20
ВМРО ДПМНЕ со  народни стражи  ќе документира изборни нерегуларности

ВМРО-ДПМНЕ со „народни стражи“ ќе документира изборни нерегуларности

пред 5 месеци - +Инфо - Македонија

Спиро Ристовски, претседател на републичкиот изборен штаб на ВМРО-ДПМНЕ, денеска најави дека партијата ќе постави „народни...

ВМРО ДПМНЕ ќе поставува  народни стражи  за документирање изборни нерегуларности

ВМРО-ДПМНЕ ќе поставува „народни стражи“ за документирање изборни нерегуларности

пред 5 месеци - +Инфо - Македонија

Спиро Ристовски, претседател на републичкиот изборен штаб на ВМРО-ДПМНЕ, денеска најави дека партијата ќе постави „народни...

ВМРО ДПМНЕ ќе го чува изборниот процес со народни стражи

ВМРО-ДПМНЕ ќе го чува изборниот процес со народни стражи

пред 5 месеци - Телма - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ ќе организира народни стражи за чување на изборниот процес. Партијата тврди дека државните органи не реагираат,...

ВМРО ДПМНЕ ќе го чува изборниот процес со народни стражи

ВМРО-ДПМНЕ ќе го чува изборниот процес со народни стражи

пред 5 месеци - Република - Македонија

За време на изборната кампања се случија сериозни нарушувања и опструкции на изборниот процес, фрлајќи темна дамка на демократскиот...

Ристовски  За прв пат во Македонија се случи убиство на човек и има загрижувачки информации за нарушување на изборниот процес

Ристовски: За прв пат во Македонија се случи убиство на човек и има загрижувачки информации за нарушување на изборниот процес

пред 5 месеци - Курир - Македонија

-За прв пат во Македонија се случи убиство на човек кој активно учествуваше во изборната трка. Кандидат за градоначалник...

ВМРО ДПМНЕ ќе го чува изборниот процес со народни стражи

ВМРО-ДПМНЕ ќе го чува изборниот процес со народни стражи

пред 5 месеци - Телма - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ ќе организира народни стражи за чување на изборниот процес. Партијата тврди дека државните органи не реагираат,...

За прв пат во Македонија се случи убиство на човек и има згрижувачки информации за нарушување на изборниот процес

пред 5 месеци - Денешен - Македонија

За време на изборната кампања се случија сериозни нарушувања и опструкции на изборниот процес, фрлајќи темна дамка на демократскиот...

Ристовски  За прв пат во Македонија се случи убиство на човек и има згрижувачки информации за нарушување на изборниот процес

Ристовски: За прв пат во Македонија се случи убиство на човек и има згрижувачки информации за нарушување на изборниот процес

пред 5 месеци - A1on - Македонија

„За време на изборната кампања се случија сериозни нарушувања и опструкции на изборниот процес, фрлајќи темна дамка на демократскиот амбиент кој е важен за спроведување на изборите.

ВМРО   ДПМНЕ со народни стражи ќе го  чува  изборниот процес

ВМРО – ДПМНЕ со народни стражи ќе го „чува“ изборниот процес

пред 5 месеци - Нова ТВ - Македонија

ВМРО­ДПМНЕ ќе организира народни стражи за чување на изборниот процес, најави Спиро Ристовски, на денешната прес конференција.

Ристовски  ВМРО ДПМНЕ ќе се саморганизира со народни стражи за изборите

Ристовски: ВМРО-ДПМНЕ ќе се саморганизира со народни стражи за изборите

пред 5 месеци - Либертас - Македонија

Интегрален текст од прес конференција на Спиро Ристовски, Претседател на Републички изборен штаб на ВМРО-ДПМНЕ: Почитувани,...

ВМРО ДПМНЕ ќе формира народни стражи за да ги чува изборите

ВМРО-ДПМНЕ ќе формира народни стражи за да ги чува изборите

пред 5 месеци - Локално - Македонија

Имаме сериозни информации на нарушувања на изборните правила, поткупувања, злоупотреба на државни институции, активно мешање државни ресурси за партиски цели.

Времеплов
x