20
Повисоки продажните цени на индустриските производи во август

Повисоки продажните цени на индустриските производи во август

пред 5 месеци - Бизнис инфо - Македонија

Фото: Pixabay Продажните цени на производителите на индустриски производи, во август оваа година, се повисоки за 0,5% на месечно ниво, а за 2,7% на годишно ниво, покажуваат податоците на Државниот завод за статистика.

Цените на производителите на индустриски производи во август повисоки за 2 7 отсто

Цените на производителите на индустриски производи во август повисоки за 2,7 отсто

пред 5 месеци - Весник - Економија

Според податоците на Државниот завод за статистика, во август 2017, продажните цени на производителите на индустриски производи се повисоки за 0.

Цените на производителите на индустриски производи во август повисоки за 2 7 отсто

Цените на производителите на индустриски производи во август повисоки за 2,7 отсто

пред 5 месеци - Сител - Економија

Според податоците на Државниот завод за статистика, во август 2017, продажните цени на производителите на индустриски производи се повисоки за 0.

Цените на производителите на индустриски производи во август повисоки за 2 7 отсто

Цените на производителите на индустриски производи во август повисоки за 2,7 отсто

пред 5 месеци - A1on - Економија

Според податоците на Државниот завод за статистика, во август 2017, продажните цени на производителите на индустриски производи се повисоки за 0.

Цените на производителите на индустриски производи во август повисоки за 2,7 отсто

пред 5 месеци - ТВ Нова - Без катеторија

Според податоците на Државниот завод за статистика, во август 2017, продажните цени на производителите на индустриски производи се повисоки за 0.

Цените на производителите на индустриски производи во август повисоки за 2 7 отсто

Цените на производителите на индустриски производи во август повисоки за 2,7 отсто

пред 5 месеци - Вечер - Економија

Според податоците на Државниот завод за статистика, во август 2017, продажните цени на производителите на индустриски производи се повисоки за 0.

Времеплов
x