20
Кузмановски нема да игра ниту против Чеховски Медведи

Кузмановски нема да игра ниту против Чеховски Медведи

пред 4 месеци - Весник - Спорт

Капитенот на македонскиот ракометен вицешампион Филип Кузмановски, ќе остане надовр од теренот подолго отколку што се мислеше.

Кузмановски нема да игра ниту против Чеховски Медведи

Кузмановски нема да игра ниту против Чеховски Медведи

пред 4 месеци - Вечер - Спорт

Капитенот на македонскиот ракометен вицешампион Филип Кузмановски, ќе остане надовр од теренот подолго отколку што се мислеше.

Времеплов
x