20
НА СРЕДБА СО АМБАСАДОРИТЕ Груевски оствари средба со амбасадорите на САД членки на ЕУ и НАТО во Република Македонија

НА СРЕДБА СО АМБАСАДОРИТЕ: Груевски оствари средба со амбасадорите на САД, членки на ЕУ и НАТО во Република Македонија!

пред 5 месеци - Infomax - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски денес оствари средба со амбасадорите на САД, држави членки на Европската Унија и НАТО во Република Македонија.

Груевски на средба со амбасадорите на САД државите членки на ЕУ и НАТО посочени низата прекршувања во текот на кампањата

Груевски на средба со амбасадорите на САД, државите-членки на ЕУ и НАТО, посочени низата прекршувања во текот на кампањата

пред 5 месеци - Весник - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски денес оствари средба со амбасадорите на САД, држави членки на Европската Унија и НАТО во Република Македонија.

Груевски на средба со амбасадорите на САД државите членки на ЕУ и НАТО посочени низата прекршувања во текот на кампањата

Груевски на средба со амбасадорите на САД, државите-членки на ЕУ и НАТО, посочени низата прекршувања во текот на кампањата

пред 5 месеци - Република - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски денес оствари средба со амбасадорите на САД, држави членки на Европската Унија и НАТО во Република Македонија.

ВМРО ДПМНЕ Изборите мора да бидат спроведени по највисоките стандарди

ВМРО-ДПМНЕ: Изборите мора да бидат спроведени по највисоките стандарди

пред 5 месеци - Сител - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски денес (12 октомври, 2017 година) оствари средба со амбасадорите на САД, држави членки на Европската Унија и НАТО во Република Македонија.

Груевски на средба со амбасадорите на САД државите членки на ЕУ и НАТО посочени низата прекршувања во текот на кампањата

Груевски на средба со амбасадорите на САД, државите членки на ЕУ и НАТО, посочени низата прекршувања во текот на кампањата

пред 5 месеци - Курир - Македонија

-Од страна на ВМРО-ДПМНЕ беше посочено дека во текот на кампањата се забележени низа прекршувања на изборниот процес, физички инциденти, демолирања на штабови, како и злоупотреба на државните ресурси во партиски цели.

ВМРО-ДПМНЕ: Изборите мора да бидат спроведени по највисоките стандарди

пред 5 месеци - ТВ Нова - Македонија

Никола Груевски денесска оствари средба со амбасадорите на САД, држави членки на Европската Унија и НАТО во Република Македонија.

ВМРО ДПМНЕ побара од амбасадорите фер и демократски избори

ВМРО-ДПМНЕ побара од амбасадорите фер и демократски избори

пред 5 месеци - +Инфо - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, денеска оствари средба со амбасадорите на САД и на државите членки на Европската Унија и НАТО во Македонија.

Средба на Груевски со амбасадорите на САД држави членки на ЕУ и НАТО Потребни се избори по највисоки стандарди

Средба на Груевски со амбасадорите на САД, држави членки на ЕУ и НАТО: Потребни се избори по највисоки стандарди

пред 5 месеци - A1on - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски денес оствари средба со амбасадорите на САД, држави членки на Европската Унија и НАТО во Република Македонија, информираа од партијата.

Груевски им се пожали на амбасадорите дека власта ги злоупотребувала институциите

Груевски им се пожали на амбасадорите дека власта ги злоупотребувала институциите

пред 5 месеци - Либертас - Македонија

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, денеска имал средба со амбасадорите на САД, на државите членки на Европската Унија...

Средба на Груевски со амбасадорите на САД држави членки на ЕУ и НАТО Потребни се избори по највисоки стандарди

Средба на Груевски со амбасадорите на САД, држави членки на ЕУ и НАТО: Потребни се избори по највисоки стандарди

пред 5 месеци - Локално - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски денес оствари средба со амбасадорите на САД, држави членки на Европската Унија и НАТО во Република Македонија, информираа од партијата.

Времеплов
x