20
Хачисон  Македонија може да биде следната земја членка на НАТО

Хачисон: Македонија може да биде следната земја членка на НАТО

пред 5 месеци - 24 вести - Македонија

Македонија е следната земја што може да ги исполни критериумите за членство во НАТО и јас ја поддржувам, но проблемот е името...

Хачисон  Македонија може да биде следната земја членка на НАТО

Хачисон: Македонија може да биде следната земја членка на НАТО

пред 5 месеци - Канал 5 - Македонија

Прашана дали како амбасадор ќе се заземе за Македонија да стане 30-та земја членка на НАТО, Хатчисон рече дека Алијансата има политика на „отворени врати“ за нови земји членки, но тие треба да исполнуваат одредени демократски и воени стандарди.

Хачисон: Македонија може да влезе во НАТО, но проблем е името

пред 5 месеци - ТВ Нова - Македонија

Македонија е следната земја што може да ги исполни критериумите за членство во НАТО и јас ја поддржувам, но проблемот е името...

Хачисон  Македонија може да биде следната земја членка на НАТО

Хачисон: Македонија може да биде следната земја членка на НАТО

пред 5 месеци - Сител - Македонија

Македонија е следната земја што може да ги исполни критериумите за членство во НАТО и јас ја поддржувам, но проблемот е името...

Хачисон  Македонија може да биде следната земја членка на НАТО

Хачисон: Македонија може да биде следната земја членка на НАТО

пред 5 месеци - +Инфо - Македонија

Македонија е следната земја што може да ги исполни критериумите за членство во НАТО и јас ја поддржувам, но проблемот е името...

Хачисон  Македонија може да биде следната земја членка на НАТО

Хачисон: Македонија може да биде следната земја членка на НАТО

пред 5 месеци - еМАГАЗИН - Македонија

Македонија е следната земја што може да ги исполни критериумите за членство во НАТО и јас ја поддржувам, но проблемот е името...

Хачисон  Македонија може да биде следната земја членка на НАТО

Хачисон: Македонија може да биде следната земја членка на НАТО

пред 5 месеци - A1on - Македонија

Македонија е следната земја што може да ги исполни критериумите за членство во НАТО и јас ја поддржувам, но проблемот е името...

Амбасадорот на САД во НАТО  Хачисон  Македонија може да биде следната земја членка на НАТО

Амбасадорот на САД во НАТО, Хачисон: Македонија може да биде следната земја членка на НАТО

пред 5 месеци - Либертас - Македонија

Македонија е следната земја што може да ги исполни критериумите за членство во НАТО и јас ја поддржувам, но проблемот е името...

Македонија може да биде следната членка на НАТО  оцени Хачисон

Македонија може да биде следната членка на НАТО, оцени Хачисон

пред 5 месеци - Локално - Македонија

Постојаниот амбасадор на САД во НАТО, Кеј Бејли Хачисон, оцени дека Макдонија е земја што може да ги исполни критериумите...

Времеплов
x