20
Македонските пливачи се вратија со 35 медали од Србија

Македонските пливачи се вратија со 35 медали од Србија

пред 4 месеци - Весник - Спорт

Изминатиот викенд нашите пливачи учествуваа на меѓународниот пливачки натпревар „Лесковачки победник“ во Лесковац, Србија...

Македонските пливачи се вратија со 35 медали од Србија

Македонските пливачи се вратија со 35 медали од Србија

пред 4 месеци - Република - Спорт

Изминатиот викенд нашите пливачи учествуваа на меѓународниот пливачки натпревар „Лесковачки победник“ во Лесковац, Србија...

Времеплов
x