20
Премиерот Заев ќе учествува на Самит 100  Бизнис лидерите на ЈИЕ

Премиерот Заев ќе учествува на „Самит 100 – Бизнис лидерите на ЈИЕ“

пред 5 месеци - Алфа - Економија

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, ќе учествува на регионалниот настан „Самит 100 – Бизнис лидерите на Југоисточна Европа“, што од 16 до 17 октомври, ќе се одржи во Скопје.

Премиерот Заев ќе учествува на Самит 100  Бизнис лидерите на ЈИЕ

Премиерот Заев ќе учествува на „Самит 100 – Бизнис лидерите на ЈИЕ"

пред 5 месеци - Вечер - Македонија

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, ќе учествува на регионалниот настан „Самит 100 – Бизнис лидерите на Југоисточна Европа", што од 16 до 17 октомври, ќе се одржи во Скопје.

Премиерот Заев ќе учествува на Самит 100

Премиерот Заев ќе учествува на „Самит 100“

пред 5 месеци - МТВ 1 - Економија

Премиерот Зоран Заев ќе учествува на регионалната конференција „Самит 100 – Бизнис лидери на Југоисточна Европа“, што на 16-ти и 17-ти октомври ќе се одржи во Скопје, соопшти владината прес-служба.

Премиерот Заев ќе учествува на Самит 100  Бизнис лидерите на ЈИЕ

Премиерот Заев ќе учествува на „Самит 100 – Бизнис лидерите на ЈИЕ"

пред 5 месеци - Весник - Економија

Учество на оваа пленарна дебата, која ќе се одржи на 17 октомври, потврдија и премиерите на Албанија, Еди Рама, на Црна Гора, Душко Марковиќ и претседавачот со Советот на министри на Босна и Херцеговина, Денис Звиздиќ.

Премиерот Заев ќе учествува на Самит 100  Бизнис лидерите на ЈИЕ

Премиерот Заев ќе учествува на „Самит 100 – Бизнис лидерите на ЈИЕ“

пред 5 месеци - Канал 5 - Македонија

Како што соопшти владината прес-служба, Заев е поканет да учествува со свое излагање на премиерската пленарна панел дебата...

Премиерот Заев ќе учествува на Самит 100  Бизнис лидерите на ЈИЕ

Премиерот Заев ќе учествува на „Самит 100 – Бизнис лидерите на ЈИЕ"

пред 5 месеци - Вечер - Економија

Учество на оваа пленарна дебата, која ќе се одржи на 17 октомври, потврдија и премиерите на Албанија, Еди Рама, на Црна Гора, Душко Марковиќ и претседавачот со Советот на министри на Босна и Херцеговина, Денис Звиздиќ.

Премиерот Заев ќе учествува на Самит 100  Бизнис лидерите на ЈИЕ

Премиерот Заев ќе учествува на „Самит 100 – Бизнис лидерите на ЈИЕ“

пред 5 месеци - Сител - Економија

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, ќе учествува на регионалниот настан „Самит 100 – Бизнис лидерите на Југоисточна Европа“, што од 16 до 17 октомври, ќе се одржи во Скопје.

Премиерот Заев ќе учествува на Самит 100  Бизнис лидерите на ЈИЕ

Премиерот Заев ќе учествува на „Самит 100 – Бизнис лидерите на ЈИЕ“

пред 5 месеци - +Инфо - Економија

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, ќе учествува на регионалниот настан „Самит 100 – Бизнис лидерите на Југоисточна Европа“, што од 16 до 17 октомври, ќе се одржи во Скопје.

Премиерот Заев ќе учествува на Самит 100  Бизнис лидерите на ЈИЕ

Премиерот Заев ќе учествува на „Самит 100 – Бизнис лидерите на ЈИЕ“

пред 5 месеци - A1on - Македонија

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, ќе учествува на регионалниот настан „Самит 100 – Бизнис лидерите на Југоисточна Европа“, што од 16 до 17 октомври, ќе се одржи во Скопје.

Премиерот Заев од понеделник ќе учествува на Самит 100  Бизнис лидерите на ЈИЕ

Премиерот Заев од понеделник ќе учествува на „Самит 100 – Бизнис лидерите на ЈИЕ“

пред 5 месеци - Либертас - Македонија

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, ќе учествува на регионалниот настан „Самит 100 – Бизнис лидерите на Југоисточна Европа“, што од 16 до 17 октомври, ќе се одржи во Скопје.

Заев Рама Марковиќ и Звиздиќ ќе учествуваат на Самит 100

Заев, Рама, Марковиќ и Звиздиќ ќе учествуваат на „Самит 100“

пред 5 месеци - Локално - Економија

Премиерот Зоран Заев ќе учествува на регионалниот настан „Самит 100“ за бизнис-лидери од Југоисточна Европа, кој на 16 и 17 октомври ќе се одржи во Скопје.

Времеплов
x