20
На денешен ден ја учевме Словенија како се игра фудбал

На денешен ден ја учевме Словенија како се игра фудбал

пред 5 месеци - 24 фудбал - Фудбал

Минаа точно 24 години од првиот меѓународен официјален натпревар за нашата фудбалска репрезентација. На денешен ден, пред...

Македонија на денешен ден пред 24 години го одигра првиот официјален натпревар

пред 5 месеци - ТВ Нова - Спорт

На денешен ден пред 24 години, репрезентацијата на Македонија го одигра првиот меѓународен натпревар на гостување во Крањ против Словенија.

Потсетување на златната генерација  Крањ од 1993 засекогаш запишан во фудбалската историја на Македонија

Потсетување на златната генерација: Крањ од 1993 засекогаш запишан во фудбалската историја на Македонија!

пред 5 месеци - Екипа - Фудбал

На денешен ден пред 24 години, репрезентацијата на Македонија го одигра својот прв меѓународен натпревар, гостувајќи во Крањ против селекцијата на Словенија.

Времеплов
x