20
Франгов Нова индустриска зона во Негорци рекреативно забавен парк во Миравци

Франгов: Нова индустриска зона во Негорци, рекреативно-забавен парк во Миравци

пред 5 месеци - Весник - Економија

Во Гевгелија на 15 октомври победува ВМРО-ДПМНЕ затоа што граѓаните препознаваат кој работел и создавал дела, а кој нуди...

Франгов Нова индустриска зона во Негорци рекреативно забавен парк во Миравци

Франгов: Нова индустриска зона во Негорци, рекреативно-забавен парк во Миравци

пред 5 месеци - Република - Економија

Во Гевгелија на 15 октомври победува ВМРО-ДПМНЕ затоа што граѓаните препознаваат кој работел и создавал дела, а кој нуди...

Франгов Активирање на нова индустриска зона во Негорци рекреативно забавен парк во Миравци

Франгов: Активирање на нова индустриска зона во Негорци, рекреативно забавен парк во Миравци

пред 5 месеци - Курир - Македонија

Франгов истакна дека пред граѓаните излегува со чист образ од нив повторно да побара доверба, затоа што изминативе години многу проекти се реализирани токму во Негорци и Миравци.

Франгов Активирање на нова индустриска зона во Негорци

Франгов: Активирање на нова индустриска зона во Негорци

пред 5 месеци - Весник - Економија

Во Гевгелија на 15 октомври победува ВМРО-ДПМНЕ затоа што граѓаните препознаваат кој работел и создавал дела, а кој нуди...

Франгов Активирање на нова индустриска зона во Негорци

Франгов: Активирање на нова индустриска зона во Негорци

пред 5 месеци - Сител - Македонија

Во Гевгелија на 15 октомври победува ВМРО-ДПМНЕ затоа што граѓаните препознаваат кој работел и создавал дела, а кој нуди...

Франгов Активирање на нова индустриска зона во Негорци

Франгов: Активирање на нова индустриска зона во Негорци

пред 5 месеци - Република - Економија

Во Гевгелија на 15 октомври победува ВМРО-ДПМНЕ затоа што граѓаните препознаваат кој работел и создавал дела, а кој нуди...

Франгов: Активирање на нова индустриска зона во Негорци

пред 5 месеци - ТВ Нова - Македонија

Во Гевгелија на 15 октомври победува ВМРО-ДПМНЕ затоа што граѓаните препознаваат кој работел и создавал дела, а кој нуди...

Франгов Активирање на нова индустриска зона во Негорци

Франгов: Активирање на нова индустриска зона во Негорци

пред 5 месеци - A1on - Македонија

Во Гевгелија на 15 октомври победува ВМРО-ДПМНЕ затоа што граѓаните препознаваат кој работел и создавал дела, а кој нуди...

ЛИ2017 Франгов Активирање на нова индустриска зона во Негорци

ЛИ2017/ Франгов: Активирање на нова индустриска зона во Негорци

пред 5 месеци - Либертас - Македонија

Во Гевгелија на 15 октомври победува ВМРО-ДПМНЕ затоа што граѓаните препознаваат кој работел и создавал дела, а кој нуди...

Времеплов
x