20
Вкупно 54 жртви во поплави и свлечишта во Виетнам

Вкупно 54 жртви во поплави и свлечишта во Виетнам

пред 5 месеци - Сител - Свет

Најмалку 54 луѓе загинаа, а 39 со водат како исчезнати во поплавите и свлечиштата предизвикани од обилните дождови, што од крајот на минатата недела ги погодија северниот и централниот дел Виетнам.

Во најсмртоносното невреме во Виетнам загинаа 54 лица

Во најсмртоносното невреме во Виетнам загинаа 54 лица

пред 5 месеци - Весник - Свет

Бројот на загинатите во поплавите и во свлечиштата во северниот и во централниот дел на Виетнам се зголеми на 54 лица, соопштија денеска властите.

Во најсмртоносното невреме во Виетнам загинаа 54 лица

Во најсмртоносното невреме во Виетнам загинаа 54 лица

пред 5 месеци - Република - Свет

Бројот на загинатите во поплавите и во свлечиштата во северниот и во централниот дел на Виетнам се зголеми на 54 лица, соопштија денеска властите.

Вкупно 54 жртви во поплави и свлечишта во Виетнам

Вкупно 54 жртви во поплави и свлечишта во Виетнам

пред 5 месеци - Весник - Свет

Околу 34.000 куќи се под вода или се урнати, 22 хектари оризови полиња се уништени, соопштија локалните власти Најмалку 54...

Вкупно 37 жртви во поплави и свлечишта во Виетнам

Вкупно 37 жртви во поплави и свлечишта во Виетнам

пред 5 месеци - Алфа - Свет

Најмалку 37 лица загинаа, а 40 се водат како исчезнати по поплавите и свлечиштата во северниот и централниот дел на Виетнам, соопшти Службата за итни случаи во земјата.

37 жртви во поплави и свлечишта во Виетнам

37 жртви во поплави и свлечишта во Виетнам

пред 5 месеци - МТВ 1 - Свет

Најмалку 37 лица загинаа, а 40 се водат како исчезнати по поплавите и свлечиштата во северниот и централниот дел на Виетнам.

Вкупно 54 жртви во поплави и свлечишта во Виетнам

Вкупно 54 жртви во поплави и свлечишта во Виетнам

пред 5 месеци - Курир - Свет

– Околу 34.000 куќи се под вода или се урнати, 22 хектари оризови полиња се уништени, соопштија локалните власти. Отежната е и работата на спасувачките екипи поради блокираните патишта од свлечиштата.

Вкупно 37 жртви во поплави и свлечишта во Виетнам

Вкупно 37 жртви во поплави и свлечишта во Виетнам

пред 5 месеци - Сител - Свет

Најмалку 37 лица загинаа, а 40 се водат како исчезнати по поплавите и свлечиштата во северниот и централниот дел на Виетнам, соопшти Службата за итни случаи во земјата.

Вкупно 37 жртви во поплави и свлечишта во Виетнам

Вкупно 37 жртви во поплави и свлечишта во Виетнам

пред 5 месеци - Курир - Свет

Најмалку 37 лица загинаа, а 40 се водат како исчезнати по поплавите и свлечиштата во северниот и централниот дел на Виетнам, соопшти Службата за итни случаи во земјата.

Вкупно 54 жртви во поплави и свлечишта во Виетнам

пред 5 месеци - ТВ Нова - Свет

Најмалку 54 луѓе загинаа, а 39 со водат како исчезнати во поплавите и свлечиштата предизвикани од обилните дождови, што од крајот на минатата недела ги погодија северниот и централниот дел Виетнам.

Вкупно 37 жртви во поплави и свлечишта во Виетнам

пред 5 месеци - ТВ Нова - Свет

Најмалку 37 лица загинаа, а 40 се водат како исчезнати по поплавите и свлечиштата во северниот и централниот дел на Виетнам, соопшти Службата за итни случаи во земјата.

Вкупно 54 жртви во поплави и свлечишта во Виетнам

Вкупно 54 жртви во поплави и свлечишта во Виетнам

пред 5 месеци - +Инфо - Свет

Најмалку 54 луѓе загинаа, а 39 со водат како исчезнати во поплавите и свлечиштата предизвикани од обилните дождови, што од крајот на минатата недела ги погодија северниот и централниот дел Виетнам.

Вкупно 37 жртви во поплави и свлечишта во Виетнам

Вкупно 37 жртви во поплави и свлечишта во Виетнам

пред 5 месеци - Бркај работа - Свет

Најмалку 37 лица загинаа, а 40 се водат како исчезнати по поплавите и свлечиштата во северниот и централниот дел на Виетнам, соопшти Службата за итни случаи во земјата.

Вкупно 54 жртви во поплави и свлечишта во Виетнам

Вкупно 54 жртви во поплави и свлечишта во Виетнам

пред 5 месеци - A1on - Свет

Најмалку 54 луѓе загинаа, а 39 со водат како исчезнати во поплавите и свлечиштата предизвикани од обилните дождови, што од крајот на минатата недела ги погодија северниот и централниот дел Виетнам.

Вкупно 37 жртви во поплави и свлечишта во Виетнам

Вкупно 37 жртви во поплави и свлечишта во Виетнам

пред 5 месеци - A1on - Свет

Најмалку 37 лица загинаа, а 40 се водат како исчезнати по поплавите и свлечиштата во северниот и централниот дел на Виетнам, соопшти Службата за итни случаи во земјата.

Катастрофални поплави и свлечишта во Виетнам  вкупно 37 жртви

Катастрофални поплави и свлечишта во Виетнам, вкупно 37 жртви

пред 5 месеци - +Инфо - Свет

Најмалку 37 лица загинаа, а 40 се водат како исчезнати по поплавите и свлечиштата во северниот и централниот дел на Виетнам, соопшти Службата за итни случаи во земјата.

Вкупно 54 жртви во поплави и свлечишта во Виетнам

Вкупно 54 жртви во поплави и свлечишта во Виетнам

пред 5 месеци - Вечер - Свет

Околу 34.000 куќи се под вода или се урнати, 22 хектари оризови полиња се уништени, соопштија локалните власти Најмалку 54...

Вкупно 54 жртви во поплави и свлечишта во Виетнам

Вкупно 54 жртви во поплави и свлечишта во Виетнам

пред 5 месеци - 24 вести - Свет

Најмалку 54 луѓе загинаа, а 39 со водат како исчезнати во поплавите и свлечиштата предизвикани од обилните дождови, што од крајот на минатата недела ги погодија северниот и централниот дел Виетнам.

Вкупно 54 жртви во поплави и свлечишта во Виетнам

Вкупно 54 жртви во поплави и свлечишта во Виетнам

пред 5 месеци - Канал 77 - Свет

Најмалку 54 луѓе загинаа, а 39 со водат како исчезнати во поплавите и свлечиштата предизвикани од обилните дождови, што од крајот на минатата недела ги погодија северниот и централниот дел Виетнам.

Во поплави во Виетнам загинаа 37 лица

Во поплави во Виетнам загинаа 37 лица

пред 5 месеци - Локално - Свет

Поплавите што беа предизвикани од тропска бура во Виетнам усмртија 37 лица, соопштија денеска од агенцијата за превенција на катастрофи.

Времеплов
x