20
Владата ќе прави шумски катастар

Владата ќе прави шумски катастар

пред 5 месеци - Денар - Економија

Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство ги исплати ненамирените обврски од програмата за проширена репродукција на шумите за 2016 година кон сопствениците на приватни шуми.

МЗШВ ги исплати неизмирените обврски од Програмата за репродукција на шуми

МЗШВ ги исплати неизмирените обврски од Програмата за репродукција на шуми

пред 5 месеци - Сител - Македонија

- Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, ги исплати неизмирените обврски од Програмата за проширена репродукција на шумите за 2016 година кон сопствениците на приватни шуми.

Работилница за студијата за мали сопственици и земјоделски стопанства

Работилница за студијата за мали сопственици и земјоделски стопанства

пред 5 месеци - Сител - Економија

Р аботилница за националната студија за мали сопственици и земјоделски стопанства ќе се одржи денеска во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ).

МЗШВ ги плати неизмирените обврски кон сопствениците на приватни шуми за 2016 година

МЗШВ ги плати неизмирените обврски кон сопствениците на приватни шуми за 2016 година

пред 5 месеци - Бизнис вести - Економија

Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, ги исплати неизмирените обврски од Програмата за проширена репродукција на шумите за 2016 година кон сопствените на приватни шуми.

Работилница за студијата за мали сопственици и земјоделски стопанства

Работилница за студијата за мали сопственици и земјоделски стопанства

пред 5 месеци - Весник - Економија

Работилница за националната студија за мали сопственици и земјоделски стопанства ќе се одржи денеска во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ).

Државата се раздолжи со сопствениците на приватни шуми

Државата се раздолжи со сопствениците на приватни шуми

пред 5 месеци - +Инфо - Економија

Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, ги исплати неизмирените обврски од Програмата за проширена репродукција на шумите за 2016 година кон сопствениците на приватни шуми.

МЗШВ ги исплати неизмирените обврски од Програмата за репродукција на шуми

МЗШВ ги исплати неизмирените обврски од Програмата за репродукција на шуми

пред 5 месеци - A1on - Економија

Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, ги исплати неизмирените обврски од Програмата за проширена репродукција на шумите за 2016 година кон сопствениците на приватни шуми.

Работилница за студијата за мали сопственици и земјоделски стопанства

пред 5 месеци - ТВ Нова - Без катеторија

Работилница за националната студија за мали сопственици и земјоделски стопанства ќе се одржи денеска во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ).

Работилница за студијата за мали сопственици и земјоделски стопанства

Работилница за студијата за мали сопственици и земјоделски стопанства

пред 5 месеци - Вечер - Економија

Работилница за националната студија за мали сопственици и земјоделски стопанства ќе се одржи денеска во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ).

Работилница за студијата за мали сопственици и земјоделски стопанства

Работилница за студијата за мали сопственици и земјоделски стопанства

пред 5 месеци - A1on - Економија

Работилница за националната студија за мали сопственици и земјоделски стопанства ќе се одржи денеска во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ).

МЗШВ ги исплати неизмирените обврски од Програмата за репродукција на шуми

МЗШВ ги исплати неизмирените обврски од Програмата за репродукција на шуми

пред 5 месеци - Либертас - Македонија

Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, ги исплати неизмирените обврски од Програмата за проширена репродукција на шумите за 2016 година кон сопствениците на приватни шуми.

МЗШВ ги исплати неизмирените обврски од Програмата за репродукција на шуми

МЗШВ ги исплати неизмирените обврски од Програмата за репродукција на шуми

пред 5 месеци - Локално - Економија

Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, ги исплати неизмирените обврски од Програмата за проширена репродукција на шумите за 2016 година кон сопствениците на приватни шуми.

Времеплов
x