20
Завршен митинг на ВМРО ДПМНЕ и коалицијата во Скопје

Завршен митинг на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата во Скопје

пред 5 месеци - Канал 5 - Македонија

За текот на кампањата, шефот на Изборниот штаб, Спиро Ристовски.

Чадиев На овие избори направете разлика како се живееше во времето кога во Велес СДСМ беше на власт и како е сега со ВМРО ДПМНЕ

Чадиев: На овие избори направете разлика како се живееше во времето кога во Велес СДСМ беше на власт и како е сега со ВМРО ДПМНЕ

пред 5 месеци - Курир - Македонија

-Дозволете ми да им се заблагодарам на сите членови на ВМРО ДПМНЕ кои неуморно работеа во изминативе денови. Дозволете да Ви се заблагодарам и Вам граѓаните кои ни пруживте топол и срдечен пречек.

Чадиев На овие избори направете разлика како се живееше во времето кога во Велес СДСМ беше на власт и како е сега со ВМРО ДПМНЕ

Чадиев: На овие избори направете разлика како се живееше во времето кога во Велес СДСМ беше на власт и како е сега со ВМРО ДПМНЕ

пред 5 месеци - Курир - Без катеторија

-Дозволете ми да им се заблагодарам на сите членови на ВМРО ДПМНЕ кои неуморно работеа во изминативе денови. Дозволете да Ви се заблагодарам и Вам граѓаните кои ни пруживте топол и срдечен пречек.

Чадиев На овие избори направете разлика како се живееше во времето кога во Велес СДСМ беше на власт и како е сега со ВМРО ДПМНЕ

Чадиев: На овие избори направете разлика како се живееше во времето кога во Велес СДСМ беше на власт и како е сега со ВМРО ДПМНЕ

пред 5 месеци - Вистина - Без катеторија

Денеска е последниот ден од изборната кампања за претстојните локални избори. Во изминативе 20-тина денови водевме позитивна кампања.

Завршен митинг на СДСМ и коалицијата во Охрид

Завршен митинг на СДСМ и коалицијата во Охрид

пред 5 месеци - Канал 5 - Македонија

Митинзи одржува во Струга, а завршниот митинг во 20.30 часот ќе се одржи во Охрид. Денеска кандидатите за градоначалници на терен.

ВМРО ДПМНЕ и Коалицијата денеска со митинг во Скопје

ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата денеска со митинг во Скопје

пред 5 месеци - Курир - Македонија

Коалицијата „За Подобра Македонија” предводена од ВМРО-ДПМНЕ денеска ќе одржи митинг во Скопје пред Влада на Република Македонија.

ВМРО ДПМНЕ и Коалицијата денеска со митинг во Скопје

ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата денеска со митинг во Скопје

пред 5 месеци - Вистина - Без катеторија

Коалицијата „За Подобра Македонија” предводена од ВМРО-ДПМНЕ денеска ќе одржи митинг во Скопје пред Влада на Република Македонија.

Победничка атмосфера во Велес: Голема поддршка на кандидатот за градоначалникот Чадиев од ВМРО-ДПМНЕ

пред 5 месеци - Денешен - Македонија

. Победничка атмосфера се чувствува вечерва во Велес каде ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата за подобра Македонија одржува централен митинг.

Груевски Дајте ни уште 10 години и ќе вработиме уште 150 илјади граѓани

Груевски: Дајте ни уште 10 години и ќе вработиме уште 150 илјади граѓани

пред 5 месеци - +Инфо - Македонија

Во претходната декада наследивме 560.000 вработени луѓе, а оставивме 733 илјади вработени, а во наредната декада ќе има уште...

ЛИ2017 Груевски Најниски даноци во светот поголеми плати пензии субвенции

ЛИ2017/ Груевски: Најниски даноци во светот, поголеми плати, пензии, субвенции

пред 5 месеци - Либертас - Македонија

Нови 150 илјади работни места во Република Македонија и намалување на невработеноста под 10 проценти до крајот на наредната декада.

Груевски Најниски даноци во светот поголеми плати пензии субвенции

Груевски: Најниски даноци во светот, поголеми плати, пензии, субвенции

пред 5 месеци - Весник - Македонија

Нови 150 илјади работни места во Република Македонија и намалување на невработеноста под 10 проценти до крајот на наредната декада.

Груевски Најниски даноци во светот поголеми плати пензии субвенции

Груевски: Најниски даноци во светот, поголеми плати, пензии, субвенции

пред 5 месеци - Вечер - Македонија

Нови 150 илјади работни места во Република Македонија и намалување на невработеноста под 10 проценти до крајот на наредната декада.

Победничка атмосфера во Велес Голема поддршка на кандидатот за градоначалник Чадиев од ВМРО ДПМНЕ

Победничка атмосфера во Велес: Голема поддршка на кандидатот за градоначалник Чадиев од ВМРО-ДПМНЕ

пред 5 месеци - Курир - Македонија

На митингот пред насобраните луѓе во моментов се обраќа сегашниот и иден градоначалник на Велес Славчо Чадиев, а пред публиката ќе се обрати и лидерот на ВМРО-ДПМНЕ кој ќе ја претстави новата ера во центарот на Македонија, Велес.

Груевски Најниски даноци во светот поголеми плати пензии субвенции

Груевски: Најниски даноци во светот, поголеми плати, пензии, субвенции

пред 5 месеци - A1on - Македонија

Нови 150 илјади работни места во Република Македонија и намалување на невработеноста под 10 проценти до крајот на наредната декада.

Победничка атмосфера во Велес Голема поддршка на кандидатот за градоначалникот Чадиев од ВМРО ДПМНЕ

Победничка атмосфера во Велес: Голема поддршка на кандидатот за градоначалникот Чадиев од ВМРО-ДПМНЕ

пред 5 месеци - Сител - Македонија

Победничка атмосфера се чувствува вечерва во Велес каде ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата за подобра Македонија одржува централен митинг.

Коалицијата на СДСМ вечерва во Пробиштип и Штип

Коалицијата на СДСМ вечерва во Пробиштип и Штип

пред 5 месеци - Сител - Македонија

Embedded video for Коалицијата на СДСМ вечерва во Пробиштип и Штип

Коалицијата на ВМРО ДПМНЕ вечерва во Аеродром и Велес

Коалицијата на ВМРО-ДПМНЕ вечерва во Аеродром и Велес

пред 5 месеци - Сител - Македонија

Embedded video for Коалицијата на ВМРО-ДПМНЕ вечерва во Аеродром и Велес

Победничка атмосфера во Велес Голема поддршка на кандидатот за градоначалникот Чадиев од ВМРО ДПМНЕ

Победничка атмосфера во Велес: Голема поддршка на кандидатот за градоначалникот Чадиев од ВМРО-ДПМНЕ

пред 5 месеци - Курир - Македонија

На митингот пред насобраните луѓе во моментов се обраќа сегашниот и иден градоначалник на Велес Славчо Чадиев, а пред публиката ќе се обрати и лидерот на ВМРО-ДПМНЕ кој ќе ја претстави новата ера во центарот на Македонија, Велес.

Побeдничка атмосфера во Велес Голема поддршка на кандидатот за градоначалникот Чадиев од ВМРО ДПМНЕ

Побeдничка атмосфера во Велес: Голема поддршка на кандидатот за градоначалникот Чадиев од ВМРО-ДПМНЕ

пред 5 месеци - Весник - Македонија

Победничка атмосфера се чувствува вечерва во Велес каде ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата за подобра Македонија одржува централен митинг.

Побeдничка атмосфера во Велес Голема поддршка на кандидатот за градоначалникот Чадиев од ВМРО ДПМНЕ

Побeдничка атмосфера во Велес: Голема поддршка на кандидатот за градоначалникот Чадиев од ВМРО-ДПМНЕ

пред 5 месеци - Република - Македонија

Победничка атмосфера се чувствува вечерва во Велес каде ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата за подобра Македонија одржува централен митинг.

Побденичка атмосфера во Велес Голема поддршка на кандидатот за градоначалникот Чадиев од ВМРО ДПМНЕ

Побденичка атмосфера во Велес: Голема поддршка на кандидатот за градоначалникот Чадиев од ВМРО-ДПМНЕ

пред 5 месеци - Курир - Македонија

На митингот пред насобраните луѓе во моментов се обраќа сегашниот и иден градоначалник на Велес Славчо Чадиев, а пред публиката ќе се обрати и лидерот на ВМРО-ДПМНЕ кој ќе ја претстави новата ера во центарот на Македонија, Велес.

ВЕЛЕС СЕ РЕШАВА ВО ПРВ КРУГ Масовна поддршка за Чадиев и ВМРО ДПМНЕ на митингот во Велес

ВЕЛЕС СЕ „РЕШАВА“ ВО ПРВ КРУГ: Масовна поддршка за Чадиев и ВМРО-ДПМНЕ на митингот во Велес!

пред 5 месеци - Infomax - Македонија

Победничка атмосфера се чувствува вечерва во Велес каде ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата за подобра Македонија одржува централен митинг.

Побденичка атмосфера во Велес Голема поддршка за кандидатот за градоначалникот Чадиев од ВМРО ДПМНЕ

Побденичка атмосфера во Велес: Голема поддршка за кандидатот за градоначалникот Чадиев од ВМРО-ДПМНЕ

пред 5 месеци - Курир - Македонија

На митингот пред насобраните луѓе во моментов се обраќа сегашниот и иден градоначалник на Велес Славчо Чадиев, а пред публиката ќе се обрати и лидерот на ВМРО-ДПМНЕ кој ќе ја претстави новата ера во центарот на Македонија, Велес.

Дневни активности на кандидатите за градоначалници на ВМРО ДПМНЕ

Дневни активности на кандидатите за градоначалници на ВМРО-ДПМНЕ

пред 5 месеци - Сител - Македонија

Embedded video for Дневни активности на кандидатите за градоначалници на ВМРО-ДПМНЕ

Дневни активности на кандидатите за градоначалници на СДСМ

Дневни активности на кандидатите за градоначалници на СДСМ

пред 5 месеци - Сител - Македонија

Embedded video for Дневни активности на кандидатите за градоначалници на СДСМ

Предизборни активности на кандидатите на ДУИ

Предизборни активности на кандидатите на ДУИ

пред 5 месеци - Сител - Македонија

Embedded video for Предизборни активности на кандидатите на ДУИ

Коалицијата на СДСМ вечерва во Пробиштип и Штип

Коалицијата на СДСМ вечерва во Пробиштип и Штип

пред 5 месеци - Сител - Македонија

Embedded video for Коалицијата на СДСМ вечерва во Пробиштип и Штип

Коалицијата на ВМРО ДПМНЕ вечерва во Аеродром и во Велес

Коалицијата на ВМРО-ДПМНЕ вечерва во Аеродром и во Велес

пред 5 месеци - Сител - Македонија

Embedded video for Коалицијата на ВМРО-ДПМНЕ вечерва во Аеродром и во Велес

Груевски Подобар животен стандард на граѓаните и просперитетна држава

Груевски: Подобар животен стандард на граѓаните и просперитетна држава

пред 5 месеци - МТВ 1 - Македонија

Со ваша поддршка можеме секое населено место и град да го направиме поубаво место за живеење. Имаме планови и проекти со...

ВМРО ДПМНЕ и Коалицијата денеска со митинзи во Аеродром и Велес

ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата денеска со митинзи во Аеродром и Велес

пред 5 месеци - Курир - Македонија

Коалицијата „За Подобра Македонија” предводена од ВМРО-ДПМНЕ, денеска ќе одржи два митинзи во Аеродром на платото позади Бисер со почеток во 18:00 часот и во Велес на плоштадот С’рмаале со почеток во 20:30 часот.

Времеплов
x