20
НЕ СЕ СТАНУВА ЅВЕЗДА СО ЧЕВЛИ ОД 400 ЕВРА И СО 8 ТЕТОВАЖИ

НЕ СЕ СТАНУВА ЅВЕЗДА СО ЧЕВЛИ ОД 400 ЕВРА И СО 8 ТЕТОВАЖИ

пред 5 месеци - Македонски Спорт - Фудбал

Филипе Луис е разочаран од тоа како младите го сваќаат фудбалот Левиот бек на Атлетико Мадрид, Филипе Луис, во интервју за...

Не си ѕвезда со чевли од 400 евра и со 8 тетоважи

Не си ѕвезда со чевли од 400 евра и со 8 тетоважи

пред 5 месеци - Македонски Спорт - Фудбал

Филипе Луис е разочаран од тоа како младите го сваќаат фудбалот Левиот бек на Атлетико Мадрид, Филипе Луис, во интервју за...

Конечно разумна и искрена изјава   Филипе Луис ги критикува младите фудбалери

Конечно разумна и искрена изјава – Филипе Луис ги критикува младите фудбалери

пред 5 месеци - Екипа - Фудбал

Фудбалерот на Атлетико Мадрид, Филипе Луис го критикуваше однесувањето на младите фудбалери во денешниот фудбалски свет....

Времеплов
x