20
Изминатите 24 часа 11 сообраќајки во Скопје  едно лице тешко повредено

Изминатите 24 часа 11 сообраќајки во Скопје, едно лице тешко повредено

пред 5 месеци - Република - Без катеторија

Вкупно 11 сообраќајни незгоди се случиле во текот на изминатиот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во една од нив, потешко...

ЗА ЕДЕН ДЕН, 11 СООБРАЌАЈКИ: Едно лице е потешко повредено

пред 5 месеци - ТВ Нова - Хроника

Вкупно 11 сообраќајни незгоди се случиле во текот на изминатиот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во една од нив, потешко...

Изминатите 24 часа 11 сообраќајки во Скопје  едно лице тешко повредено

Изминатите 24 часа 11 сообраќајки во Скопје, едно лице тешко повредено

пред 5 месеци - Курир - Хроника

Како што информира МВР, вчера полицијата открила и санкционирала пет возачи кои се движеле со брзина поголема од дозволената,...

Едно лице тешко повредено во сообраќајка во Скопје

Едно лице тешко повредено во сообраќајка во Скопје

пред 5 месеци - Прес 24 - Хроника

Вкупно 11 сообраќајни незгоди се случиле во текот на изминатиот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во една од нив, потешко...

Изминатите 24 часа 11 сообраќајки во Скопје  едно лице тешко повредено

Изминатите 24 часа 11 сообраќајки во Скопје, едно лице тешко повредено

пред 5 месеци - Либертас - Македонија

Вкупно 11 сообраќајни незгоди се случиле во текот на изминатиот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во една од нив, потешко...

Изминатите 24 часа 11 сообраќајки во Скопје  едно лице тешко повредено

Изминатите 24 часа 11 сообраќајки во Скопје, едно лице тешко повредено

пред 5 месеци - A1on - Македонија

Вкупно 11 сообраќајни незгоди се случиле во текот на изминатиот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во една од нив, потешко...

Изминатите 24 часа 11 сообраќајки во Скопје  едно лице тешко повредено

Изминатите 24 часа 11 сообраќајки во Скопје, едно лице тешко повредено

пред 5 месеци - Локално - Хроника

Вкупно 11 сообраќајни незгоди се случиле во текот на изминатиот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во една од нив, потешко...

Изминатите два дена 16 сообраќајки во скопско

Изминатите два дена 16 сообраќајки во скопско

пред 5 месеци - Курир - Македонија

Како што информира МВР, во вторникот сообраќајната полиција извршила увид на седум сообраќајни незгоди, од кои во една потешко било повредено едно лице, во четири полесно биле повредени четири лица, а две поминале само со материјална штета.

Изминатите два дена 16 сообраќајки во скопско

Изминатите два дена 16 сообраќајки во скопско

пред 5 месеци - Сител - Македонија

Во текот на изминатите два дена на подрачјето на СВР Скопје се случиле вкупно 16 сообраќајни незгоди. Во две од нив потешко...

Изминатите два дена 16 сообраќајки во скопско

Изминатите два дена 16 сообраќајки во скопско

пред 5 месеци - Република - Без катеторија

Во текот на изминатите два дена на подрачјето на СВР Скопје се случиле вкупно 16 сообраќајни незгоди. Во две од нив потешко...

16 сообраќајќи  2 лице потешко повредени на улиците во Скопје

16 сообраќајќи, 2 лице потешко повредени на улиците во Скопје

пред 5 месеци - Скопје Инфо - Без катеторија

Во текот на изминатите два дена на подрачјето на СВР Скопје се случиле вкупно 16 сообраќајни незгоди. Во две од нив потешко...

Две лица се потешко повредени во сообраќајни несреќи во Скопје

Две лица се потешко повредени во сообраќајни несреќи во Скопје

пред 5 месеци - Скопје Инфо - Без катеторија

Во текот на изминатите два дена на подрачјето на СВР Скопје се случиле вкупно 16 сообраќајни незгоди. Во две од нив потешко...

Изминатите два дена 16 сообраќајки во скопско  потешко повредени две лица

Изминатите два дена 16 сообраќајки во скопско, потешко повредени две лица

пред 5 месеци - +Инфо - Скопје

Изминатите два дена 16 сообраќајки во скопско Скопје, 12 октомври 2017 (МИА) - Во текот на изминатите два дена на подрачјето на СВР Скопје се случиле вкупно 16 сообраќајни незгоди.

Многу несреќи за празникот во Македонија

Многу несреќи за празникот во Македонија

пред 5 месеци - Прес 24 - Скопје

Во текот на изминатите два дена на подрачјето на СВР Скопје се случиле вкупно 16 сообраќајни незгоди. Во две од нив потешко...

Изминатите два дена 16 сообраќајки во скопско

Изминатите два дена 16 сообраќајки во скопско

пред 5 месеци - Бркај работа - Македонија

Во текот на изминатите два дена на подрачјето на СВР Скопје се случиле вкупно 16 сообраќајни незгоди. Во две од нив потешко...

Изминатите два дена 16 сообраќајки во скопско

Изминатите два дена 16 сообраќајки во скопско

пред 5 месеци - Канал 5 - Македонија

Во две од нив потешко биле повредени две лица, во девет со полесни повреди се здобиле 14 лица, а пет сообраќајки поминале само со материјална штета.

Изминатите два дена 16 сообраќајки во скопско

пред 5 месеци - ТВ Нова - Хроника

Во текот на изминатите два дена на подрачјето на СВР Скопје се случиле вкупно 16 сообраќајни незгоди. Во две од нив потешко...

Изминатите два дена 16 сообраќајки во скопско

Изминатите два дена 16 сообраќајки во скопско

пред 5 месеци - A1on - Македонија

Во текот на изминатите два дена на подрачјето на СВР Скопје се случиле вкупно 16 сообраќајни незгоди. Во две од нив потешко...

Изминатите два дена 16 сообраќајки во скопско

Изминатите два дена 16 сообраќајки во скопско

пред 5 месеци - Либертас - Македонија

Во текот на изминатите два дена на подрачјето на СВР Скопје се случиле вкупно 16 сообраќајни незгоди. Во две од нив потешко...

Времеплов
x