20
Стефаноски  За само пет месеци  Оливер Спасовски направи 250 незаконски распоредувања во МВР

Стефаноски: За само пет месеци, Оливер Спасовски направи 250 незаконски распоредувања во МВР

пред 5 месеци - Курир - Македонија

Професионализмот и криминалот не одат заедно, затоа Оливер Спасовски спроведе стотици незаконски распределувања во министерството и постави партиски послушници.

За пет месеци, Оливер Спасовски направил 250 незаконски распоредувања во МВР

пред 5 месеци - Денешен - Македонија

За само 5 месеци Министерството за внатрешни работи се претвори во партиска полиција на СДС. Со цел, да може МВР да биде...

Стефаноски  За само пет месеци  Оливер Спасовски направи 250 незаконски распоредувања во МВР

Стефаноски: За само пет месеци, Оливер Спасовски направи 250 незаконски распоредувања во МВР

пред 5 месеци - Вистина - Без катеторија

За само 5 месеци Министерството за внатрешни работи се претвори во партиска полиција на СДС. Со цел, да може МВР да биде...

Стефаноски  За само 5 месеци  Спасовски направи 250 незаконски распоредувања во МВР

Стефаноски: За само 5 месеци, Спасовски направи 250 незаконски распоредувања во МВР

пред 5 месеци - A1on - Македонија

„За само 5 месеци Министерството за внатрешни работи се претвори во партиска полиција на СДС. Со цел, да може МВР да биде...

Стефаноски  За само 5 месеци  Спасовски направи 250 незаконски распоредувања во МВР

Стефаноски: За само 5 месеци, Спасовски направи 250 незаконски распоредувања во МВР

пред 5 месеци - Локално - Македонија

„За само 5 месеци Министерството за внатрешни работи се претвори во партиска полиција на СДС. Со цел, да може МВР да биде...

Времеплов
x