20
Влада  Нови случаи за злоупотреби од претходната власт   Александар Никовски за советување добил 217 000 евра

Влада: Нови случаи за злоупотреби од претходната власт - Александар Никовски за советување добил 217.000 евра

пред 5 месеци - Телма - Македонија

Владата денеска обелодени три случаи за набавки, тендери и договори склучени од страна на минатата власт за која постојат основни индиции дека со нив е направена штета на Буџетот на Република Македонија.

Владата обелодени уште три случаи на злоупотреби од претходната власт

Владата обелодени уште три случаи на злоупотреби од претходната власт

пред 5 месеци - +Инфо - Македонија

Владата обелодени уште три случаи на злоупотреби од претходната власт Владата денеска обелодени три случаи за набавки, тендери...

Владата обелодени уште три случаи на злоупотреби од претходната власт

Владата обелодени уште три случаи на злоупотреби од претходната власт

пред 5 месеци - Канал 5 - Македонија

Портпаролот на Владата Миле Бошњаковски на прес-конференција истакна дека е побарана истрага од Министерството за внатрешни работи, како и започнување на постапка пред државното правобранителство.

Владата обелодени уште три случаи на злоупотреби од претходната власт

Владата обелодени уште три случаи на злоупотреби од претходната власт

пред 5 месеци - A1on - Македонија

Владата денеска обелодени три случаи за набавки, тендери и договори склучени од страна на минатата власт за која постојат основни индиции дека со нив е направена штета на Буџетот на Република Македонија.

Незаконски трошени државни пари  Владата обелодени уште три случаи на злоупотреби од претходната власт

Незаконски трошени државни пари: Владата обелодени уште три случаи на злоупотреби од претходната власт

пред 5 месеци - еМАГАЗИН - Македонија

Владата денеска обелодени три случаи за набавки, тендери и договори склучени од страна на минатата власт за која постојат основни индиции дека со нив е направена штета на Буџетот на Република Македонија.

Владата од МВР побарала да истражи неколку сомнителни случаи

Владата од МВР побарала да истражи неколку сомнителни случаи

пред 5 месеци - Нова ТВ - Македонија

Портпаролот на Владата, Миле Бошњаковски денеска на прес-конференција информираше дека Владата од Министерството за внатрешни...

НАД 217 000 евра чинел ангажманот на Никовски  еден од надворешните соработници на Груевски

НАД 217 000 евра чинел ангажманот на Никовски, еден од надворешните соработници на Груевски

пред 5 месеци - Канал 77 - Македонија

Вкупно 217 490 евра од државниот буџет му биле исплатени на Александар Никовски, еден од надворешните соработници на поранешниот премиер Никола Груевски.

Фирмата на братот на  вратарот  Крсто Мукоски под истрага за тендери од АДСДП

Фирмата на братот на „вратарот“ Крсто Мукоски под истрага за тендери од АДСДП

пред 5 месеци - Либертас - Македонија

Владата денеска обелодени три случаи за набавки, тендери и договори склучени од страна на минатата власт за која постојат основни индиции дека со нив е направена штета на Буџетот на Република Македонија.

Претходната влада купувала авиобилети само од еден оператор  ќе се отвори истрага

Претходната влада купувала авиобилети само од еден оператор, ќе се отвори истрага

пред 5 месеци - Либертас - Македонија

Владата денеска обелодени три случаи за набавки, тендери и договори склучени од страна на минатата власт за која постојат основни индиции дека со нив е направена штета на Буџетот на Република Македонија.

Синот на Ристо Никовски добил 217 илјади евра од Буџетот од претходната власт

Синот на Ристо Никовски добил 217 илјади евра од Буџетот од претходната власт

пред 5 месеци - Либертас - Македонија

Владата денеска обелодени три случаи за набавки, тендери и договори склучени од страна на минатата власт за која постојат основни индиции дека со нив е направена штета на Буџетот на Република Македонија.

Владата бара МВР да спроведе истрага за тендери и за хонорари на претходната власт

Владата бара МВР да спроведе истрага за тендери и за хонорари на претходната власт

пред 5 месеци - Локално - Македонија

Владата побарала истрага од Министерството за внатрешни работи во врска со три случаи за сомнителни резервации на авиобилети...

Владата обелодени уште три случаи на злоупотреби од претходната власт

Владата обелодени уште три случаи на злоупотреби од претходната власт

пред 5 месеци - Либертас - Македонија

Владата денеска обелодени три случаи за набавки, тендери и договори склучени од страна на минатата власт за која постојат основни индиции дека со нив е направена штета на Буџетот на Република Македонија.

Времеплов
x