20
Амбасада на САД  Изборите на 15 октомври се важни за Македонија како просперитетна и стабилна демократија

Амбасада на САД: Изборите на 15 октомври се важни за Македонија како просперитетна и стабилна демократија

пред 4 месеци - Весник - Македонија

Претстојните локални избори на 15 октомври се важни за иднината на Македонија како просперитетна и стабилна демократија, целосно интегрирана во евро-атлантските институции, се вели во изјавата на Амбасадата на САД во пресрет на локалните избори.

Амбасада на САД  Изборите на 15 октомври се важни за Македонија како просперитетна и стабилна демократија

Амбасада на САД: Изборите на 15 октомври се важни за Македонија како просперитетна и стабилна демократија

пред 4 месеци - Вечер - Македонија

Претстојните локални избори на 15 октомври се важни за иднината на Македонија како просперитетна и стабилна демократија, целосно интегрирана во евро-атлантските институции, се вели во изјавата на Амбасадата на САД во пресрет на локалните избори.

Амбасадата на САД ги охрабрува граѓаните да придонесат изборите да бидат кредибилни

Амбасадата на САД ги охрабрува граѓаните да придонесат изборите да бидат кредибилни

пред 4 месеци - Канал 5 - Македонија

Претстојните локални избори на 15 октомври се важни за иднината на Македонија како просперитетна и стабилна демократија, целосно интегрирана во евро-атлантските институции.

Американската амбасада  В недела излезете и гласајте

Американската амбасада: В недела излезете и гласајте

пред 4 месеци - +Инфо - Македонија

Претстојните локални избори на 15 октомври се важни за иднината на Македонија како просперитетна, стабилна демократија, целосно...

Амбасада на САД  Ги охрабруваме граѓаните да ја реафирмираат својата определба кон демократските вредности и владеење на правото

Амбасада на САД: Ги охрабруваме граѓаните да ја реафирмираат својата определба кон демократските вредности и владеење на правото

пред 4 месеци - A1on - Македонија

„Претстојните локални избори на 15 октомври се важни за иднината на Македонија како просперитетна и стабилна демократија, целосно интегрирана во евро-атлантските институции.

Американската амбасада ги охрабри граѓаните в недела да излезат и да гласаат

Американската амбасада ги охрабри граѓаните в недела да излезат и да гласаат

пред 4 месеци - Локално - Македонија

Претстојните локални избори на 15 октомври се важни за иднината на Македонија како просперитетна, стабилна демократија, целосно...

Американска амбасада  Ги охрабруваме граѓаните в недела да излезат и да гласаат

Американска амбасада: Ги охрабруваме граѓаните в недела да излезат и да гласаат

пред 4 месеци - Либертас - Македонија

Претстојните локални избори на 15 октомври се важни за иднината на Македонија како просперитетна, стабилна демократија, целосно...

Американската амбасада ги охрабри граѓаните в недела да излезат и да гласаат

Американската амбасада ги охрабри граѓаните в недела да излезат и да гласаат

пред 4 месеци - Локално - Македонија

Претстојните локални избори на 15 октомври се важни за иднината на Македонија како просперитетна, стабилна демократија, целосно...

Времеплов
x