20
Отказ  но со почести  Хата се раздели од Хаџиевски

Отказ, но со почести: Хата се раздели од Хаџиевски

пред 5 месеци - Весник - Спорт

Ѓоко Хаџиевски пред неколку дена самиот потврди дека му бил врачен отказ во Хата по куп натпреварот со Ал Наср, а тоа секако...

Отказ  но со почести  Хата се раздели од Хаџиевски

Отказ, но со почести: Хата се раздели од Хаџиевски

пред 5 месеци - Република - Фудбал

Ѓоко Хаџиевски пред неколку дена самиот потврди дека му бил врачен отказ во Хата по куп натпреварот со Ал Наср, а тоа секако...

Хата со џентлменска церемонија го испрати Хаџиевски

Хата со џентлменска церемонија го испрати Хаџиевски

пред 5 месеци - Дерби - Фудбал

Ѓоко Хаџиевски пред неколку дена самиот потврди дека му бил врачен отказ во Хата по куп натпреварот со Ал Наср, а тоа секако...

Времеплов
x