20
2 500 деца од претшколска возраст со оштетен вид

2.500 деца од претшколска возраст со оштетен вид

пред 5 месеци - МТВ 1 - Македонија

Поквалитетно образование и подобра социјална вклученост за децата со оштетен вид. Од граѓанскиот сектор велат треба да се обрне внимание и на инфраструктурата, која би го олеснила нивното движење.

2 500 деца од претшколска возраст имаат оштетен вид

2.500 деца од претшколска возраст имаат оштетен вид

пред 5 месеци - Телма - Македонија

Во Македонија 2.500 деца од претшколска возраст имаат оштетен вид. Потребно е подобрување на квалитетот во образованието,...

Меѓународен ден на белиот стап   2 500 деца од претшколска возраст имаат оштетен вид

Меѓународен ден на белиот стап – 2.500 деца од претшколска возраст имаат оштетен вид

пред 5 месеци - A1on - Македонија

Во Република Македонија 2.500 деца од претшколска возраст имаат оштетен вид. Потребно е подобрување на квалитетот во образованието,...

Меѓународен ден на белиот стап   2 500 деца од претшколска возраст имаат оштетен вид

Меѓународен ден на белиот стап - 2.500 деца од претшколска возраст имаат оштетен вид

пред 5 месеци - +Инфо - Македонија

Во Македонија 2.500 деца од претшколска возраст имаат оштетен вид. Потребно е подобрување на квалитетот во образованието,...

Меѓународен ден на белиот стап   2 500 деца од претшколска возраст имаат оштетен вид

Меѓународен ден на белиот стап - 2.500 деца од претшколска возраст имаат оштетен вид

пред 5 месеци - 24 вести - Македонија

Во Република Македонија 2.500 деца од претшколска возраст имаат оштетен вид. Потребно е подобрување на квалитетот во образованието,...

2 500 деца од претшколска возраст имаат оштетен вид

2.500 деца од претшколска возраст имаат оштетен вид

пред 5 месеци - Радио МОФ - Без катеторија

Прес-конференција по повод 15 октомври, Меѓународниот ден на белиот стап (Фото: МИА) Во Република Македонија 2.500 деца од претшколска возраст имаат оштетен вид.

Меѓународен ден на белиот стап   2 500 деца од претшколска возраст имаат оштетен вид

Меѓународен ден на белиот стап – 2.500 деца од претшколска возраст имаат оштетен вид

пред 5 месеци - Либертас - Македонија

Во Република Македонија 2.500 деца од претшколска возраст имаат оштетен вид. Потребно е подобрување на квалитетот во образованието,...

Времеплов
x