20
Ристески за Прилеп без мигранти

Ристески за Прилеп без мигранти

пред 5 месеци - Весник - Македонија

Секогаш работа е мотото кое не водеше и мене како градоначалник и Локалната власт предводена од ВМРО – ДПМНЕ во изминатите години.

Ристески за Прилеп без мигранти

Ристески за Прилеп без мигранти

пред 5 месеци - Република - Македонија

Секогаш работа е мотото кое не водеше и мене како градоначалник и Локалната власт предводена од ВМРО – ДПМНЕ во изминатите години.

Ристески  Ќе работиме за нови вработувања  за гасификација на целиот град  за Прилеп без мигранти

Ристески: Ќе работиме за нови вработувања, за гасификација на целиот град, за Прилеп без мигранти

пред 5 месеци - Курир - Македонија

Во нашите настапи, додаде тој, во текот на целата кампања ние зборувавме за работа, зборувавме за понатамошен развој на Прилеп.

Ристески  Ќе работиме за нови вработувања  за гасификација на целиот град  за Прилеп без мигранти и без двојазичност

Ристески: Ќе работиме за нови вработувања, за гасификација на целиот град, за Прилеп без мигранти и без двојазичност

пред 5 месеци - Курир - Македонија

Во нашите настапи, додаде тој, во текот на целата кампања ние зборувавме за работа, зборувавме за понатамошен развој на Прилеп.

Ристески  Ќе работиме за нови вработувања  за гасификација на целиот град  за Прилеп без мигранти и без двојазичност

Ристески: Ќе работиме за нови вработувања, за гасификација на целиот град, за Прилеп без мигранти и без двојазичност

пред 5 месеци - Вистина - Без катеторија

Секогаш работа е мотото кое не водеше и мене како градоначалник и Локалната власт предводена од ВМРО – ДПМНЕ во изминатите години.

Ристески  Прилеп ќе прерасне во културен и туристички центар

Ристески: Прилеп ќе прерасне во културен и туристички центар

пред 5 месеци - Курир - Македонија

-Исто како и во изминативе години и во наредниве 4 ќе продолжиме со работа и во оваа област. Ќе ги реализираме следните проекти:...

Двајца кандидати кои се разликуваат еден од друг по изборните ветувања

Двајца кандидати кои се разликуваат еден од друг по изборните ветувања

пред 5 месеци - Македонска Нација - Колумни

Дипл.Екк, Рубинчо В.Јованоски од Прилеп Се наближува крајот на изборната кампања за следните локални избори, кои како што е познато ќе се одржат во недела на 15 октомври.

Времеплов
x