20
Летечкиот стана бруталниот Џордан  Во НБА има два врвни состави и 28 ѓубре екипи

Летечкиот стана бруталниот Џордан: Во НБА има два врвни состави и 28 ѓубре екипи

пред 5 месеци - Sportmedia - Кошарка

Летечкиот Мајкл стана бруталниот Џордан со констатацијата дека во НБА лигата има само два тима што может да играат кошарка...

Џордан  Два супер тима ќе ѝ нанесат штета на НБА лигата

Џордан: Два супер тима ќе ѝ нанесат штета на НБА-лигата

пред 5 месеци - Денар - Спорт

Кошаркарската легенда Мајкл Џордан изјавил дека моментната распределба на силите во НБА-лигата им одговара само на мал број тимови.

Џордан  Два супер тима ќе и нанесат штета на НБА лигата

Џордан: Два супер тима ќе и нанесат штета на НБА лигата

пред 5 месеци - Весник - Спорт

Најголемиот кошаркар на сите времиња, Мајкл Џордан, не е фан на ерата на супер-тимови во НБА лигата. Мајкл Џордан одамна ја заврши кариерата и сега ужива како сопственик на НБА тимот Шарлот Хорнетс.

Џордан  Два супер тима ќе и нанесат штета на НБА лигата

Џордан: Два супер тима ќе и нанесат штета на НБА лигата

пред 5 месеци - Република - Кошарка

Најголемиот кошаркар на сите времиња, Мајкл Џордан, не е фан на ерата на супер-тимови во НБА лигата. Мајкл Џордан одамна ја заврши кариерата и сега ужива како сопственик на НБА тимот Шарлот Хорнетс.

Џордан против групирање на квалитетот во два Супер тима

Џордан против групирање на квалитетот во два Супер тима

пред 5 месеци - Сител - Македонија

Кошаркарската легенда Мајкл Џордан изјавил дека моменталната распределба на силите во НБА лигата им одговара само на мал број на тимови.

Џордан го крена гласот против супер тимовите  28 клубови ќе бидат ѓубре

Џордан го крена гласот против супер тимовите: 28 клубови ќе бидат ѓубре…

пред 5 месеци - Дерби - Кошарка

Првиот човек на Шарлот Хорнетс и за многумина најдобриот играч на сите времиња, Мајкл Џордан го крена својот глас против така наречените супер тимови.

Џордан  Два супер тимови се штетни за НБА лигата

Џордан: Два супер-тимови се штетни за НБА лигата

пред 5 месеци - Кајгана - Кошарка

Најголемиот кошаркар на сите времиња, Мајкл Џордан, не е фан на ерата на супер-тимови во НБА лигата. Мајкл Џордан одамна ја заврши кариерата и сега ужива како сопственик на НБА тимот Шарлот Хорнетс.

Времеплов
x