20
Груевски На 15 октомври ќе дојде новата ера ера 150 илјади нови работни места

Груевски: На 15 октомври ќе дојде новата ера, ера 150 илјади нови работни места

пред 5 месеци - Весник - Економија

Тие повикуваат дека 15 октомври бил крајот, јас ќе им порачам дека 15 октомври е почетокот, почетокот на новата ера на доаѓањето...

Младите бутелчани со помалку пари до сопствен дом

Младите бутелчани со помалку пари до сопствен дом

пред 5 месеци - Весник - Македонија

Кандидатот за градоначалник на Општина Бутел од ВМРО-ДПМНЕ, Дарко Костовски продолжува со промовирање на своите проекти и мерки кои ќе значат подобар живот за бутелчани.

Груевски На 15 октомври ќе дојде новата ера ера 150 илјади нови работни места

Груевски: На 15 октомври ќе дојде новата ера, ера 150 илјади нови работни места

пред 5 месеци - Република - Економија

Тие повикуваат дека 15 октомври бил крајот, јас ќе им порачам дека 15 октомври е почетокот, почетокот на новата ера на доаѓањето...

Младите бутелчани со помалку пари до сопствен дом

Младите бутелчани со помалку пари до сопствен дом

пред 5 месеци - Република - Скопје

Кандидатот за градоначалник на Општина Бутел од ВМРО-ДПМНЕ, Дарко Костовски продолжува со промовирање на своите проекти и мерки кои ќе значат подобар живот за бутелчани.

Костовски најави капитален проект за младите брачни парови од Бутел тие со многу малку средства ќе може да дојдат до сопствен дом

Костовски најави капитален проект за младите брачни парови од Бутел, тие со многу малку средства ќе може да дојдат до сопствен дом

пред 5 месеци - Курир - Македонија

-Акцентот се става на младите брачни парови, кои немаат доволно средства за свој сопствен дом. Со овој проект ќе им се овозможи со многу малку средства да дојдат до свој сопствен дом.

Костовски: Младите бутелчани со помалку пари до сопствен дом

пред 5 месеци - ТВ Нова - Македонија

Кандидатот за градоначалник на Општина Бутел од ВМРО-ДПМНЕ, Дарко Костовски продолжува со промовирање на своите проекти и мерки кои ќе значат подобар живот за бутелчани.

Груевски На 15 октомври ќе дојде новата ера каде ќе нема неасфалтирана улица парк во секое маало и ера на нови 150 илјади работни места

Груевски: На 15 октомври ќе дојде новата ера каде ќе нема неасфалтирана улица, парк во секое маало и ера на нови 150 илјади работни места

пред 5 месеци - Курир - Македонија

-Во претходната декада наследивме 560 илјади вработени луѓе, а оставивме 733 илјади вработени, а тоа е зголемување за 173 илјади нови работни места.

Васев Целосен отпис на долговите за вода и ѓубретарина за сите социјално загрозени семејства

Васев: Целосен отпис на долговите за вода и ѓубретарина за сите социјално загрозени семејства

пред 5 месеци - Курир - Македонија

-Потенцирам ќе биде извршен целосен отпис на долговите за вода и ѓубретарина за долговите настанати заклучно 30.09.2017 година за следните категории граѓани: Приматели на социјална и постојана парична помош, категорија која опфаќа околу 35.

Од ноември во општините каде ќе победи ВМРО-ДПМНЕ ќе има отпис на долгови за вода и ѓубретарина

пред 5 месеци - ТВ Нова - Македонија

Во сите општини во кои ќе победат градоначалници од ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонијa“, ќе биде извршен еднократен отпис на достасани долгови за вода и ѓубретарина заклучно со 30.

Васев Целосен отпис на долговите за вода и ѓубретарина за сите социјално загрозени семејства

Васев: Целосен отпис на долговите за вода и ѓубретарина за сите социјално загрозени семејства

пред 5 месеци - Вистина - Без катеторија

Новата ера, значи нова надеж за граѓаните. Новата ера носи раст и развој, сигурност и стабилност за сите граѓани на Република Македонија.

Васев: Целосен отпис на долговите за вода и ѓубретарина за сите социјално загрозени семејства

пред 5 месеци - ТВ Нова - Македонија

Новата ера, значи нова надеж за граѓаните. Новата ера носи раст и развој, сигурност и стабилност за сите граѓани на Република Македонија.

ВМРО ДПМНЕ со нов проект  ќе се изврши целосен отпис на долговите за вода и ѓубретарина настанати заклучно до 30 09 2017 година

ВМРО-ДПМНЕ со нов проект – ќе се изврши целосен отпис на долговите за вода и ѓубретарина настанати заклучно до 30.09.2017 година

пред 5 месеци - A1on - Македонија

„Новата ера, значи нова надеж за граѓаните. Новата ера носи раст и развој, сигурност и стабилност за сите граѓани на Република Македонија.

Во општините каде ќе победи ВМРО ДПМНЕ ќе има отпис на долгови за вода и ѓубретарина 12 Октомври 2017 12 34

Во општините каде ќе победи ВМРО-ДПМНЕ ќе има отпис на долгови за вода и ѓубретарина 12 Октомври 2017 12:34

пред 5 месеци - Весник - Македонија

Во сите општини во кои ќе победат градоначалници од ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонијa“, ќе биде извршен еднократен отпис на достасани долгови за вода и ѓубретарина заклучно со 30.

Во општините каде ќе победи ВМРО ДПМНЕ ќе има отпис на долгови за вода и ѓубретарина 12 Октомври 2017 12 34

Во општините каде ќе победи ВМРО-ДПМНЕ ќе има отпис на долгови за вода и ѓубретарина 12 Октомври 2017 12:34

пред 5 месеци - Република - Македонија

Во сите општини во кои ќе победат градоначалници од ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонијa“, ќе биде извршен еднократен отпис на достасани долгови за вода и ѓубретарина заклучно со 30.

Од ноември во општините каде ќе победи ВМРО ДПМНЕ ќе има отпис на долгови за вода и ѓубретарина

Од ноември во општините каде ќе победи ВМРО-ДПМНЕ ќе има отпис на долгови за вода и ѓубретарина

пред 5 месеци - Курир - Македонија

Во сите општини во кои ќе победат градоначалници од ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонијa“, ќе биде извршен еднократен отпис на достасани долгови за вода и ѓубретарина заклучно со 30.

Од ноември во општините каде ќе победи ВМРО ДПМНЕ ќе има отпис на долгови за вода и ѓубретарина

Од ноември во општините каде ќе победи ВМРО-ДПМНЕ ќе има отпис на долгови за вода и ѓубретарина

пред 5 месеци - Вистина - Без катеторија

Во сите општини во кои ќе победат градоначалници од ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонијa“, ќе биде извршен еднократен отпис на достасани долгови за вода и ѓубретарина заклучно со 30.

Од ноември во општините каде ќе победи ВМРО-ДПМНЕ ќе има отпис на долгови за вода и ѓубретарина

пред 5 месеци - ТВ Нова - Македонија

Во сите општини во кои ќе победат градоначалници од ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонијa“, ќе биде извршен еднократен отпис на достасани долгови за вода и ѓубретарина заклучно со 30.

За да продолжи успешниот развој на општината изберете го Никола Атанасов, човек кој го сака Берово

пред 5 месеци - Денешен - Македонија

На првиот митинг денеска на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата во Берово, пред граѓаните се обрати и претседателот на партијата, Никола Груевски.

Груевски: Во „новата ера“ нудиме полесно стекнување на сопствен дом, проект значаен за младите од Македонија

пред 5 месеци - Денешен - Македонија

На централниот митинг на ВМРО-ДПМНЕ во Делчево, претседателот на партијата, Никола Груевски им се обрати на граѓаните и кажа дека политиката на ВМРО произлегува од проекти и решенија, решенијата и проектите ја формираат нивната политика.

ЛИ2017 Груевски Новата ера ќе донесе отпис на долговите на социјално згарозените семејства

ЛИ2017/ Груевски: Новата ера ќе донесе отпис на долговите на социјално згарозените семејства

пред 5 месеци - Либертас - Македонија

Новата ера ќе донесе отпис на долговите на социјално згарозените семејства и до 75 отсто ослободување од плаќање комуналии за семејства со пониски приходи, истакна лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски синоќа од Берово.

 Новата ера ветува полесно стекнување на сопствен дом

„Новата ера“ ветува полесно стекнување на сопствен дом

пред 5 месеци - Весник - Економија

На централниот митинг на ВМРО-ДПМНЕ во Делчево вечерва пред граѓаните се обрати и претседателот на партијата, Никола Груевски.

Груевски Новата ера ќе донесе отпис на долговите на социјално згарозените семејства

Груевски: Новата ера ќе донесе отпис на долговите на социјално згарозените семејства

пред 5 месеци - Сител - Македонија

Новата ера ќе донесе отпис на долговите на социјално згарозените семејства и до 75 отсто ослободување од плаќање комуналии за семејства со пониски приходи, истакна лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски вечерва од Берово.

ВМРО ДПМНЕ на митинг во Берово и Делчево

ВМРО-ДПМНЕ на митинг во Берово и Делчево

пред 5 месеци - 24 вести - Без катеторија

Новата ера ќе донесе отпис на долговите на социјално згарозените семејства и до 75 отсто ослободување од плаќање комуналии за семејства со пониски приходи, истакна лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски вечерва од Берово.

 Новата ера ветува полесно стекнување на сопствен дом

„Новата ера“ ветува полесно стекнување на сопствен дом

пред 5 месеци - Република - Економија

На централниот митинг на ВМРО-ДПМНЕ во Делчево вечерва пред граѓаните се обрати и претседателот на партијата, Никола Груевски.

Груевски Во новата ера нудиме полесно стекнување на сопствен дом проект значаен за младите од Македонија

Груевски: Во „новата ера“ нудиме полесно стекнување на сопствен дом, проект значаен за младите од Македонија

пред 5 месеци - Курир - Македонија

-Ние ја нудиме новата ера, новата ера во која нема да има неасфалтирана и неосветлена улица, новата ера каде имаме парк во секое маало.

ПОЛЕСНО ДО НОВ СОПСТВЕН ДОМ Во новата ера нудиме полесно стекнување на сопствен дом проект значаен за младите од Македонија

ПОЛЕСНО ДО НОВ, СОПСТВЕН ДОМ: Во „новата ера“ нудиме полесно стекнување на сопствен дом, проект значаен за младите од Македонија!

пред 5 месеци - Infomax - Македонија

На централниот митинг на ВМРО-ДПМНЕ во Делчево вечерва пред граѓаните се обрати и претседателот на партијата, Никола Груевски.

Груевски: Во „новата ера“ нудиме полесно стекнување на сопствен дом, проект значаен за младите

пред 5 месеци - ТВ Нова - Македонија

На централниот митинг на ВМРО-ДПМНЕ во Делчево вечерва пред граѓаните се обрати и претседателот на партијата, Никола Груевски.

Груевски За да продолжи успешниот развој на општината изберете го Никола Атанасов човек кој го сака Берово

Груевски: За да продолжи успешниот развој на општината изберете го Никола Атанасов, човек кој го сака Берово

пред 5 месеци - Весник - Македонија

-Во 2006 година во Општина Берово имаше 2.330 вработени, а на крајот на 2016 бројот на вработени е околу 3.250, тоа се околу 900 нови вработувања во Берово, 900 нови работни места отворени, изјави Груевски.

Груевски За да продолжи успешниот развој на општината изберете го Никола Атанасов човек кој го сака Берово

Груевски: За да продолжи успешниот развој на општината изберете го Никола Атанасов, човек кој го сака Берово

пред 5 месеци - Република - Македонија

-Во 2006 година во Општина Берово имаше 2.330 вработени, а на крајот на 2016 бројот на вработени е околу 3.250, тоа се околу 900 нови вработувања во Берово, 900 нови работни места отворени, изјави Груевски.

 Новата ера нуди бесплатен здрав оброк за сите деца од прво до петто оделение поголеми плати пензии и субвенции

„Новата ера“ нуди бесплатен здрав оброк за сите деца од прво до петто оделение, поголеми плати, пензии и субвенции

пред 5 месеци - Весник - Македонија

Политиката на ВМРО произлегува од проекти и решенија. Решенијата и проектите ја формираат нашата политика. Ние ја нудиме новата ера.

Времеплов
x