20
Балотели не седи мирен

Балотели не седи мирен

пред 5 месеци - Весник - Спорт

Талентот на Марио Балотели е неспорен, но очигледно желбата за забава е поголема од онаа за успех на фудбалските терени. Во текот на целата кариера Марио е познат по своите „лудории“, па неговиот последен „подвиг“ не е изненадување.

Балотели не седи мирен

Балотели не седи мирен

пред 5 месеци - Република - Фудбал

Талентот на Марио Балотели е неспорен, но очигледно желбата за забава е поголема од онаа за успех на фудбалските терени. Во текот на целата кариера Марио е познат по своите „лудории“, па неговиот последен „подвиг“ не е изненадување.

Времеплов
x