20
Тарчуловски Ќе инвестираме за сите луѓе големи капитални инвестиции за Пржино и Црниче од 110 милиони денари

Тарчуловски: Ќе инвестираме за сите луѓе, големи капитални инвестиции за Пржино и Црниче од 110 милиони денари

пред 5 месеци - Скопје Инфо - Скопје

Кандидатот за градоначалник на Општина Кисела Вода од ВМРО-ДПМНЕ, Јохан Тарчуловски заедно со носителот на советничката листа...

Тарчуловски најави десетина инфраструктурни проекти за Пржино и Црниче

Тарчуловски најави десетина инфраструктурни проекти за Пржино и Црниче

пред 5 месеци - A1on - Македонија

Кандидатот за градоначалник на Општина Кисела Вода од ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“ Јохан Тарчуловски денеска ги презентираше проектите предвидени во неговата програма за населениете места Пржино и Црниче.

Тарчуловски најави капитални инвестиции за Пржино и Црниче од 110 милиони денари

Тарчуловски најави капитални инвестиции за Пржино и Црниче од 110 милиони денари

пред 5 месеци - Весник - Македонија

Кандидатот за градоначалник на Општина Кисела Вода од ВМРО-ДПМНЕ, Јохан Тарчуловски заедно со носителот на советничката листа...

Тарчуловски најави капитални инвестиции за Пржино и Црниче од 110 милиони денари

Тарчуловски најави капитални инвестиции за Пржино и Црниче од 110 милиони денари

пред 5 месеци - Република - Скопје

Кандидатот за градоначалник на Општина Кисела Вода од ВМРО-ДПМНЕ, Јохан Тарчуловски заедно со носителот на советничката листа...

Тарчуловски Ова е вистината ќе инвестираме за сите луге големи капитални инвестиции за Пржино и Црниче од 110 милиони денари

Тарчуловски: Ова е вистината, ќе инвестираме за сите луге, големи капитални инвестиции за Пржино и Црниче од 110 милиони денари

пред 5 месеци - Курир - Македонија

-Големи капитални инвестиции за Пржино и Црниче од 110 милиони денари. Ова е вистината, ќе инвестираме за сите луѓе, за секое маало, за секоја педа во Кисела Вода.

Тарчуловски: Ќе инвестираме за сите луѓе, големи капитални инвестиции за Пржино и Црниче

пред 5 месеци - ТВ Нова - Македонија

Кандидатот за градоначалник на Општина Кисела Вода од ВМРО-ДПМНЕ, Јохан Тарчуловски заедно со носителот на советничката листа...

ВМРО ДПМНЕ со големи и капитални проекти вредни 110 милиони денари во Пржино и Црниче парите веќе се обезбедни

ВМРО-ДПМНЕ со големи и капитални проекти вредни 110 милиони денари во Пржино и Црниче, парите веќе се обезбедни

пред 5 месеци - Курир - Македонија

-За кратко време ќе бидат изборите, веднаш по изборите започнуваме со изградба на атмосферска канализација на 15 улици во населба Пржино, 15 улици како никогаш досега.

Тарчуловски најави десетина инфраструктурни проекти за Пржино и Црниче

Тарчуловски најави десетина инфраструктурни проекти за Пржино и Црниче

пред 5 месеци - Локално - Македонија

Кандидатот за градоначалник на Општина Кисела Вода од ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“ Јохан Тарчуловски денеска ги презентираше проектите предвидени во неговата програма за населениете места Пржино и Црниче.

Скандалозна изјава Нема да верувате што изјави Јохан Тарчуловски

Скандалозна изјава: Нема да верувате што изјави Јохан Тарчуловски

пред 5 месеци - Бизнис вести - Економија

Канализација за Припор и Драчево кои ќе донесат највише гласови, а не на Црниче и Пржино што се 90% против мене! На интернет...

Тарчуловски Тие во Пржино и Црниче што нема да гласаат за мене нема да добијат одвод и канализација

Тарчуловски: Тие во Пржино и Црниче, што нема да гласаат за мене нема да добијат одвод и канализација

пред 5 месеци - A1on - Македонија

Кандидатот за градоначалник на општина Кисела Вода од ВМРО-ДПМНЕ, Јохан Тарчуловски во разговор вели дека има одговорност за да изгради за луѓето од Припор и Драчево, а не за Пржино и Црниче каде што 90 отсто од луѓето биле против него.

Тарчуловски Имам одговорност према луѓето од Припор и Драчево а не Пржино Црниче што се 90  против мене

Тарчуловски: Имам одговорност према луѓето од Припор и Драчево, а не Пржино, Црниче што се 90 % против мене

пред 5 месеци - Бриф - Без катеторија

Во јавноста се појави снимка од средба со граѓани на кандидатот на ВМРО-ДПМНЕ за градоначалник на општина Кисела Вода, Јохан Тарчуловски.

Тарчуловски Тие во Пржино и Црниче што нема да гласаат за мене нема да добијат одвод и канализација

Тарчуловски: Тие во Пржино и Црниче што нема да гласаат за мене, нема да добијат одвод и канализација

пред 5 месеци - Локално - Македонија

Кандидатот за градоначалник на општина Кисела Вода од ВМРО-ДПМНЕ, Јохан Тарчуловски во разговор вели дека има одговорност за да изгради за луѓето од Припор и Драчево, а не за Пржино и Црниче каде што 90 отсто од луѓето биле против него.

Скандалозна изјава на Тарчуловски Канализација за Припор и Драчево кои ќе донесат највише гласови а не на Црниче и Пржино што се 90 против мене

Скандалозна изјава на Тарчуловски: Канализација за Припор и Драчево кои ќе донесат највише гласови, а не на Црниче и Пржино што се 90% против мене!

пред 5 месеци - Либертас - Македонија

Во јавноста се појави снимка од средба со граѓани на кандидатот за градоначалник на општина Кисела Вода, од ВМРО-ДПМНЕ, Јохан Тарчуловски, кој на средба со граѓани вели дека ако тој победи најмногу ќе направи за жителите на Припор и Драчево.

Времеплов
x