни догодина потпишан Меморандум за разбирање со Владата

„Југохром“ ќе почне да работи во мај или јуни догодина, потпишан Меморандум за разбирање со Владата

пред 4 месеци - Сител - Економија

„Југохром“ од Јегуновце треба да почне со работа кон крајот на мај или почетокот на јуни наредната година, со поставен филтер за отпрашување на печките 7 и 8.

Југохром непречено ќе го гуши Тетово наредните две години

пред 4 месеци - Денешен - Македонија

– Изјавите дека со работа може да се започне во март ги сметааме за несериозни. Секоја козметичка импровизација ќе биде неприфатлива.

Владата и Југохром се договорија за рестартирање на комбинатот

Владата и „Југохром“ се договорија за рестартирање на комбинатот

пред 4 месеци - Кајгана - Македонија

Кочо Анѓушев, вицепремиерот за економски прашања, во име на Владата, управителот на „Југохром Алзар“, Васко Скендеровски,...

 Југохром ќе почне со работа идната година

„Југохром“ ќе почне со работа идната година

пред 4 месеци - 24 вести - Македонија

„Југохром“ од Јегуновце треба да почне со работа кон крајот на мај или почетокот на јуни наредната година, со поставен филтер за отпрашување на печките 7 и 8.

 Југохром ќе почне да работи во мај или јуни догодина

„Југохром“ ќе почне да работи во мај или јуни догодина

пред 4 месеци - еМАГАЗИН - Економија

„Југохром“ од Јегуновце треба да почне со работа кон крајот на мај или почетокот на јуни наредната година, со поставен филтер за отпрашување на печките 7 и 8.

 Југохром ќе почне да работи во мај или јуни догодина

„Југохром“ ќе почне да работи во мај или јуни догодина

пред 4 месеци - Весник - Економија

"Југохром" од Јегуновце треба да почне со работа кон крајот на мај или почетокот на јуни наредната година, со поставен филтер за отпрашување на печките 7 и 8.

Потпишан меморандум за разбирање за реактивирање на Југохром

Потпишан меморандум за разбирање за реактивирање на „Југохром“

пред 4 месеци - МТВ 1 - Економија

До мај 2018-та треба да бидат инсталирани филтрите во фабриката „Југохром“ во Јегуновце. Во Владата потпишан меморандум за разбирање за повторно проработување фабриката.

 Југохром ќе почне да работи во мај или јуни догодина потпишан Меморандум за разбирање со Владата

„Југохром“ ќе почне да работи во мај или јуни догодина, потпишан Меморандум за разбирање со Владата

пред 4 месеци - Алфа - Македонија

„Југохром“ од Јегуновце треба да почне со работа кон крајот на мај или почетокот на јуни наредната година, со поставен филтер за отпрашување на печките 7 и 8.

 Југохром ќе почне да работи во мај или јуни догодина потпишан Меморандум за разбирање со Владата

„Југохром“ ќе почне да работи во мај или јуни догодина, потпишан Меморандум за разбирање со Владата

пред 4 месеци - Канал 5 - Македонија

Ова беше истакнато на денешното потпишување на Меморандумот за разбирање меѓу Владата, „Југохром“ и вработените во комбинатот.

„Југохром“ ќе почне да работи во мај или јуни догодина, потпишан Меморандумот

пред 4 месеци - ТВ Нова - Без катеторија

„Југохром“ од Јегуновце треба да почне со работа кон крајот на мај или почетокот на јуни наредната година, со поставен филтер за отпрашување на печките 7 и 8.

 Југохром ќе почне да работи во мај или јуни догодина потпишан Меморандум за разбирање со Владата

„Југохром“ ќе почне да работи во мај или јуни догодина, потпишан Меморандум за разбирање со Владата

пред 4 месеци - Телма - Економија

„Југохром“ од Јегуновце треба да почне со работа кон крајот на мај или почетокот на јуни наредната година, со поставен филтер за отпрашување на печките 7 и 8.

 Југохром ќе се рестартира до средината на идната година

„Југохром“ ќе се рестартира до средината на идната година

пред 4 месеци - +Инфо - Економија

„Југохром“ од Јегуновце ќе почне да работи од средината на идната година кога се очекува да бидат завршени пречиститлните филтри на печките 7и 8.

 Југохром ќе почне да работи во мај или јуни догодина потпишан Меморандум за разбирање со Владата

„Југохром“ ќе почне да работи во мај или јуни догодина, потпишан Меморандум за разбирање со Владата

пред 4 месеци - A1on - Економија

„Југохром“ од Јегуновце треба да почне со работа кон крајот на мај или почетокот на јуни наредната година, со поставен филтер за отпрашување на печките 7 и 8.

 Југохром ќе почне да работи во мај или јуни догодина

„Југохром“ ќе почне да работи во мај или јуни догодина

пред 4 месеци - Вечер - Економија

"Југохром" од Јегуновце треба да почне со работа кон крајот на мај или почетокот на јуни наредната година, со поставен филтер за отпрашување на печките 7 и 8.

 Југохром ќе почне да работи во мај или јуни догодина потпишан Меморандум за разбирање со Владата

„Југохром“ ќе почне да работи во мај или јуни догодина, потпишан Меморандум за разбирање со Владата

пред 4 месеци - Либертас - Македонија

„Југохром“ од Јегуновце треба да почне со работа кон крајот на мај или почетокот на јуни наредната година, со поставен филтер за отпрашување на печките 7 и 8.

 Југохром ќе стави филтри за да спречи загадување и ќе почне да работи догодина

„Југохром“ ќе стави филтри за да спречи загадување и ќе почне да работи догодина

пред 4 месеци - Локално - Економија

Фабриката „Југохром“ од Јегуновце ќе почне со работа кон крајот на мај или на почетокот на јуни наредната година, а планирано е да се постави филтер за отпрашување на печките 7 и 8 за да се спречи загадувањето.

 Југохром стартува во мај или јуни со филтри за отпрашување

„Југохром“ стартува во мај или јуни со филтри за отпрашување

пред 4 месеци - Нова ТВ - Македонија

Југохром“ од Јегуновце треба да почне со работа кон крајот на мај или почетокот на јуни наредната година, со поставен филтер за отпрашување на печките 7 и 8.

Меморандум за разбирање за рестартирање на Југохром

Меморандум за разбирање за рестартирање на „Југохром“

пред 4 месеци - Порта3 - Живот

Во Владата денеска ќе биде потпишан меморандум за разбирање за рестартирање на „Југохром“. Целта е придонес во изнаоѓањето решение за надминување на состојбата на работењето на друштвото- велат од Владата.

Потпишување меморандум за рестартирање на Југохром

Потпишување меморандум за рестартирање на „Југохром"

пред 4 месеци - Весник - Економија

Во Владата денеска ќе биде потпишан меморандум за разбирање за рестартирање на „Југохром". Целта е, како што соопшти владината прес-служба, придонес во изнаоѓањето решение за надминување на состојбата на работењето на друштвото.

Договор за рестартирање на Југохром

Договор за рестартирање на „Југохром“

пред 4 месеци - +Инфо - Економија

Во Владата денеска ќе биде потпишан меморандум за разбирање за рестартирање на „Југохром“ чија цел е да се придонесе во изнаоѓањето решение за надминување на состојбата на работењето на друштвото.

Потпишување меморандум за рестартирање на Југохром

Потпишување меморандум за рестартирање на „Југохром“

пред 4 месеци - Сител - Македонија

Во Владата денеска ќе биде потпишан меморандум за разбирање за рестартирање на „Југохром“. Целта е, како што соопшти владината прес-служба, придонес во изнаоѓањето решение за надминување на состојбата на работењето на друштвото.

Потпишување меморандум за рестартирање на Југохром

Потпишување меморандум за рестартирање на „Југохром“

пред 4 месеци - 24 вести - Македонија

Во владата денеска ќе биде потпишан меморандум за разбирање за рестартирање на „Југохром“. Целта е, како што соопшти владината прес-служба, придонес во изнаоѓањето решение за надминување на состојбата на работењето на комбинатот.

Потпишување меморандум за рестартирање на Југохром

Потпишување меморандум за рестартирање на „Југохром"

пред 4 месеци - Вечер - Економија

Во Владата денеска ќе биде потпишан меморандум за разбирање за рестартирање на „Југохром". Целта е, како што соопшти владината прес-служба, придонес во изнаоѓањето решение за надминување на состојбата на работењето на друштвото.

Потпишување меморандум за рестартирање на Југохром

Потпишување меморандум за рестартирање на „Југохром“

пред 4 месеци - Канал 5 - Македонија

Целта е, како што соопшти владината прес-служба, придонес во изнаоѓањето решение за надминување на состојбата на работењето на друштвото.

Времеплов
x