20
Почина професионален војник на АРМ по гаснење пожар на Криволак

Почина професионален војник на АРМ, по гаснење пожар на Криволак

пред 5 месеци - Весник - Македонија

Професионалниот војник О.Х. (35) починал синоќа во Здравствениот дом во Неготино, откако претходно со свои колеги учествувал во гаснење пожар на армискиот полигон Криволак, кој избувнал по извршено планско гаѓање од страна на единица на АРМ.

Почина професионален војник на АРМ по гаснење пожар на Криволак

Почина професионален војник на АРМ, по гаснење пожар на Криволак

пред 5 месеци - Вечер - Македонија

Професионалниот војник О.Х. (35) починал синоќа во Здравствениот дом во Неготино, откако претходно со свои колеги учествувал во гаснење пожар на армискиот полигон Криволак, кој избувнал по извршено планско гаѓање од страна на единица на АРМ.

Почина професионален војник на АРМ по гаснење пожар на Криволак

Почина професионален војник на АРМ, по гаснење пожар на Криволак

пред 5 месеци - Скопје Инфо - Без катеторија

Професионалниот војник  О.Х. (35) починал синоќа во Здравствениот дом во Неготино, откако претходно со свои колеги учествувал во гаснење пожар на армискиот полигон Криволак, кој избувнал по извршено планско гаѓање од страна на единица на АРМ.

Почина војник на АРМ по гаснење пожар на Криволак

Почина војник на АРМ, по гаснење пожар на Криволак

пред 5 месеци - Телма - Македонија

35-годишниот професионален војник со иницијали О.Х. починал синоќа во Здравствениот дом во Неготино, откако претходно со...

ПОЧИНА ПРОФЕСИОНАЛЕН ВОЈНИК НА АРМ  Учествувал во гаснење на пожарот на армискиот полигон Криволак

ПОЧИНА ПРОФЕСИОНАЛЕН ВОЈНИК НА АРМ: Учествувал во гаснење на пожарот на армискиот полигон Криволак

пред 5 месеци - Infomax - Хроника

Професионалниот војник  О.Х. (35) починал синоќа во Здравствениот дом во Неготино, откако претходно со свои колеги учествувал во гаснење пожар на армискиот полигон Криволак, кој избувнал по извршено планско гаѓање од страна на единица на АРМ.

Почина професионален војник по гаснење пожар на Криволак

Почина професионален војник по гаснење пожар на Криволак

пред 5 месеци - МТВ 1 - Македонија

Професионален војник починал синоќа во Здравствениот дом во Неготино, откако претходно со своите колеги учествувал во гасење пожар на армискиот полигон Криволак, кој избувнал по извршено планско гаѓање од единица на АРМ.

Трагедија во македонската армија Почина професионален војник по гаснење пожар на Криволак

Трагедија во македонската армија: Почина професионален војник по гаснење пожар на Криволак

пред 5 месеци - Сител - Македонија

Професионалниот војник  О.Х. (35) починал синоќа во Здравствениот дом во Неготино, откако претходно со свои колеги учествувал во гаснење пожар на армискиот полигон Криволак, кој избувнал по извршено планско гаѓање од страна на единица на АРМ.

Почина професионален војник на АРМ по гаснење пожар на Криволак

Почина професионален војник на АРМ, по гаснење пожар на Криволак

пред 5 месеци - Пулс 24 - Хроника

Професионалниот војник  О.Х. (35) починал синоќа во Здравствениот дом во Неготино, откако претходно со свои колеги учествувал во гаснење пожар на армискиот полигон Криволак, кој избувнал по извршено планско гаѓање од страна на единица на АРМ.

Почина професионален војник на АРМ по гаснење пожар на Криволак

Почина професионален војник на АРМ, по гаснење пожар на Криволак

пред 5 месеци - Курир - Хроника

– По завршување на интервенцијата, професионалниот војник најпрвин пријавил дека не се чувствува добро, по што видно му се слошило.

Почина професионален војник на АРМ по гаснење пожар на Криволак

Почина професионален војник на АРМ, по гаснење пожар на Криволак

пред 5 месеци - Република - Без катеторија

Професионалниот војник  О.Х. (35) починал синоќа во Здравствениот дом во Неготино, откако претходно со свои колеги учествувал во гаснење пожар на армискиот полигон Криволак, кој избувнал по извршено планско гаѓање од страна на единица на АРМ.

Почина професионален војник на АРМ во болницата во Неготино

Почина професионален војник на АРМ во болницата во Неготино

пред 5 месеци - Прес 24 - Хроника

Професионалниот војник  О.Х. (35) починал синоќа во Здравствениот дом во Неготино, откако претходно со свои колеги учествувал во гаснење пожар на армискиот полигон Криволак, кој избувнал по извршено планско гаѓање од страна на единица на АРМ.

Почина професионален војник на АРМ по гаснење пожар на Криволак

Почина професионален војник на АРМ, по гаснење пожар на Криволак

пред 5 месеци - еМАГАЗИН - Македонија

Професионалниот војник  О.Х. (35) починал синоќа во Здравствениот дом во Неготино, откако претходно со свои колеги учествувал во гаснење пожар на армискиот полигон Криволак, кој избувнал по извршено планско гаѓање од страна на единица на АРМ.

Почина професионален војник на АРМ по гаснење пожар на Криволак

Почина професионален војник на АРМ, по гаснење пожар на Криволак

пред 5 месеци - +Инфо - Македонија

Професионалниот војник О.Х. (35) починал синоќа во Здравствениот дом во Неготино, откако претходно со свои колеги учествувал во гаснење пожар на армискиот полигон Криволак, кој избувнал по извршено планско гаѓање од страна на единица на АРМ.

Почина професионален војник на АРМ по гаснење пожар на Криволак

Почина професионален војник на АРМ, по гаснење пожар на Криволак

пред 5 месеци - Канал 5 - Македонија

- По завршување на интервенцијата, професионалниот војник најпрвин пријавил дека не се чувствува добро, по што видно му се слошило.

Почина професионален војник на АРМ по гаснење пожар на Криволак

Почина професионален војник на АРМ, по гаснење пожар на Криволак

пред 5 месеци - A1on - Македонија

Професионалниот војник О.Х. (35) починал синоќа во Здравствениот дом во Неготино, откако претходно со свои колеги учествувал во гаснење пожар на армискиот полигон Криволак, кој избувнал по извршено планско гаѓање од страна на единица на АРМ.

Почина професионален војник на АРМ по гаснење пожар на Криволак

Почина професионален војник на АРМ, по гаснење пожар на Криволак

пред 5 месеци - Либертас - Македонија

Професионалниот војник  О.Х. (35) починал синоќа во Здравствениот дом во Неготино, откако претходно со свои колеги учествувал во гаснење пожар на армискиот полигон Криволак, кој избувнал по извршено планско гаѓање од страна на единица на АРМ.

Почина професионален војник по гаснење пожар за време на вежба

Почина професионален војник по гаснење пожар за време на вежба

пред 5 месеци - Нова ТВ - Македонија

35 годишниот професионален војник  О.Х. починал синоќа во Здравствениот дом во Неготино, откако претходно со свои колеги учествувал во гаснење пожар на армискиот полигон Криволак, кој избувнал по извршено планско гаѓање од страна на единица на АРМ.

По гаснење пожар на Криволак почина професионален војник на АРМ

По гаснење пожар на Криволак, почина професионален војник на АРМ

пред 5 месеци - Канал 77 - Хроника

Синоќа во Здравствениот дом во Неготино починал триесет и петгодишниот професионален војник О.Х откако претходно со свои...

Почина професионален војник на АРМ по гаснење пожар на Криволак

Почина професионален војник на АРМ по гаснење пожар на Криволак

пред 5 месеци - Кајгана - Хроника

Професионалниот војник О.Х. (35) починал синоќа во Здравствениот дом во Неготино, откако претходно со свои колеги учествувал во гаснење пожар на армискиот полигон Криволак, кој избувнал по извршено планско гаѓање од страна на единица на АРМ.

Почина професионален војник на АРМ по гаснење пожар на Криволак

Почина професионален војник на АРМ, по гаснење пожар на Криволак

пред 5 месеци - Локално - Македонија

Професионалниот војник О.Х. (35) починал синоќа во Здравствениот дом во Неготино, откако претходно со свои колеги учествувал во гаснење пожар на армискиот полигон Криволак, кој избувнал по извршено планско гаѓање од страна на единица на АРМ.

Времеплов
x