20
Димитров на состанок на Постојаниот совет на ОБСЕ

Димитров на состанок на Постојаниот совет на ОБСЕ

пред 5 месеци - Сител - Македонија

Македонија е силно решена да ја искористи новата шанса за конечно етаблирање на држвата во семејството на развиените демократски...

Димитров на состанок на Постојаниот совет на ОБСЕ

Димитров на состанок на Постојаниот совет на ОБСЕ

пред 5 месеци - Весник - Македонија

Македонија е силно решена да ја искористи новата шанса за конечно етаблирање на држвата во семејството на развиените демократски...

Димитров на состанок на Постојаниот совет на ОБСЕ

Димитров на состанок на Постојаниот совет на ОБСЕ

пред 5 месеци - Канал 5 - Македонија

Како што соопшти МНР, во рамките на своето обраќање Димитров го претстави оптимизмот, кој завладеа во македонското општество...

Димитров се обрати пред постојаните претставници на земјите учеснички во ОБСЕ

Димитров се обрати пред постојаните претставници на земјите учеснички во ОБСЕ

пред 5 месеци - A1on - Македонија

Денеска, министерот за надворешни работи на Република Македонија Никола Димитров се обрати пред Постојаните претставници на земјите учеснички во ОБСЕ во рамки на сесијата на Постојаниот совет на Организацијата.

Димитров на состанок на Постојаниот совет на ОБСЕ

Димитров на состанок на Постојаниот совет на ОБСЕ

пред 5 месеци - Вечер - Македонија

Македонија е силно решена да ја искористи новата шанса за конечно етаблирање на држвата во семејството на развиените демократски...

Димитров се обрати пред постојаните претставници на земјите учеснички во ОБСЕ

Димитров се обрати пред постојаните претставници на земјите учеснички во ОБСЕ

пред 5 месеци - Локално - Македонија

Денеска, министерот за надворешни работи на Република Македонија Никола Димитров се обрати пред Постојаните претставници на земјите учеснички во ОБСЕ во рамки на сесијата на Постојаниот совет на Организацијата.

Димитров денеска на состанок на Постојаниот совет на ОБСЕ во Виена

Димитров денеска на состанок на Постојаниот совет на ОБСЕ во Виена

пред 5 месеци - Либертас - Македонија

Министерот за надворешни работи на Република Македонија Никола Димитров денеска ќе се обрати на сесија на Постојаниот совет на ОБСЕ во Виена.

Димитров на состанок на Постојаниот совет на ОБСЕ

Димитров на состанок на Постојаниот совет на ОБСЕ

пред 5 месеци - Либертас - Македонија

Македонија е силно решена да ја искористи новата шанса за конечно етаблирање на држвата во семејството на развиените демократски...

Времеплов
x