20
Трајановски Коневски ја направи Аеродром општина за пример

Трајановски: Коневски ја направи Аеродром општина за пример

пред 5 месеци - Република - Скопје

На првиот митинг денеска на ВМРО-ДПМНЕ во Аеродром пред граѓаните се обрати и кандидатот за градоначалник на Скопје од ВМРО-ДПМНЕ, Коце Трајановски.

Трајановски Коневски ја направи Аеродром општина за пример

Трајановски: Коневски ја направи Аеродром општина за пример

пред 5 месеци - Весник - Македонија

На првиот митинг денеска на ВМРО-ДПМНЕ во Аеродром пред граѓаните се обрати и кандидатот за градоначалник на Скопје од ВМРО-ДПМНЕ, Коце Трајановски.

Трајановски Со Коневски направивме многу за напредок на Аеродром и Скопје со вашата поддршка така ќе продолжиме и после изборите

Трајановски: Со Коневски направивме многу за напредок на Аеродром и Скопје, со вашата поддршка така ќе продолжиме и после изборите

пред 5 месеци - Курир - Македонија

-ВМРО ДПМНЕ и коалицијата за Подобра Македонија е партија и коалиција која  она што го ветува и го исполнува. На локални...

Трајковски Со Коневски направивме многу за напредок на Аеродром и Скопје со вашата поддршка така ќе продолжиме и после изборите

Трајковски: Со Коневски направивме многу за напредок на Аеродром и Скопје, со вашата поддршка така ќе продолжиме и после изборите

пред 5 месеци - Курир - Македонија

-ВМРО ДПМНЕ и коалицијата за Подобра Македонија е партија и коалиција која  она што го ветува и го исполнува. На локални...

Нов мост на Вардар кај Аеродром жителите на Маџари бараат надвозник кај пругата

Нов мост на Вардар кај Аеродром, жителите на Маџари бараат надвозник кај пругата

пред 5 месеци - Весник - Македонија

Еден од капиталните проекти за подобрување на сообраќајот во Скопје е изградбата на нов мост на реката Вардар и поврзување...

Нов мост на Вардар кај Аеродром жителите на Маџари бараат надвозник кај пругата

Нов мост на Вардар кај Аеродром, жителите на Маџари бараат надвозник кај пругата

пред 5 месеци - Вечер - Скопје

Еден од капиталните проекти за подобрување на сообраќајот во Скопје е изградбата на нов мост на реката Вардар и поврзување...

Коневски Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

Коневски: Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

пред 5 месеци - Пулс 24 - Македонија

Кандидатите за градоначалници на Град Скопје и општина Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ, Коце Трајановски и Ивица Коневски денес најавија нов проект.

Коневски Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

Коневски: Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

пред 5 месеци - Сител - Македонија

Кандидатот за градоначалник на Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“ Ивица Коневски денеска најави...

Коневски Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

Коневски:Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост!

пред 5 месеци - Весник - Македонија

Предизборните активности за локалните избори влегуваат во своето финале. Актуелниот и кандидатот за уште еден градоначалнички мандат за Аеродром, од редовите на ВМРО ДПМНЕ, Ивица Коневски денеска промовираше нов проект за граѓаните од оваа општина.

Коневски Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

Коневски:Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост!

пред 5 месеци - Република - Скопје

Предизборните активности за локалните избори влегуваат во своето финале. Актуелниот и кандидатот за уште еден градоначалнички мандат за Аеродром, од редовите на ВМРО ДПМНЕ, Ивица Коневски денеска промовираше нов проект за граѓаните од оваа општина.

Коневски Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

Коневски: Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

пред 5 месеци - Курир - Македонија

Тие го промовираа заедничкиот проект за изградба на мост преку реката Вардар од Спортскиот центар „Јане Сандански“ кон општина Гази Баба, со што ќе се поврзат двете општини и во голема мера ќе се олесни движењето на граѓаните.

Трајановски Ново сообраќајно поврзување за Аеродром преку изградба на нов мост на реката Вардар

Трајановски: Ново сообраќајно поврзување за Аеродром преку изградба на нов мост на реката Вардар

пред 5 месеци - A1on - Македонија

Нови и модерни сообраќајни решенија во насока на подобрување на сообраќајот во Скопје е еден од главните приоритети на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“ за наредните 4 години.

Коневски Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

Коневски: Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

пред 5 месеци - Вистина - Без катеторија

Кандидатите за градоначалници на Град Скопје и општина Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ, Коце Трајановски и Ивица Коневски денес најавија нов проект.

Коневски Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

Коневски: Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

пред 5 месеци - +Инфо - Скопје

Кандидатот за градоначалник на Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“ Ивица Коневски денеска најави...

Коневски: Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

пред 5 месеци - ТВ Нова - Македонија

Кандидатите за градоначалници на Град Скопје и општина Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ, Коце Трајановски и Ивица Коневски денес најавија нов проект.

Коневски: Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

пред 5 месеци - Денешен - Македонија

Кандидатите за градоначалници на Град Скопје и општина Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ, Коце Трајановски и Ивица Коневски денес најавија нов проект.

Коневски Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

Коневски: Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

пред 5 месеци - A1on - Македонија

Кандидатот за градоначалник на Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“ Ивица Коневски денеска најави...

ЛИ2017 Коневски Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

ЛИ2017/ Коневски: Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

пред 5 месеци - Либертас - Македонија

Кандидатот за градоначалник на Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“ Ивица Коневски денеска најави...

Коневски Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

Коневски: Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

пред 5 месеци - Локално - Македонија

Кандидатот за градоначалник на Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“ Ивица Коневски денеска најави...

Трајановски најави продолжување на булеварот Борис Трајковски до Драчево и нов кружен тек

Трајановски најави продолжување на булеварот „Борис Трајковски“ до Драчево и нов кружен тек

пред 5 месеци - Сител - Македонија

Нови и модерни сообраќајни решенија во насока на подобрување на сообраќајот во Скопје е еден од главните приоритети на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“ за наредните 4 години.

Трајановски најави продолжување на булеварот „Борис Трајковски“ до Драчево и нов кружен тек

пред 5 месеци - ТВ Нова - Македонија

Нови и модерни сообраќајни решенија во насока на подобрување на сообраќајот во Скопје е еден од главните приоритети на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“ за наредните 4 години.

Трајановски со капитален проект Ќе продолжиме со проширување на Борис Трајковски до влезот на Драчево каде ќе изградиме и кружен тек

Трајановски со капитален проект: Ќе продолжиме со проширување на „Борис Трајковски“ до влезот на Драчево, каде ќе изградиме и кружен тек

пред 5 месеци - Курир - Македонија

-Во три фази го направивме овој булевар од рампата во Кисела Вода до почетокот на Пинтија. Во должина од околу 5 километри и вредност од 7,7 милиони евра.

Капитален проект на Трајановски  Ќе продолжиме со проширување на булеварот Борис Трајковски до влезот на Драчево каде ќе изградиме и кружен тек

Капитален проект на Трајановски: Ќе продолжиме со проширување на булеварот „Борис Трајковски“ до влезот на Драчево, каде ќе изградиме и кружен тек

пред 5 месеци - Република - Скопје

Градоначалникот на град Скопје, Коце Трајановски, кој е кандидат на ВМРО-ДПМНЕ на претстојните избори, потсетува дека булеварот „Борис Трајковски“ е еден од најважните сообраќајни проекти кои се спроведува.

Капитален проект на Трајановски  Ќе продолжиме со проширување на булеварот Борис Трајковски до влезот на Драчево каде ќе изградиме и кружен тек

Капитален проект на Трајановски: Ќе продолжиме со проширување на булеварот „Борис Трајковски“ до влезот на Драчево, каде ќе изградиме и кружен тек

пред 5 месеци - Весник - Македонија

Градоначалникот на град Скопје, Коце Трајановски, кој е кандидат на ВМРО-ДПМНЕ на претстојните избори, потсетува дека булеварот „Борис Трајковски“ е еден од најважните сообраќајни проекти кои се спроведува.

Трајановски со капитален проет Ќе продолжиме со проширување на булеварот Борис Трајковски до влезот на Драчево каде ќе изградиме и кружен тек

Трајановски со капитален проет: Ќе продолжиме со проширување на булеварот „Борис Трајковски“ до влезот на Драчево, каде ќе изградиме и кружен тек

пред 5 месеци - Курир - Македонија

-Во три фази го направивме овој булевар од рампата во Кисела Вода до почетокот на Пинтија. Во должина од околу 5 километри и вредност од 7,7 милиони евра.

Трајановски ветува четврта фаза од проширувањето на булеварот Борис Трајковски

Трајановски ветува четврта фаза од проширувањето на булеварот Борис Трајковски

пред 5 месеци - +Инфо - Скопје

Едни од капиталните проекти за подобрување на сообраќајот во Скопје е четвртата фаза од проектот за реконструкција и проширување...

Трајановски со капитален проет: Ќе продолжиме со проширување на „Борис Трајковски“ до влезот на Драчево, каде ќе изградиме и кружен тек

пред 5 месеци - Денешен - Македонија

Градоначалникот на град Скопје, Коце Трајановски, кој е кандидат на ВМРО-ДПМНЕ на претстојните избори, потсетува дека булеварот „Борис Трајковски“ е еден од најважните сообраќајни проекти кои се спроведува.

Коце Трајановски: Ќе продолжиме со проширување на булеварот „Борис Трајковски“ до влезот на Драчево, каде ќе изградиме и кружен тек

пред 5 месеци - Денешен - Македонија

Градоначалникот на град Скопје, Коце Трајановски и кандидат на ВМРО-ДПМНЕ на претстојните избори, потсетува дека булеварот „Борис Трајковски“ е еден од најважните сообраќајни проекти кои се спроведува, изјави Коце Трајановски.

Трајановски Проширување на булеварот Борис Трајковски до Драчево

Трајановски: Проширување на булеварот „Борис Трајковски“ до Драчево

пред 5 месеци - A1on - Македонија

Нови и модерни сообраќајни решенија во насока на подобрување на сообраќајот во Скопје е еден од главните приоритети на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“ за наредните 4 години.

ЛИ2017 Трајановски ветува продолжување на булеварот Борис Трајковски до Драчево и нов кружен тек

ЛИ2017/ Трајановски ветува продолжување на булеварот „Борис Трајковски“ до Драчево и нов кружен тек

пред 5 месеци - Либертас - Македонија

Нови и модерни сообраќајни решенија во насока на подобрување на сообраќајот во Скопје е еден од главните приоритети на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“ за наредните 4 години.

Времеплов
x