20
На Европа и се заканува ураганот Офелија

На Европа и се заканува ураганот Офелија

пред 5 месеци - Весник - Свет

Американскиот Национален центар за урагани прогнозира дека Офелија до понеделник, патувајќи бавно кон североисток, западно...

На Европа и се заканува ураганот Офелија

На Европа и се заканува ураганот Офелија

пред 5 месеци - Курир - Свет

Американсата специјализирана телевизија за временска прогноза „Канал за време“, јави дека Офелија би можела уште овој викенд да стигне до португалските Азорски Острови, а потоа, според сегашните прогнози, би требало да дојде до Ирска.

На Европа и се заканува ураганот Офелија

На Европа и се заканува ураганот Офелија

пред 5 месеци - Сител - Свет

Ураганот Офелија, кој неодамна беше формирана над Атлантикот, а вчера прерасна во ураган од прва категорија, може да погоди делови од Европа.

На Европа и се заканува ураганот Офелија

пред 5 месеци - ТВ Нова - Свет

Ураганот Офелија, кој неодамна беше формирана над Атлантикот, а вчера прерасна во ураган од прва категорија, може да погоди делови од Европа.

На Европа и се заканува ураганот Офелија

На Европа и се заканува ураганот Офелија

пред 5 месеци - Канал 5 - Свет

Американсата специјализирана телевизија за временска прогноза „Канал за време“, јави дека Офелија би можела уште овој викенд да стигне до португалските Азорски Острови, а потоа, според сегашните прогнози, би требало да дојде до Ирска.

На Европа и се заканува ураганот Офелија

На Европа и се заканува ураганот Офелија

пред 5 месеци - Прес 24 - Свет

Ураганот Офелија, кој неодамна беше формирана над Атлантикот, а вчера прерасна во ураган од прва категорија, може да погоди делови од Европа.

На Европа и се заканува ураганот Офелија

На Европа и се заканува ураганот Офелија

пред 5 месеци - Вечер - Свет

Американскиот Национален центар за урагани прогнозира дека Офелија до понеделник, патувајќи бавно кон североисток, западно...

На Европа и се заканува ураганот Офелија

На Европа и се заканува ураганот Офелија

пред 5 месеци - A1on - Свет

Ураганот Офелија, кој неодамна беше формирана над Атлантикот, а вчера прерасна во ураган од прва категорија, може да погоди делови од Европа.

Ураганот  Офелија  ѝ се заканува на Европа

Ураганот „Офелија“ ѝ се заканува на Европа!

пред 5 месеци - Факултети - Техно

( Фото: Screenshot ) „ Офелија “ е десеттиот по ред ураган што оваа сезона се формира над Атлантикот откако тропската бура во четвртокот се трансформира во ураган од прва категорија, јавуваат британските метеоролошки служби.

На Европа и се заканува ураганот Офелија

На Европа и се заканува ураганот Офелија

пред 5 месеци - Локално - Свет

Ураганот Офелија, кој неодамна беше формирана над Атлантикот, а вчера прерасна во ураган од прва категорија, може да погоди делови од Европа.

Офелија доаѓа во Европа

Офелија доаѓа во Европа

пред 5 месеци - Весник - Свет

Тропската бура „Офелија“ премина во ураган и се движи кон Велика Британија, пренесува „Мирор“. Сега е на 1.220 км од Азорските острови, а ветерот се движи со брзина од 120  км на час.

Офелија доаѓа во Европа

Офелија доаѓа во Европа

пред 5 месеци - Република - Свет

Тропската бура „Офелија“ премина во ураган и се движи кон Велика Британија, пренесува „Мирор“. Сега е на 1.220 км од Азорските острови, а ветерот се движи со брзина од 120  км на час.

Ураганот Офелија ѝ се заканува на Европа  ќе ги подигне температурите повисоко од нормалните

Ураганот Офелија ѝ се заканува на Европа, ќе ги подигне температурите повисоко од нормалните

пред 5 месеци - MK News - Свет

Офелија е десетти последователен ураган што оваа година се формирал над Атлантикот, откако тропската бура денес се засили и премина во ураган од прва категорија.

Ураганот Офелија ќе ни ја подигне температурата

Ураганот Офелија ќе ни ја подигне температурата

пред 5 месеци - +Инфо - Без катеторија

Офелија е десетти последователен ураган што оваа година се формирал над Атлантикот, откако тропската бура денес се засили и премина во ураган од прва категорија.

Бурата Офелија прерасна во ураган

Бурата Офелија прерасна во ураган

пред 5 месеци - Весник - Свет

Тропската бура Орфелија ја зголеми својата јачина и синоќа се претвори во ураган, соопшти Националниот центар за урагани...

Бурата Офелија прерасна во ураган

Бурата Офелија прерасна во ураган

пред 5 месеци - Сител - Свет

Тропската бура Орфелија ја зголеми својата јачина и синоќа се претвори во ураган, соопшти Националниот центар за урагани на САД.

Бурата Офелија прерасна во ураган

Бурата Офелија прерасна во ураган

пред 5 месеци - Курир - Свет

Тоа е десетиот ураган сезонава, со бризина на ветровите од 120 километри на час и се наоѓа на 1.200 километри југозападно од Азурските Острови.

Бурата Офелија прерасна во ураган

Бурата Офелија прерасна во ураган

пред 5 месеци - Идивиди - Свет

Тропската бура Орфелија ја зголеми својата јачина и синоќа се претвори во ураган, соопшти Националниот центар за урагани на САД.

Бурата Офелија прерасна во ураган

Бурата Офелија прерасна во ураган

пред 5 месеци - +Инфо - Свет

Тропската бура Орфелија ја зголеми својата јачина и синоќа се претвори во ураган, соопшти Националниот центар за урагани на САД.

Бурата Офелија прерасна во ураган

Бурата Офелија прерасна во ураган

пред 5 месеци - Вечер - Свет

Тропската бура Орфелија ја зголеми својата јачина и синоќа се претвори во ураган, соопшти Националниот центар за урагани...

Бурата Офелија прерасна во ураган

пред 5 месеци - ТВ Нова - Свет

Тропската бура Орфелија ја зголеми својата јачина и синоќа се претвори во ураган, соопшти Националниот центар за урагани на САД.

Бурата Офелија прерасна во ураган

Бурата Офелија прерасна во ураган

пред 5 месеци - A1on - Свет

Тропската бура Орфелија ја зголеми својата јачина и синоќа се претвори во ураган, соопшти Националниот центар за урагани на САД.

Бурата Офелија прерасна во ураган

Бурата Офелија прерасна во ураган

пред 5 месеци - Канал 77 - Свет

Тропската бура Орфелија ја зголеми својата јачина и синоќа се претвори во ураган, соопшти Националниот центар за урагани на САД.

Времеплов
x