20
ДИК најави три прес конференции на денот на изборите

ДИК најави три прес-конференции на денот на изборите

пред 5 месеци - Сител - Македонија

Државната изборна комисија (ДИК) најави дека в недела, на денот на локалните избори ќе одржи три прес-конференции, во 11:00 , во 14:00 и во 18:00 часот.

ДИК најави три прес конференции на денот на изборите

ДИК најави три прес-конференции на денот на изборите

пред 5 месеци - Infomax - Македонија

Државната изборна комисија (ДИК) најави дека в недела, на денот на локалните избори ќе одржи три прес-конференции, во 11:00 , во 14:00 и во 18:00 часот.

ДИК најави три прес конференции на денот на изборите

ДИК најави три прес-конференции на денот на изборите

пред 5 месеци - Курир - Македонија

На прес-конференциите ќе бидат објавувани информации за излезноста и за текот на гласањето до 10:00, до 13:00 и до 17:00 часот.

ДИК најави три прес-конференции на денот на изборите

пред 5 месеци - ТВ Нова - Македонија

Државната изборна комисија (ДИК) најави дека в недела, на денот на локалните избори ќе одржи три прес-конференции, во 10:00, во 13:00 и во 17:00 часот.

ДИК најави три прес конференции на денот на изборите

ДИК најави три прес-конференции на денот на изборите

пред 5 месеци - Вистина - Без катеторија

Државната изборна комисија (ДИК) најави дека в недела, на денот на локалните избори ќе одржи три прес-конференции, во 11:00 , во 14:00 и во 18:00 часот.

ДИК најави три прес конференции на денот на изборите

ДИК најави три прес-конференции на денот на изборите

пред 5 месеци - Канал 5 - Македонија

На прес-конференциите ќе бидат објавувани информации за излезноста и за текот на гласањето до 10:00, до 13:00 и до 17:00 часот.

ДИК најави три прес конференции на денот на изборите

ДИК најави три прес-конференции на денот на изборите

пред 5 месеци - A1on - Македонија

Државната изборна комисија (ДИК) најави дека в недела, на денот на локалните избори ќе одржи три прес-конференции, во 11:00, во 14:00 и во 18:00 часот.

Доверливиот изборен материјал доставен до Општинските изборни комисии

Доверливиот изборен материјал доставен до Општинските изборни комисии

пред 5 месеци - МТВ 1 - Македонија

Избирачкиот список, печатите, гласачките ливчиња и кутиите се дистрибуирани во Општинските изборни комисии. До утре, пак, тие треба да го предадат изборниот материјал на избирачките одбори.

Партиите денеска ги испраќаат последните пораки   од полноќ молк

Партиите денеска ги испраќаат последните пораки – од полноќ молк

пред 5 месеци - Нова ТВ - Македонија

На полноќ завршува дваесетдневната изборна кампања и почнува молкот пред локалните избори в недела. Шестите локални избори во Македонија  ќе се спроведуваат на 3.

ДИК распределба на материјали

ДИК распределба на материјали

пред 5 месеци - 24 вести - Без катеторија

Доверливиот изборен материјал стигна до општинските изборни комисии . ДИК почна со дистрибуција и примопредавање на материлајите за локалните избори кои треба да се одржат во недела.

ДИК го достави избирачкиот материјал   Се е подготвено за гласањето в недела

ДИК го достави избирачкиот материјал - Се е подготвено за гласањето в недела

пред 5 месеци - Сител - Македонија

Embedded video for ДИК го достави избирачкиот материјал - Се е подготвено за гласањето в недела ДИК ја започна дистрибуцијата...

Доверливиот изборен материјал дистрибуиран до општинските комисии

Доверливиот изборен материјал дистрибуиран до општинските комисии

пред 5 месеци - Алфа - Македонија

Државната изборна комисија од утрово започна и со дистрибуција на доверливиот материјал до општинските изборни комисии, за изборите закажани за в недела.

ДИК  Во тек е дистрибуцијата на изборниот материјал

ДИК: Во тек е дистрибуцијата на изборниот материјал

пред 5 месеци - МТВ 1 - Македонија

Државната изборна комисија изутрината почна со дистрибуцијата на доверливиот изборен материјал до општинските изборни комисии за локалните избори, закажани за 15-ти октомври.

Почна дистрибуцијата на доверливиот изборен материјал

Почна дистрибуцијата на доверливиот изборен материјал

пред 5 месеци - Алфа - Македонија

Државната изборна комисија (ДИК) денеска започна со дистрибуција и примопредавање на доверливиот изборен материјал на општинските изборни комисии (ОИК) за локалните избори закажани за во недела.

Почана дистрибуцијата на изборниот материјал

Почана дистрибуцијата на изборниот материјал

пред 5 месеци - МТВ 1 - Македонија

Државната изборна комисија изутрината почна со дистрибуцијата на доверливиот изборен материјал на општинските изборни комисии за локалните избори закажани за 15-ти октомври.

ДИК почна со дистрибуција на доверливиот изборен материјал

ДИК почна со дистрибуција на доверливиот изборен материјал

пред 5 месеци - Либертас - Македонија

Државната изборна комисија (ДИК) денеска започна со дистрибуција и примопредавање на доверливиот изборен материјал на општинските изборни комисии (ОИК) за локалните избори закажани за во недела.

ДИК почна со распределба на изборниот материјал

ДИК почна со распределба на изборниот материјал

пред 5 месеци - Весник - Македонија

Државната изборна комисија денеска почна со дистрибуција и примопредавање на доверливиот изборен материјал на општинските изборни комисии за локалните избори закажани за во недела.

ДИК почна со распределба на изборниот материјал

ДИК почна со распределба на изборниот материјал

пред 5 месеци - Република - Македонија

Државната изборна комисија денеска почна со дистрибуција и примопредавање на доверливиот изборен материјал на општинските изборни комисии за локалните избори закажани за во недела.

ДИК почна со дистрибуцијата на доверливиот изборен материјал

ДИК почна со дистрибуцијата на доверливиот изборен материјал

пред 5 месеци - Телма - Македонија

Државната изборна комисија (ДИК) денеска започна со дистрибуција и примопредавање на доверливиот изборен материјал на општинските изборни комисии (ОИК) за локалните избори закажани за во недела.

Почна дистрибуцијата на доверливиот изборен материјал

Почна дистрибуцијата на доверливиот изборен материјал

пред 5 месеци - 24 вести - Без катеторија

Државната изборна комисија (ДИК) денеска започна со дистрибуција и примопредавање на доверливиот изборен материјал на општинските изборни комисии (ОИК) за локалните избори закажани за во недела.

Почна дистрибуцијата на доверливиот изборен материјал

пред 5 месеци - ТВ Нова - Македонија

Државната изборна комисија (ДИК) денеска започна со дистрибуција и примопредавање на доверливиот изборен материјал на општинските изборни комисии (ОИК) за локалните избори закажани за во недела.

ДИК почна со дистрибуција на доверливиот изборен материјал

ДИК почна со дистрибуција на доверливиот изборен материјал

пред 5 месеци - Весник - Македонија

Државната изборна комисија (ДИК) денеска започна со дистрибуција и примопредавање на доверливиот изборен материјал на општинските изборни комисии (ОИК) за локалните избори закажани за во недела.

ДИК почна со дистрибуција на доверливиот изборен материјал

ДИК почна со дистрибуција на доверливиот изборен материјал

пред 5 месеци - Сител - Македонија

Државната изборна комисија (ДИК) денеска започна со дистрибуција и примопредавање на доверливиот изборен материјал на општинските изборни комисии (ОИК) за локалните избори закажани за во недела.

ДИК почна со дистрибуција на доверливиот изборен материјал

ДИК почна со дистрибуција на доверливиот изборен материјал

пред 5 месеци - Идивиди - Македонија

Државната изборна комисија (ДИК) денеска започна со дистрибуција и примопредавање на доверливиот изборен материјал на општинските изборни комисии (ОИК) за локалните избори закажани за во недела.

ДИК почна со дистрибуција на доверливиот изборен материјал

ДИК почна со дистрибуција на доверливиот изборен материјал

пред 5 месеци - Вечер - Македонија

Државната изборна комисија (ДИК) денеска започна со дистрибуција и примопредавање на доверливиот изборен материјал на општинските изборни комисии (ОИК) за локалните избори закажани за во недела.

ДИК почна со дистрибуција на доверливиот изборен материјал

ДИК почна со дистрибуција на доверливиот изборен материјал

пред 5 месеци - Вистина - Без катеторија

Државната изборна комисија (ДИК) денеска започна со дистрибуција и примопредавање на доверливиот изборен материјал на општинските изборни комисии (ОИК) за локалните избори закажани за во недела.

ДИК почна со дистрибуција на доверливиот изборен материјал

ДИК почна со дистрибуција на доверливиот изборен материјал

пред 5 месеци - Курир - Македонија

За почетокот на активностите на караванот со изборен материјал во изјава за медиумите најавена за во девет часот изутрина во печатницата „Полиестердеј“ во Визбегово ќе информира потпретседателот на ДИК, Реџеп Прекопуца.

ДИК почна со дистрибуција на доверливиот изборен материјал

ДИК почна со дистрибуција на доверливиот изборен материјал

пред 5 месеци - Канал 5 - Македонија

За почетокот на активностите на караванот со изборен материјал во изјава за медиумите најавена за во девет часот изутрина во печатницата „Полиестердеј“ во Визбегово ќе информира потпретседателот на ДИК, Реџеп Прекопуца.

ДИК почна со дистрибуција на доверливиот изборен материјал

ДИК почна со дистрибуција на доверливиот изборен материјал

пред 5 месеци - +Инфо - Македонија

Државната изборна комисија (ДИК) денеска започна со дистрибуција и примопредавање на доверливиот изборен материјал на општинските изборни комисии (ОИК) за локалните избори закажани за во недела.

ДИК почна со дистрибуција на доверливиот изборен материјал

ДИК почна со дистрибуција на доверливиот изборен материјал

пред 5 месеци - еМАГАЗИН - Македонија

Државната изборна комисија (ДИК) денеска започна со дистрибуција и примопредавање на доверливиот изборен материјал на општинските изборни комисии (ОИК) за локалните избори закажани за во недела.

Времеплов
x