20
Атина  Нема да има дополнителни мерки за штедење во 2018 година

Атина: Нема да има дополнителни мерки за штедење во 2018 година

пред 5 месеци - Сител - Балкан

Во 2018 година нема да бидат преземени дополнителни мерки за штедење, изјави портпаролот на грчката Влада, Димитрис Цанакопулос.

Во Грција нема да има дополнителни мерки за штедење

Во Грција нема да има дополнителни мерки за штедење

пред 5 месеци - Весник - Економија

Во 2018 година нема да бидат преземени дополнителни мерки за штедење, изјави портпаролот на грчката Влада, Димитрис Цанакопулос.

Атина  Нема да има дополнителни мерки за штедење во 2018 година

Атина: Нема да има дополнителни мерки за штедење во 2018 година

пред 5 месеци - Курир - Свет

Тој истакна дека грчката економија е на пат кон заздравување, додавајќи дека Грција ги исполнува фискалните цели, доделува социјална помош и поставува основи за нов економски и продуктивен модел во земјата по меморандумите.

Атина  Нема да има дополнителни мерки за штедење во 2018 година

Атина: Нема да има дополнителни мерки за штедење во 2018 година

пред 5 месеци - A1on - Економија

Во 2018 година нема да бидат преземени дополнителни мерки за штедење, изјави портпаролот на грчката Влада, Димитрис Цанакопулос.

Атина  Нема да има дополнителни мерки за штедење во 2018 година

Атина: Нема да има дополнителни мерки за штедење во 2018 година

пред 5 месеци - +Инфо - Економија

Во 2018 година нема да бидат преземени дополнителни мерки за штедење, изјави портпаролот на грчката Влада, Димитрис Цанакопулос.

Во Грција нема да има дополнителни мерки за штедење

Во Грција нема да има дополнителни мерки за штедење

пред 5 месеци - Вечер - Економија

Во 2018 година нема да бидат преземени дополнителни мерки за штедење, изјави портпаролот на грчката Влада, Димитрис Цанакопулос.

Времеплов
x