20
Груевски На изборите се одлучува каква иднина ќе има нашата држава

Груевски: На изборите се одлучува каква иднина ќе има нашата држава

пред 5 месеци - Алфа - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски вечерва од митингот во скопски Аеродром побара поддршка од граѓаните за кандидатите за градоначалници на Град Скопје и на општина Аеродром Коце Трајановски и Ивица Коневски.

Груевски На изборите се одлучува каква иднина ќе има нашата држава

Груевски: На изборите се одлучува каква иднина ќе има нашата држава

пред 5 месеци - Весник - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски вечерва од митингот во скопски Аеродром побара поддршка од граѓаните за кандидатите...

Груевски На изборите се одлучува каква иднина ќе има нашата држава

Груевски: На изборите се одлучува каква иднина ќе има нашата држава

пред 5 месеци - +Инфо - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски вечерва од митингот во скопски Аеродром побара поддршка од граѓаните за кандидатите...

Груевски На изборите се одлучува каква иднина ќе има нашата држава

Груевски: На изборите се одлучува каква иднина ќе има нашата држава

пред 5 месеци - Вечер - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски вечерва од митингот во скопски Аеродром побара поддршка од граѓаните за кандидатите...

Трајановски Коневски ја направи Аеродром општина за пример

Трајановски: Коневски ја направи Аеродром општина за пример

пред 5 месеци - Република - Скопје

На првиот митинг денеска на ВМРО-ДПМНЕ во Аеродром пред граѓаните се обрати и кандидатот за градоначалник на Скопје од ВМРО-ДПМНЕ, Коце Трајановски.

Трајановски Коневски ја направи Аеродром општина за пример

Трајановски: Коневски ја направи Аеродром општина за пример

пред 5 месеци - Весник - Македонија

На првиот митинг денеска на ВМРО-ДПМНЕ во Аеродром пред граѓаните се обрати и кандидатот за градоначалник на Скопје од ВМРО-ДПМНЕ, Коце Трајановски.

Груевски Ова не се обични локални избори се носи одлука за тоа каква иднина ќе има нашата држава

Груевски: Ова не се обични локални избори, се носи одлука за тоа каква иднина ќе има нашата држава

пред 5 месеци - A1on - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски вечерва од митингот во скопски Аеродром побара поддршка од граѓаните за кандидатите...

Трајановски Со Коневски направивме многу за напредок на Аеродром и Скопје со вашата поддршка така ќе продолжиме и после изборите

Трајановски: Со Коневски направивме многу за напредок на Аеродром и Скопје, со вашата поддршка така ќе продолжиме и после изборите

пред 5 месеци - Курир - Македонија

-ВМРО ДПМНЕ и коалицијата за Подобра Македонија е партија и коалиција која  она што го ветува и го исполнува. На локални...

Трајковски Со Коневски направивме многу за напредок на Аеродром и Скопје со вашата поддршка така ќе продолжиме и после изборите

Трајковски: Со Коневски направивме многу за напредок на Аеродром и Скопје, со вашата поддршка така ќе продолжиме и после изборите

пред 5 месеци - Курир - Македонија

-ВМРО ДПМНЕ и коалицијата за Подобра Македонија е партија и коалиција која  она што го ветува и го исполнува. На локални...

Груевски Ова не се обични локални избори се носи одлука за тоа каква иднина ќе има нашата држава

Груевски: Ова не се обични локални избори, се носи одлука за тоа каква иднина ќе има нашата држава

пред 5 месеци - Локално - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски вечерва од митингот во скопски Аеродром побара поддршка од граѓаните за кандидатите...

ЛИ2017 Груевски На изборите се одлучува каква иднина ќе има нашата држава

ЛИ2017/ Груевски: На изборите се одлучува каква иднина ќе има нашата држава

пред 5 месеци - Либертас - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски вечерва од митингот во скопски Аеродром побара поддршка од граѓаните за кандидатите за...

Нов мост на Вардар кај Аеродром жителите на Маџари бараат надвозник кај пругата

Нов мост на Вардар кај Аеродром, жителите на Маџари бараат надвозник кај пругата

пред 5 месеци - Весник - Македонија

Еден од капиталните проекти за подобрување на сообраќајот во Скопје е изградбата на нов мост на реката Вардар и поврзување...

Нов мост на Вардар кај Аеродром жителите на Маџари бараат надвозник кај пругата

Нов мост на Вардар кај Аеродром, жителите на Маџари бараат надвозник кај пругата

пред 5 месеци - Вечер - Скопје

Еден од капиталните проекти за подобрување на сообраќајот во Скопје е изградбата на нов мост на реката Вардар и поврзување...

Коневски Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

Коневски: Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

пред 5 месеци - Пулс 24 - Македонија

Кандидатите за градоначалници на Град Скопје и општина Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ, Коце Трајановски и Ивица Коневски денес најавија нов проект.

Коневски Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

Коневски: Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

пред 5 месеци - Сител - Македонија

Кандидатот за градоначалник на Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“ Ивица Коневски денеска најави...

Коневски Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

Коневски:Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост!

пред 5 месеци - Весник - Македонија

Предизборните активности за локалните избори влегуваат во своето финале. Актуелниот и кандидатот за уште еден градоначалнички мандат за Аеродром, од редовите на ВМРО ДПМНЕ, Ивица Коневски денеска промовираше нов проект за граѓаните од оваа општина.

Коневски Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

Коневски:Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост!

пред 5 месеци - Република - Скопје

Предизборните активности за локалните избори влегуваат во своето финале. Актуелниот и кандидатот за уште еден градоначалнички мандат за Аеродром, од редовите на ВМРО ДПМНЕ, Ивица Коневски денеска промовираше нов проект за граѓаните од оваа општина.

Коневски Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

Коневски: Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

пред 5 месеци - Курир - Македонија

Тие го промовираа заедничкиот проект за изградба на мост преку реката Вардар од Спортскиот центар „Јане Сандански“ кон општина Гази Баба, со што ќе се поврзат двете општини и во голема мера ќе се олесни движењето на граѓаните.

Трајановски Ново сообраќајно поврзување за Аеродром преку изградба на нов мост на реката Вардар

Трајановски: Ново сообраќајно поврзување за Аеродром преку изградба на нов мост на реката Вардар

пред 5 месеци - A1on - Македонија

Нови и модерни сообраќајни решенија во насока на подобрување на сообраќајот во Скопје е еден од главните приоритети на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“ за наредните 4 години.

Коневски Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

Коневски: Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

пред 5 месеци - Вистина - Без катеторија

Кандидатите за градоначалници на Град Скопје и општина Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ, Коце Трајановски и Ивица Коневски денес најавија нов проект.

Коневски Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

Коневски: Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

пред 5 месеци - +Инфо - Скопје

Кандидатот за градоначалник на Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“ Ивица Коневски денеска најави...

Коневски: Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

пред 5 месеци - ТВ Нова - Македонија

Кандидатите за градоначалници на Град Скопје и општина Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ, Коце Трајановски и Ивица Коневски денес најавија нов проект.

Коневски: Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

пред 5 месеци - Денешен - Македонија

Кандидатите за градоначалници на Град Скопје и општина Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ, Коце Трајановски и Ивица Коневски денес најавија нов проект.

Коневски Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

Коневски: Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

пред 5 месеци - A1on - Македонија

Кандидатот за градоначалник на Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“ Ивица Коневски денеска најави...

ЛИ2017 Коневски Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

ЛИ2017/ Коневски: Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

пред 5 месеци - Либертас - Македонија

Кандидатот за градоначалник на Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“ Ивица Коневски денеска најави...

Коневски Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

Коневски: Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

пред 5 месеци - Локално - Македонија

Кандидатот за градоначалник на Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“ Ивица Коневски денеска најави...

Трајановски најави продолжување на булеварот Борис Трајковски до Драчево и нов кружен тек

Трајановски најави продолжување на булеварот „Борис Трајковски“ до Драчево и нов кружен тек

пред 5 месеци - Сител - Македонија

Нови и модерни сообраќајни решенија во насока на подобрување на сообраќајот во Скопје е еден од главните приоритети на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“ за наредните 4 години.

Трајановски најави продолжување на булеварот „Борис Трајковски“ до Драчево и нов кружен тек

пред 5 месеци - ТВ Нова - Македонија

Нови и модерни сообраќајни решенија во насока на подобрување на сообраќајот во Скопје е еден од главните приоритети на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“ за наредните 4 години.

Трајановски со капитален проект Ќе продолжиме со проширување на Борис Трајковски до влезот на Драчево каде ќе изградиме и кружен тек

Трајановски со капитален проект: Ќе продолжиме со проширување на „Борис Трајковски“ до влезот на Драчево, каде ќе изградиме и кружен тек

пред 5 месеци - Курир - Македонија

-Во три фази го направивме овој булевар од рампата во Кисела Вода до почетокот на Пинтија. Во должина од околу 5 километри и вредност од 7,7 милиони евра.

Капитален проект на Трајановски  Ќе продолжиме со проширување на булеварот Борис Трајковски до влезот на Драчево каде ќе изградиме и кружен тек

Капитален проект на Трајановски: Ќе продолжиме со проширување на булеварот „Борис Трајковски“ до влезот на Драчево, каде ќе изградиме и кружен тек

пред 5 месеци - Република - Скопје

Градоначалникот на град Скопје, Коце Трајановски, кој е кандидат на ВМРО-ДПМНЕ на претстојните избори, потсетува дека булеварот „Борис Трајковски“ е еден од најважните сообраќајни проекти кои се спроведува.

Времеплов
x