20
Државен извиднички ориентационен натпревар на Водно

Државен извиднички ориентационен натпревар на Водно

пред 5 месеци - +Инфо - Спорт

Околу 150 извидници од цела Македонија од денеска до недела ќе учествуваат на Државниот извиднички ориентационен натпревар што ќе се одржи на Водно во Скопје, во организација на Сојузот на извидници на Македонија.

Државен извиднички ориентационен натпревар на Водно

Државен извиднички ориентационен натпревар на Водно

пред 5 месеци - Идивиди - Спорт

Околу 150 извидници од цела Македонија од денеска до недела ќе учествуваат на Државниот извиднички ориентационен натпревар што ќе се одржи на Водно во Скопје, во организација на Сојузот на извидници на Македонија.

Државен извиднички ориентационен натпревар на Водно

Државен извиднички ориентационен натпревар на Водно

пред 5 месеци - A1on - Македонија

Околу 150 извидници од цела Македонија од денеска до недела ќе учествуваат на Државниот извиднички ориентационен натпревар што ќе се одржи на Водно во Скопје, во организација на Сојузот на извидници на Македонија.

Времеплов
x