20
Денеска е Св  Григориј  просветител на Ерменија

Денеска е Св. Григориј, просветител на Ерменија

пред 5 месеци - Сител - Македонија

Според календарот на МПЦ (Јулијанскиот календар) денеска е 30 септември. Денеска е Св. Григориј, просветител на Ерменија.

Денеска е Св  Григориј  просветител на Ерменија

Денеска е Св. Григориј, просветител на Ерменија

пред 5 месеци - Курир - Македонија

Денеска е Св. Григориј, просветител на Ерменија. Роден е во видна фамилија, по род блиска до персискиот и ерменскиот царски дом.

Денеска е Св  Григориј  просветител на Ерменија

Денеска е Св. Григориј, просветител на Ерменија

пред 5 месеци - Вистина - Сцена

Според календарот на МПЦ (Јулијанскиот календар) денеска е 30 септември. Денеска е Св. Григориј, просветител на Ерменија.

Денеска е Свети Григориј  просветител на Ерменија

Денеска е Свети Григориј, просветител на Ерменија

пред 5 месеци - Прес 24 - Македонија

Според календарот на МПЦ (Јулијанскиот календар) денеска е 30 септември. Денеска е Св. Григориј, просветител на Ерменија.

Од верските календари

Од верските календари

пред 5 месеци - Локално - Без катеторија

ОД КАЛЕНДАРОТ НА МПЦ Според календарот на МПЦ (Јулијанскиот календар) денеска е 30 септември. Денеска е Св. Григориј, просветител на Ерменија.

Времеплов
x