20
Врховен го проверува АКМИС Системот во гевгелискиот суд

Врховен го проверува АКМИС Системот во гевгелискиот суд

пред 5 месеци - Канал 5 - Македонија

Вангеловски вршел контрола на функционирањето на системот за електронски распоредување на судските предмети. Во соопштението...

Вангеловски не бил по увид за налогот туку го проверувал АКМИС во Гевгелија

Вангеловски не бил по увид за налогот, туку го проверувал АКМИС во Гевгелија

пред 5 месеци - 24 вести - Македонија

По вчерашниот молк од страна на највисоките судски власти, Јово Вангеловски и Зоран Караџоски, денеска со кусо соопштение се огласи претседателот на Врховниот суд.

Вангеловски и Караџовски не биле по увид за налогот туку го проверувале АКМИС во Гевгелија

Вангеловски и Караџовски не биле по увид за налогот, туку го проверувале АКМИС во Гевгелија

пред 5 месеци - 24 вести - Македонија

Случајно или не, највисоките судски власти вчера правеле проверка на електронскиот систем за распределба на судења во гевгелискиот суд, но не биле таму да го преиспитуваат налогот кој судијката Злата Попова го потпишала за претрес кај Панчевски.

Раката на Панчевски стигна до Гевгелија

Раката на Панчевски стигна до Гевгелија

пред 5 месеци - DW - Македонија

Претседателката на судот во Гевгелија вчера била повикана веднаш да го напушти семинарот во Струмица за да присуствува на...

Раката на Панчевски стигна до Гевгелија

Раката на Панчевски стигна до Гевгелија

пред 5 месеци - Локално - Македонија

Претседателката на судот во Гевгелија вчера била повикана веднаш да го напушти семинарот во Струмица за да присуствува на ненајавениот увид, и да одговара на прашања за одобрениот налог за претрес кај судијата Панчевски, пишува DW.

Трио фантастикус

Трио фантастикус

пред 5 месеци - Либертас - Колумни

Полека, но сигурно, се чини дека претседателот на Врховниот суд на Македонија, Неговото Правно Првосвештенство Јово Вангеловски, се претвора во главниот заштитник на крупниот криминал во државата.

Раката на Панчевски стигна до Гевгелија

Раката на Панчевски стигна до Гевгелија

пред 5 месеци - Либертас - Македонија

Претседателката на судот во Гевгелија вчера била повикана веднаш да го напушти семинарот во Струмица за да присуствува на ненајавениот увид, и да одговара на прашања за одобрениот налог за претрес кај судијата Панчевски, пишува Дојче веле .

Вангеловски во увид во Гевгелискиот суд за налогот за Панчевски

Вангеловски во увид во Гевгелискиот суд за налогот за Панчевски

пред 5 месеци - Канал 5 - Македонија

Претседателот на Врховниот суд Јово Вангеловски и првиот човек на Судскиот совет Зоран Караџовски денеска извршија увид во Гевгелискиот суд.

Кој даде налог за претрес кај Панчевски  Вангеловски и судски совет итно во гевгелискиот суд

Кој даде налог за претрес кај Панчевски – Вангеловски и судски совет итно во гевгелискиот суд

пред 5 месеци - 24 вести - Македонија

Зошто налогот за претрес на кабинетот и домот на екс претседателот на скопска единица, Владимир Панчевски, доаѓа од гевгелискиот...

Караџовски и Вангеловски во гевгелискиот суд го проверуваат налогот за претрес на Пљанчевски

Караџовски и Вангеловски во гевгелискиот суд, го проверуваат налогот за претрес на Пљанчевски

пред 5 месеци - Алфа - Македонија

Зошто гевгелиската судијка Злата Попова ја потпишала наредбата за претрес на канцеларијата и домот на поранешниот претседател...

Панчевски барал убвид во гевгелискиот суд Ванѓеловски и Караџовски го извршуваат

Панчевски барал убвид во гевгелискиот суд, Ванѓеловски и Караџовски го извршуваат

пред 5 месеци - Телма - Македонија

Гевгелискиот суд на мета на Претседателот на Врховниот суд, Јово Вангеловски и претседателот на Судскиот совет, Зоран Караџовски.

Вангеловски во увид во гевгелискиот суд за налогот за Панчевски

Вангеловски во увид во гевгелискиот суд за налогот за Панчевски

пред 5 месеци - Канал 5 - Македонија

Според информации од таму, најверојатно  се врши увид во гевгелискиот суд и се проверува налогот кој судијата го одобри за претрес кај поранешниот претседател на кривичен суд, Владимир Панчевски.

Вангеловски Контролата во гевгелискиот Суд е вообичаена не е откриено ништо невообичаено

Вангеловски: Контролата во гевгелискиот Суд е вообичаена, не е откриено ништо невообичаено

пред 5 месеци - Либертас - Македонија

Претседателот на Врховниот суд, Јово Вангеловски, кој денеска беше во ненајавена посета на гевгелискиот Суд за СУДСТВО.МК изјави дека станува збор за вообичаена контрола, при што не било откриено ништо невообичаено.

Панчевски барал увид во гевгелискиот суд Вангеловски и Караџовски го извршуваат

Панчевски барал увид во гевгелискиот суд, Вангеловски и Караџовски го извршуваат

пред 5 месеци - Локално - Македонија

Гевгелискиот суд на мета на претседателот на Врховниот суд, Јово Вангеловски и претседателот на Судскиот совет, Зоран Караџовски.

Вангеловски и Караџовски ќе го спасуваат Панчевски од СЈО

Вангеловски и Караџовски ќе го спасуваат Панчевски од СЈО

пред 5 месеци - Локално - Македонија

Претседателот на Врховен, Јово Вангеловски и претседателот на Судкиот совет, Зоран Караџовски се во инспекција во гевгелискот суд.

Вангеловски врши увид во гевгелискиот суд за налогот за Панчевски

Вангеловски врши увид во гевгелискиот суд за налогот за Панчевски

пред 5 месеци - Бриф - Македонија

Претседателот на Врховен суд, Јово Вангеловски и членови на судскиот совет, вршат увид во гевгелискиот суд и го проверуваат налогот на судијата кој го одобри претресот кај поранешниот претседател на Кривичен суд, Владимир Панчевски.

Ванѓеловски и Караџовски итно во гевгелискиот суд кој даде налог за претрес за Панчевски

Ванѓеловски и Караџовски итно во гевгелискиот суд, кој даде налог за претрес за Панчевски

пред 5 месеци - Телма - Македонија

Претседателот на Врховниот суд, Јово Вангеловски и претседателот на Судски совет Зоран Караџовски се во контрола на судот во Гевгелија.

Вангеловски и Судски совет вршат увид во гевгелискиот суд за налогот за Панчевски

Вангеловски и Судски совет вршат увид во гевгелискиот суд за налогот за Панчевски

пред 5 месеци - 24 вести - Македонија

Претседателот на Врховен суд, Јово Вангеловски и членови на судскиот совет вршат увид во гевгелискиот суд и го проверуваат...

Вангеловски и Судски совет вршат увид во гевгелискиот суд за налогот на Панчевски

Вангеловски и Судски совет вршат увид во гевгелискиот суд за налогот на Панчевски

пред 5 месеци - 24 вести - Македонија

Претседателот на Врховен суд, Јово Вангеловски и членови на судскиот совет вршат увид во гевгелискиот суд и го проверуваат...

Јово Вангеловски во гевгелискиот Суд испитува кој ѝ дал судски налог на Катица Јанева

Јово Вангеловски во гевгелискиот Суд испитува кој ѝ дал судски налог на Катица Јанева

пред 5 месеци - Либертас - Македонија

Претседателот на Врховниот суд, Јово Вангеловски, заедно со членови од Судскиот совет денес отишол во ненајавена контрола на гевгелискиот Суд, дознава СУДСТВО.

Отворена е Пандорината кутија во правосудството

Отворена е „Пандорината кутија“ во правосудството

пред 5 месеци - Телма - Македонија

Вербални војни, кривични пријави, истраги и обвиненија за судии. Се отвори пандорината кутија во правосудството каде со години се молчеше за сите проблеми - коментираат познавачите откако периодов почнаа да се одмоткуваат некои .

Отворена е Пандорината кутија во правосудството

Отворена е „Пандорината кутија“ во правосудството

пред 5 месеци - Локално - Македонија

Вербални војни, кривични пријави, истраги и обвиненија за судии. Се отвори пандорината кутија во правосудството каде со години се молчеше за сите проблеми – коментираат познавачите откако периодов почнаа да се одмотуваат некои, информира Телма .

Рибарев на отчет во Судски совет за претресот кај Панчевски

Рибарев на отчет во Судски совет за претресот кај Панчевски

пред 5 месеци - 24 вести - Македонија

Привремениот претседател на Кривичен суд Стојанче Рибарев давал отчет во Судскиот совет за претресот кај Владимир Панчевски, дознава тв 24 вести.

Да се поредат како аптекарски шишиња

Да се поредат како аптекарски шишиња!

пред 5 месеци - Либертас - Колумни

„Генерално, морам да кажам дека се плашам за личниот живот повеќе, со овој мрак на правдата. Не е битно дали ќе водат постапки за Панчевски, Панчевски е веќе осуден и лежи казна затвор во нечија глава.

Времеплов
x