20
Следната година Фјури планира три борби

Следната година Фјури планира три борби

пред 5 месеци - Денар - Спорт

Поранешниот боксерски шампион во тешка категорија, Британецот Тајсон Фјури, изјавил дека е подготвен за првата борба во април 2018 година и дека потоа планира уште две борби.

Фјури планира три борби во 2018 година

Фјури планира три борби во 2018 година

пред 5 месеци - Кајгана - Спорт

Поранешниот боксерски шампион во тешка категорија, Британецот Тајсон Фјури, изјавил дека е подготвен за првата борба во април 2018 година и дека потоа планира уште две борби.

Времеплов
x