20
Груевски Со Трајановски и Коневски направивме многу за Аеродром во нашата програма има уште многу проекти за подобар живот на граѓаните

Груевски: Со Трајановски и Коневски направивме многу за Аеродром, во нашата програма има уште многу проекти за подобар живот на граѓаните

пред 5 месеци - Скопје Инфо - Скопје

На првиот митинг денеска на ВМРО-ДПМНЕ во Аеродром пред граѓаните се обрати и претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски.

Коневски: Во Аеродром ќе се изгради затворен базен, современ фитнес и тениски центар

пред 5 месеци - ТВ Нова - Македонија

-Фокусот во овој моментсакам да го ставам на проектите што ќе ги реализираме наредните четири години.Аеродром е демографски...

Груевски Со Трајановски и Коневски направивме многу за Аеродром во нашата програма има уште многу проекти за подобар живот на граѓаните

Груевски: Со Трајановски и Коневски направивме многу за Аеродром, во нашата програма има уште многу проекти за подобар живот на граѓаните

пред 5 месеци - Весник - Македонија

На првиот митинг денеска на ВМРО-ДПМНЕ во Аеродром пред граѓаните се обрати и претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски.

Груевски Со Трајановски и Коневски направивме многу за Аеродром во нашата програма има уште многу проекти за подобар живот на граѓаните

Груевски: Со Трајановски и Коневски направивме многу за Аеродром, во нашата програма има уште многу проекти за подобар живот на граѓаните

пред 5 месеци - Република - Скопје

На првиот митинг денеска на ВМРО-ДПМНЕ во Аеродром пред граѓаните се обрати и претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски.

Груевски Со Трајановски и Коневски направивме многу за Аеродром во нашата програма има уште многу проекти за подобар живот на граѓаните

Груевски: Со Трајановски и Коневски направивме многу за Аеродром, во нашата програма има уште многу проекти за подобар живот на граѓаните

пред 5 месеци - Курир - Македонија

-Во авугст 2006 овде во Општина Аеродром, имаше вработени 11.200 вработени луге, на крајот на 2016 година, бројот на вработени изнесува 17.

Груевски: Со Трајановски и Коневски направивме многу за Аеродром, во програмата има уште многу проекти за подобар живот

пред 5 месеци - ТВ Нова - Македонија

На првиот митинг денеска на ВМРО-ДПМНЕ во Аеродром пред граѓаните се обрати и претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски.

Коневски ќе го започне третиот мандат со изградба на затворен базен современ фитнес центар тениски центар зелен парк

Коневски ќе го започне третиот мандат со изградба на затворен базен, современ фитнес центар, тениски центар, зелен парк

пред 5 месеци - Република - Скопје

Со огромна чест и задоволство ја прифатив кандидатурата за трет мандат. Изминатите осум години можевте да се уверите дека јас сум човек кој секогаш остава реализираните дела да говорат за мојот успех како градоначалник.

Коневски Во иднина продолжуваме со изградба на затворен базен современ фитнес центар тениски центар како и нов зелен парк во Аеродром

Коневски: Во иднина продолжуваме со изградба на затворен базен, современ фитнес центар, тениски центар, како и нов зелен парк во Аеродром

пред 5 месеци - Курир - Македонија

-Фокусот во овој моментсакам да го ставам на проектите што ќе ги реализираме наредните четири години.Аеродром е демографски...

Целосна реконструкција на главната улица во Долно Лисиче кон Драчево  најави Коневски

Целосна реконструкција на главната улица во Долно Лисиче кон Драчево – најави Коневски

пред 5 месеци - Скопје Инфо - Скопје

Двата позначајни проекти меѓу нив се изградба на училишна спортска сала во основното училиште „Гоце Делчев“ и првата детска градинка во Долно Лисиче ќе бидат реализирани доколку ја добиеме вашата поддршка.

Коневски најави целосна реконструкција на главната улица во Долно Лисиче кон Драчево

Коневски најави целосна реконструкција на главната улица во Долно Лисиче кон Драчево

пред 5 месеци - Курир - Македонија

Покрај изградбата на спортска сала, со што ќе се обезбедат услови за спорт за учениците од основното училиште изградбата...

Коневски најави целосна реконструкција на главната улица во Долно Лисиче кон Драчево

пред 5 месеци - ТВ Нова - Македонија

Двата позначајни проекти меѓу нив се изградба на училишна спортска сала во основното училиште „Гоце Делчев“ и првата детска градинка во Долно Лисиче ќе бидат реализирани доколку ја добиеме вашата поддршка.

Коневски најави целосна реконструкција на главната улица во Долно Лисиче кон Драчево

пред 5 месеци - Денешен - Македонија

Кандидатот за градоначалник на ВМРО ДПМНЕ, Ивица Коневски, пред граѓаните на Долно Лисиче истакна дека доколку ја добие поддршката...

Коневски најави целосна реконструкција на главната улица во Долно Лисиче кон Драчево

Коневски најави целосна реконструкција на главната улица во Долно Лисиче кон Драчево

пред 5 месеци - Вистина - Без катеторија

Двата позначајни проекти меѓу нив се изградба на училишна спортска сала во основното училиште „Гоце Делчев“ и првата детска градинка во Долно Лисиче ќе бидат реализирани доколку ја добиеме вашата поддршка.

Коневски најави целосна реконструкција на главната улица во Долно Лисиче кон Драчево

Коневски најави целосна реконструкција на главната улица во Долно Лисиче кон Драчево

пред 5 месеци - Пулс 24 - Македонија

Двата позначајни проекти меѓу нив се изградба на училишна спортска сала во основното училиште „Гоце Делчев“ и првата детска градинка во Долно Лисиче ќе бидат реализирани доколку ја добиеме вашата поддршка.

Ивица Коневски Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

Ивица Коневски: Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

пред 5 месеци - Скопје Инфо - Скопје

Двата позначајни проекти меѓу нив се изградба на училишна спортска сала во основното училиште „Гоце Делчев“ и првата детска градинка во Долно Лисиче ќе бидат реализирани доколку ја добиеме вашата поддршка.

Долно Лисиче ќе добие спортска сала и детска градинка

Долно Лисиче ќе добие спортска сала и детска градинка

пред 5 месеци - Република - Скопје

Кандидатот за градоначалник на Аеродром, кој е и актуелен градоначалник, Ивица Коневски денеска се сретна со жителите на Долно Лисиче.

Коневски Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

Коневски: Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

пред 5 месеци - +Инфо - Скопје

Кандидатот за градоначалник на општина Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ и коалициските партнери Ивица Коневски денеска ги промовираше проектите за изградба на училишна спортска сала во основното училиште „Гоце Делчев“ во Долно Лисиче и нова детска градинка.

Коневски Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

Коневски: Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

пред 5 месеци - Скопје Инфо - Скопје

Изградба на училишна спортска сала во основното училиште „Гоце Делчев“ во Долно Лисиче и нова детска градинка, најави денеска кандидатот за градоначалник на општина Аеродорм од ВМРО-ДПМНЕ, Ивица Коневски.

Коневски Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

Коневски: Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

пред 5 месеци - 24 вести - Без катеторија

Кандидатот за градоначалник на општина А еродром пак од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, И вица К оневски денеска ги промовираше проектите за изградба на училишна спортска сала во основното училиште „Гоце Делчев“ во Долно Лисиче и нова детска градинка.

Коневски Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

Коневски: Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

пред 5 месеци - Сител - Македонија

Изградба на училишна спортска сала во основното училиште „Гоце Делчев“ во Долно Лисиче и нова детска градинка, најави денеска кандидатот за градоначалник на општина Аеродорм од ВМРО-ДПМНЕ, Ивица Коневски.

Коневски Долно Лисиче ќе добие градинка и спортска сала

Коневски: Долно Лисиче ќе добие градинка и спортска сала

пред 5 месеци - Република - Скопје

-Од бројните проекти што ги предвидовме во предизборната програма за Општина Аеродром, денеска ги промовираме проектите што ги предвидовме во програматa за Долно Лисиче.

Коневски Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

Коневски: Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

пред 5 месеци - Курир - Македонија

-Од бројните проекти што ги предвидовме во предизборната програма за Општина Аеродром, денеска ги промовираме проектите што ги предвидовме во програматa за Долно Лисиче.

Коневски Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

Коневски: Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

пред 5 месеци - A1on - Македонија

Изградба на училишна спортска сала во основното училиште „Гоце Делчев“ во Долно Лисиче и нова детска градинка, најави денеска кандидатот за градоначалник на општина Аеродорм од ВМРО-ДПМНЕ, Ивица Коневски.

Коневски: Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

пред 5 месеци - ТВ Нова - Македонија

Изградба на училишна спортска сала во основното училиште „Гоце Делчев“ во Долно Лисиче и нова детска градинка, најави денеска кандидатот за градоначалник на општина Аеродорм од ВМРО-ДПМНЕ, Ивица Коневски.

Коневски Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

Коневски: Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

пред 5 месеци - Вистина - Без катеторија

Изградба на училишна спортска сала во основното училиште „Гоце Делчев“ во Долно Лисиче и нова детска градинка, најави денеска кандидатот за градоначалник на општина Аеродорм од ВМРО-ДПМНЕ, Ивица Коневски.

ЛИ 2017 Коневски Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

ЛИ 2017/ Коневски: Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

пред 5 месеци - Либертас - Македонија

Кандидатот за градоначалник на општина Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ и коалициските партнери Ивица Коневски денеска ги промовираше проектите за изградба на училишна спортска сала во основното училиште „Гоце Делчев“ во Долно Лисиче и нова детска градинка.

Коневски Долно Лисиче ќе добие градинка и спортска сала

Коневски: Долно Лисиче ќе добие градинка и спортска сала

пред 5 месеци - Локално - Македонија

-Од бројните проекти што ги предвидовме во предизборната програма за Општина Аеродром, денеска ги промовираме проектите што ги предвидовме во програматa за Долно Лисиче.

Времеплов
x