20
Кандидат за советник од Кочани поткупувал гласачи

Кандидат за советник од Кочани поткупувал гласачи

пред 5 месеци - +Инфо - Македонија

Полицијата од Кочани денеска на информативен разговор повикала маж од овој град, кој бил кандидат за советник од листата на сегашната парламентарна опозиција, кој за одредена сума пари поткупувал гласачи за в недела, дознава Плусинфо.

Уапсен кандидат за советник од Кочани кој поткупувал гласачи

Уапсен кандидат за советник од Кочани кој поткупувал гласачи

пред 5 месеци - +Инфо - Македонија

Полицијата од Кочани денеска уапсила маж од овој град, кој бил кандидат за советник од листата на сегашната парлментарна опозиција, кој за одредена сума пари поткупувал гласачи за в недела, дознава Плусинфо.

Повикано наразговор едно лице под сомнение за обид за поткуп на гласачи

Повикано наразговор едно лице под сомнение за обид за поткуп на гласачи

пред 5 месеци - 24 вести - Без катеторија

Во Кочани вечерва е приведено едно лице од листата на советници од ВМРО-ДПМНЕ под сомнение за поткуп на гласачи, потврдуваат за телевизија 24 од МВР.

Приведен кандидат за советник во Кочани под соменине за поткуп на гласачи

Приведен кандидат за советник во Кочани под соменине за поткуп на гласачи

пред 5 месеци - A1on - Македонија

Полицијата во Кочани привело лице, кое што е кандидат за советник на општината од ВМРО-ДПМНЕ под сомнение за поткуп на гласачи.

Приведено едно лице под сомнение за обид за поткуп на гласачи

Приведено едно лице под сомнение за обид за поткуп на гласачи

пред 5 месеци - 24 вести - Без катеторија

Во Кочани вечерва е приведено едно лице од листата на советници од ВМРО-ДПМНЕ под сомнение за поткуп на гласачи, потврдуваат за телевизија 24 од МВР.

Кандидат за советник од ВМРО ДПМНЕ повикан на разговор во МВР

Кандидат за советник од ВМРО ДПМНЕ повикан на разговор во МВР

пред 5 месеци - Нова ТВ - Македонија

Во Кочани, кандидат за советник од ВМРО ДПМНЕ бил повикан на разговор во МВР, поради сомнение за поткуп на гласачи. Случајот се работи по консултација и налог на Основното јавно обвинителство.

Приведен кандидат за советник од ВМРО ДПМНЕ во Кочани под сомнение за поткуп на гласачи

Приведен кандидат за советник од ВМРО-ДПМНЕ во Кочани под сомнение за поткуп на гласачи

пред 5 месеци - Локално - Македонија

Полицијата во Кочани привело лице, кое што е кандидат за советник на општината од ВМРО-ДПМНЕ под сомнение за поткуп на гласачи.

Времеплов
x