20
Просечната цена на билетите во Премиерлигата е

Просечната цена на билетите во Премиерлигата е....

пред 5 месеци - Sportmedia - Фудбал

Дури 74 отсто од гледачите кои се на трибините имаа сезонски билети за мечевите во најсилната англиска лига Просечната цена на билетите во англиската Премиерлига за оваа сезона е точно 32 фунти.

Вистинските цени за карти во Премиер лигата и не се така страшни

Вистинските цени за карти во Премиер лигата и не се така страшни

пред 5 месеци - Off.net.mk - Фудбал

Иако со години наназад ги бие глас дека претеруваат со цените и нудат најскапи карти во Европа, сепак тоа не е баш така. Со понудите кои ги имаат клубовите, навивачите со сезонски билети заштедуваат 10 милиони фунти во една сезона.

Времеплов
x