20
Раст на прометот во индустријата

Раст на прометот во индустријата

пред 5 месеци - МТВ 1 - Економија

Прометот во индустријата во август годинава во однос на истиот период лани е поголем за 4,6 проценти, соопшти Државниот завод за статистика.

Зголемен прометот во индустријата

Зголемен прометот во индустријата

пред 5 месеци - Сител - Економија

Прометот во индустријата во август годинава во однос на август лани е поголем за 4,6 отсто, соопшти денеска Државниот завод за статистика.

Цените на производителите на индустриски производи во август повисоки за 2 7 отсто

Цените на производителите на индустриски производи во август повисоки за 2,7 отсто

пред 5 месеци - Весник - Економија

Според податоците на Државниот завод за статистика, во август 2017, продажните цени на производителите на индустриски производи се повисоки за 0.

Цените на производителите на индустриски производи во август повисоки за 2 7 отсто

Цените на производителите на индустриски производи во август повисоки за 2,7 отсто

пред 5 месеци - Сител - Економија

Според податоците на Државниот завод за статистика, во август 2017, продажните цени на производителите на индустриски производи се повисоки за 0.

Зголемен прометот во индустријата

Зголемен прометот во индустријата

пред 5 месеци - Канал 5 - Македонија

Прометот во индустријата остварен на домашниот пазар бележи пад од од 5,2%, а на странски пазари пораст од 7,5%. Гледано...

Повисоки продажните цени на индустриските производи во август

Повисоки продажните цени на индустриските производи во август

пред 5 месеци - Бизнис инфо - Македонија

Фото: Pixabay Продажните цени на производителите на индустриски производи, во август оваа година, се повисоки за 0,5% на месечно ниво, а за 2,7% на годишно ниво, покажуваат податоците на Државниот завод за статистика.

Цените на производителите на индустриски производи во август повисоки за 2,7 отсто

пред 5 месеци - ТВ Нова - Без катеторија

Според податоците на Државниот завод за статистика, во август 2017, продажните цени на производителите на индустриски производи се повисоки за 0.

Зголемен прометот во индустријата

Зголемен прометот во индустријата

пред 5 месеци - A1on - Економија

Прометот во индустријата во август годинава во однос на август лани е поголем за 4,6 отсто, соопшти денеска Државниот завод за статистика.

Цените на производителите на индустриски производи во август повисоки за 2 7 отсто

Цените на производителите на индустриски производи во август повисоки за 2,7 отсто

пред 5 месеци - A1on - Економија

Според податоците на Државниот завод за статистика, во август 2017, продажните цени на производителите на индустриски производи се повисоки за 0.

Цените на производителите на индустриски производи во август повисоки за 2 7 отсто

Цените на производителите на индустриски производи во август повисоки за 2,7 отсто

пред 5 месеци - Вечер - Економија

Според податоците на Државниот завод за статистика, во август 2017, продажните цени на производителите на индустриски производи се повисоки за 0.

Времеплов
x